Opublikowano 25 stycznia 200916 l Zajcik, też mam z nimi problem. To jedyny pro challenge którego nie potrafię zrobić :o Na nich nie ma sposobu, Carroll kopiuje każdy trick za trickiem. Na szczęście to nie konieczne do zaliczenia
Opublikowano 25 stycznia 200916 l ja to zrobiłem może szczęśliwie, bo przy pierwszym triku koston się wywalił - a carrola przemęczyłem z 5/6 skoków aż powtórzył trik - jak już się ma władze to idzie.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Ja mialem wladze przez jakies 30 minut i zbailowali tylko przy triple heelflipie, ktorego wsadzic tam jest naprawde ciezko ;/ Wie ktos co z tym zadaniem z przeskoczeniem przez skrzydelka? Nie mam pojecia, jak to zrobic... chyba trzeba dostawic kicka, ale w tej dzielnicy raczej go nie znajde ;|
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Nie wiem, cos mi nie wychodzi 540 ;/ A co z tym zadaniem, w ktorym trzeba przeskoczyc przez statue ze skrzydlami? Ciągnij 2 gałki w lewo/prawo, wtedy obracasz sie szybciej i łatwo wyciagnac 540
Opublikowano 26 stycznia 200916 l w tym na skrzydełkach musisz dostawić czerwoną rurkę i zrobić po niej grind, i się wybić. Ona jest zakończona do góry więc nie powinno być problemów z zaliczeniem zadania.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Dalej cierpię na brak zadań do zrobienia. Na pewno nie zrobiłem wszystkiego, nie mam okładki do Thrashera i achievementa za ukończenie kariery, a mimo to nie ma nic do roboty. Zostały mi tylko spoty do zdobycia, nic więcej. Na koncie przekroczyłem już milion $
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Zadanie ze skrzydelkami okazalo sie banalne po dostawieniu czerwonej rurki (nie wiedzialem, ze rurki tez mozna przenosic ;/). Teraz mam problem z Thrasherem - "Ramp to footplant to ramp". Umiem robic footplanty, ale cos nie mam patentu na to zadanie.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l mogłbym prosic o pomoc w zrobieniu kill the spot "books"? niemoge dobic tego tysiąca punktów, moze jakies podpowiedzi?
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Ja nie mogę zrobic zadania żeby w basenie nabrac prędkości i zeskoczyc z hipu do hipu, 8m grinda mam, ale tego ni (pipi) nie moge. I zadanie na takiej duzej hubbie, trzeba zrobic grinda i slide na tym, grinduje, naskakuje pod róznymi pozycjami i mi nie zalicza. ocb?
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Naskocz na grinda a potem przekręć gałą tak żeby przejść na tail czy nose slide. To akurat proste zadanie. Z tym bowlem jest juz trudniej. Rozpędzaj się po ścianie bowla tak jak pokazują strzałki, wkońcu uda się dolecieć. Nie musi być idealnie, powinno zaliczyć.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l heh, zaliczyłem dzisiaj wszystkie hall of meat czelendże. dwie pierwsze katergorie lecą lekko, ale przy ostatniej (z cyklu walnij judo kickiem przechodnia z prędkością 60kmh) niekiedy ciężko znaleźć miejscówkę. btw fajne spoty robią niekiedy goście, pościągałem pare i miłe to urozmaicenie.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ukończyłeś już karierę? Ja dalej nie wiem co robić. Znalazłem już nawet wszystkie poole, zrobiłem przy każdym photo challenge a dalej nic nowego mi się nie pokazuje. Muszą być jeszcze zadania z Thrashera, to jest pewne bo nie dostałem jeszcze achievementa za niego i ukończenie ścieżki kariery, ale nic nie mam. Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Czappi
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ja też nie mam tych z trashera, koleś odsyła nas z kwitkiem przy jakimś i nigdy wiecej ich nie miałem, dziwna spraw
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Według tego poradnika: http://www.mahalo.com/Skate_2_Walkthrough Zrobiłem już wszystko co tu jest, a achievów nie ma.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l ukończyłem kariere. robiłem pierw całość dla mag'a, potem troche spotów/innych pierdół i na koniec trasha zostawiłem i nie miałem żadnych problemów z brakiem zadań? z kariery zostało mi pokonać pro'sów tylko.. ale bawie się w multi.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ta gra ma 2 za(pipi)iscie niedopracowane kwestie. Cały ten (pipi)any SKATE który jest zwyczajnie po(pipi)ny, godzine sie meczyłem i wciaz mi sie nie udało zrobic tego zadania, oraz patent z ochroną i BB, (pipi) jak sie robi ostatnie zadanie dla Skate maga i biega ich wokół nas szesciu i nie wiedzą co robic tylko blokują nam raila to wyglada jak wycinek z alphy, nie wiem jakim cudem takie (pipi) przeszło przez beta testy
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ktoś tu miał problem z graniem w skate (ta gierka w samym skate 2 xD), nie jest tak jak w jedynce, że można boostować obroty i Pros nie dadzą sobie rady?
Opublikowano 27 stycznia 200916 l jest tak. tylko chopka jest troche inna i czasem ciężko zrobić triple flipa albo jakiś ciekawszy flip z 540 bo jest rail do przeskoczenia.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Hooki, więc nie wiem co jest u mnie nie tak. Mam zrobione: - 13 zadań skateboard mag - 12 thrasher - 8 film - 2 demo - 20 pro - 11 wyścigów - 7 zawodów street - 7 zawodów tranny - 16 bonus - mam dwa kupione skateparki - 16 zdobytych spotów - wszystkie 7 basenów. Ostatnie moje zadanie dla Thrasher to They Call it Art, wiem że powinno być jeszcze 5 innych ale nic nie ma! Ludzie na zagranicznych forach m.in Gamespot mają dokładnie ten sam problem co ja, 12 misji thrashera, a dalej nic. Baseny mam odblokowane więc w tym nie leży problem. Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Czappi
Opublikowano 27 stycznia 200916 l oj, no to nie pomogę - u mnie przeszło bez problemów.. btw. pro'si w grze z nimi w S.K.A.T.E walą 540 i to lekko. dzisiaj puknąłem paru pod lighthousem z menu telefonu i nie dali się nabrać tak łatwo na 540. tylko w can you spell GIRL im coś nie wychodziło..
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Będe musiał grać od nowa, szkoda że tyle godzin i tyle roboty pójdzie na marne...
Opublikowano 27 stycznia 200916 l pyknęliśmy z Zajcikiem pare freeskate activities, fajny motyw - naprawdę (nie licząc tych niewykonalnych, hehe). jak ktoś chce pograć walcie friendsów na live.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l czy jest cos takiego we free skakte (a jak jest to jak zrobic) ze wchodzisz sobie np na jakies schody(wciskasz cos) robisz trick i potem mozesz sie teleportowac znow na gore na te schody czy trza zawsze dygac z powrotem na piechote samemu? Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Othis