Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rock Band 2

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, że można grać w DLC offline.

To by było bez sensu inaczej.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 97,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja pamiętam, że miałem straszne problemy z tym DLC offline, raz działało, raz nie.

Opublikowano

Odwołuję wszystko, jednak całe DLC śmiga offline :P

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Słyszałem kiedyś o możliwości eksportu piosenek z rock band 1 na dysk za pomocą Song Export Key. Czy jest coś takiego na X360 z kontem EU?

i jeszcze jedno pytanie. Czy piosenki kupione do RB 2 poprzez tą grę będą działały z RB 1 w napędzie?

Edytowane przez Suboshi

Opublikowano

1. Na 99% tak, osobiście mam konto na USA, ale gry europejskie, a informacja o kluczu wyskakuje bezpośrednio w grze.

2. Tak.

Opublikowano

Czyli ta informacja o kluczu jest gdzieś w moim RB 2 czy pojawi sie dopiero jak kupie RB1?

Opublikowano

a da się to zrobić w druga strone? tzn. piosenki z RB 2 exportować do RB 1?

Opublikowano

Jak na razie, bo przed wydaniem RB3 będzie możliwość exportu kawałków z RB2. Może będą widoczne także dla RB1.

Opublikowano

w sumie skoro widzi mi w RB1 Green day to powinno chyba wtedy tez widzieć RB 2, ale w sumie kawałki z RB 1 podchodzą mi bardziej niż te z 2. Ale RB 3 raczej odpuszczę, zainwestuje jeszcze tylko w AC/DC

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawiło się przez cały temat sporo pytań odnośnie sprzętu, softu i kompatybilności. Przypomniało mi się sporo z nich przy pisaniu poradnika dla kupującego plastiki, dlatego chciałbym się moim tworem podzielić:

Gry muzyczne - czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część czwarta (software) oraz część piąta (hardware)

Zanim zostanę posądzony o bezczelne reklamowanie mojego bloga chciałbym powiedzieć, że to jest porządny kawałek materiału, który nie jednej osobie się przyda w momencie, kiedy mamy tak obfity wybór gier i sprzętu do ich obsługi. Czytać, nie marudzić !

Edytowane przez Keymaker