Czoperrr 5 010 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zajcik, też mam z nimi problem. To jedyny pro challenge którego nie potrafię zrobić :o Na nich nie ma sposobu, Carroll kopiuje każdy trick za trickiem. Na szczęście to nie konieczne do zaliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja to zrobiłem może szczęśliwie, bo przy pierwszym triku koston się wywalił - a carrola przemęczyłem z 5/6 skoków aż powtórzył trik - jak już się ma władze to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja mialem wladze przez jakies 30 minut i zbailowali tylko przy triple heelflipie, ktorego wsadzic tam jest naprawde ciezko ;/ Wie ktos co z tym zadaniem z przeskoczeniem przez skrzydelka? Nie mam pojecia, jak to zrobic... chyba trzeba dostawic kicka, ale w tej dzielnicy raczej go nie znajde ;| Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie wiem, cos mi nie wychodzi 540 ;/ A co z tym zadaniem, w ktorym trzeba przeskoczyc przez statue ze skrzydlami? Ciągnij 2 gałki w lewo/prawo, wtedy obracasz sie szybciej i łatwo wyciagnac 540 Cytuj Odnośnik do komentarza
JPek 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 w tym na skrzydełkach musisz dostawić czerwoną rurkę i zrobić po niej grind, i się wybić. Ona jest zakończona do góry więc nie powinno być problemów z zaliczeniem zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dokłądnie, gdzieś tam przy schodach jest rail z wybiciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dalej cierpię na brak zadań do zrobienia. Na pewno nie zrobiłem wszystkiego, nie mam okładki do Thrashera i achievementa za ukończenie kariery, a mimo to nie ma nic do roboty. Zostały mi tylko spoty do zdobycia, nic więcej. Na koncie przekroczyłem już milion $ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zadanie ze skrzydelkami okazalo sie banalne po dostawieniu czerwonej rurki (nie wiedzialem, ze rurki tez mozna przenosic ;/). Teraz mam problem z Thrasherem - "Ramp to footplant to ramp". Umiem robic footplanty, ale cos nie mam patentu na to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 mogłbym prosic o pomoc w zrobieniu kill the spot "books"? niemoge dobic tego tysiąca punktów, moze jakies podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja nie mogę zrobic zadania żeby w basenie nabrac prędkości i zeskoczyc z hipu do hipu, 8m grinda mam, ale tego ni (pipi) nie moge. I zadanie na takiej duzej hubbie, trzeba zrobic grinda i slide na tym, grinduje, naskakuje pod róznymi pozycjami i mi nie zalicza. ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Naskocz na grinda a potem przekręć gałą tak żeby przejść na tail czy nose slide. To akurat proste zadanie. Z tym bowlem jest juz trudniej. Rozpędzaj się po ścianie bowla tak jak pokazują strzałki, wkońcu uda się dolecieć. Nie musi być idealnie, powinno zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 heh, zaliczyłem dzisiaj wszystkie hall of meat czelendże. dwie pierwsze katergorie lecą lekko, ale przy ostatniej (z cyklu walnij judo kickiem przechodnia z prędkością 60kmh) niekiedy ciężko znaleźć miejscówkę. btw fajne spoty robią niekiedy goście, pościągałem pare i miłe to urozmaicenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Ukończyłeś już karierę? Ja dalej nie wiem co robić. Znalazłem już nawet wszystkie poole, zrobiłem przy każdym photo challenge a dalej nic nowego mi się nie pokazuje. Muszą być jeszcze zadania z Thrashera, to jest pewne bo nie dostałem jeszcze achievementa za niego i ukończenie ścieżki kariery, ale nic nie mam. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja też nie mam tych z trashera, koleś odsyła nas z kwitkiem przy jakimś i nigdy wiecej ich nie miałem, dziwna spraw Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Według tego poradnika: http://www.mahalo.com/Skate_2_Walkthrough Zrobiłem już wszystko co tu jest, a achievów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ukończyłem kariere. robiłem pierw całość dla mag'a, potem troche spotów/innych pierdół i na koniec trasha zostawiłem i nie miałem żadnych problemów z brakiem zadań? z kariery zostało mi pokonać pro'sów tylko.. ale bawie się w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ta gra ma 2 za(pipi)iscie niedopracowane kwestie. Cały ten (pipi)any SKATE który jest zwyczajnie po(pipi)ny, godzine sie meczyłem i wciaz mi sie nie udało zrobic tego zadania, oraz patent z ochroną i BB, (pipi) jak sie robi ostatnie zadanie dla Skate maga i biega ich wokół nas szesciu i nie wiedzą co robic tylko blokują nam raila to wyglada jak wycinek z alphy, nie wiem jakim cudem takie (pipi) przeszło przez beta testy Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ktoś tu miał problem z graniem w skate (ta gierka w samym skate 2 xD), nie jest tak jak w jedynce, że można boostować obroty i Pros nie dadzą sobie rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jest tak. tylko chopka jest troche inna i czasem ciężko zrobić triple flipa albo jakiś ciekawszy flip z 540 bo jest rail do przeskoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Hooki, więc nie wiem co jest u mnie nie tak. Mam zrobione: - 13 zadań skateboard mag - 12 thrasher - 8 film - 2 demo - 20 pro - 11 wyścigów - 7 zawodów street - 7 zawodów tranny - 16 bonus - mam dwa kupione skateparki - 16 zdobytych spotów - wszystkie 7 basenów. Ostatnie moje zadanie dla Thrasher to They Call it Art, wiem że powinno być jeszcze 5 innych ale nic nie ma! Ludzie na zagranicznych forach m.in Gamespot mają dokładnie ten sam problem co ja, 12 misji thrashera, a dalej nic. Baseny mam odblokowane więc w tym nie leży problem. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 oj, no to nie pomogę - u mnie przeszło bez problemów.. btw. pro'si w grze z nimi w S.K.A.T.E walą 540 i to lekko. dzisiaj puknąłem paru pod lighthousem z menu telefonu i nie dali się nabrać tak łatwo na 540. tylko w can you spell GIRL im coś nie wychodziło.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Będe musiał grać od nowa, szkoda że tyle godzin i tyle roboty pójdzie na marne... Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 pyknęliśmy z Zajcikiem pare freeskate activities, fajny motyw - naprawdę (nie licząc tych niewykonalnych, hehe). jak ktoś chce pograć walcie friendsów na live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) czy jest cos takiego we free skakte (a jak jest to jak zrobic) ze wchodzisz sobie np na jakies schody(wciskasz cos) robisz trick i potem mozesz sie teleportowac znow na gore na te schody czy trza zawsze dygac z powrotem na piechote samemu? Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Othis Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Session marker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi