Jump to content

Xbox Fun Day 2008

cichy_

Recommended Posts

Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wszystkich Girsomaniaków i Halomaniaków bardzo proszę o przysługę, która ma na celu pomoc w odżyciu polskiej xboxowej sceny GoW, jak i Halo 3. Wystarczy, że wejdziecie na tą stronę:

http://funday.com.pl/

Klikniecie "WYBIERZ 3 TURNIEJOWE GRY" na mapce po prawej stronie i zagłosujecie na Gears of War oraz Halo 3 !!! Jako trzecią grę proponuję wypaśne Guitar Hero 3 :P

Juz zaglosowalem po wynikach widac ze pewnie beda turnieje H3,GoW i cod.

Mam nadzieje ze jak bedzie halo to zasady mlg a nie Team Ars i ze halo bedzie grane 9 lub 10 sierpnia nie 8 bo 7 jest koncert Iron Maiden i nie chce mi sie wstawac na 6 rano i jechac gdzies tam na pieniny XD.

Edited by miniu

Pershing ma jakaś tam imprezke rodzinną i jeszcze nie wie, a dodatkowo ma do przejechania całą Polskę, tak jak Evil (Szczecin) i może być ciężko. Szkoda, że wybrane zostały te góry, a nie jakieś miejsce w środku polski... Ale 3/5 eVo.GoW się stawi zapewne ;)

[A]: Pershi jedzie na 100% Masz pozdrowienia od niego Dziobson :rolleyes:

Edited by cichy_
dziwne ze pgr ktory byl caly ostatni nagle prowadzi xD

Pewnie jakies cale forum pgra zrzucilo sie na glosowanie

Mozna by podac link do tego na zagranicznych forach Halo i poprosic o pomoc ^^

Dasz to na takim H3forum lub mlgpro i bedziesz mial 99% halo i reszta np 0.0001 XD

Edited by miniu
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.

Ja tam ogolnie jestem codzienie sporo czasu ale nigdy nic nie pisze jagbym pisal w kazdym temacie to mialbym tam juz z 1000 postow XD

Edited by miniu
A FiL ostro sie udziela na forum MLG? Nie widziałem....
Nie wiem czy ostro, ale mam "Forum Nobility" (reputacja).

Widzialem tam go z 2 razy i ma z 200 postow (lub 400?) i join date 2005/4 to wystarczy zeby miec szacunek na mlg forum.
Duzo sie nie pomyliles ha: Join Date: 07-01-2004 & Total Posts: 424 (0.29 posts per day)

A co do tematu to gadalem z moderatorem z MLG Forum i mowil (..) Impossible Is Nothing!

Edited by FiL4