Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano
Wyjazdowy mecz III rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków a Litexem Łowecz będzie można oglądać w ogólnodostępnej telewizji Polsat.

Spotkanie mistrza Bułgarii z mistrzem Polski odbędzie się we wtorek 26 lipca o godzinie 19.30

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nieuznana brama dla Litexu ;/ Poprzeczka. A mogło być tak pięknie :(

Opublikowano

Pewnie tą drugą zasłoniła mi szklanka z wódą :F W końcu na trzeźwo tego oglądać nie można ;)

Tym bardzie żal Litexu :(

Opublikowano
  • Autor

Berberovic z Litexu już nie wierzy w awans i zyebał do Duisburga.

Opublikowano

@ Stona, lukas1988 nie dośc, że walicie sucharami to włazicie sobie w odbyty niemalże w każdym temacie. Ostatnio nie zobaczyc dwóch waszych postów obok siebie graniczy z cudem. Ale może po prostu mam gorszy dzień.

Co do meczu to wynik bardzo dobry, gra średnia. Imo zwyciężyc powinien Litex, ale jest dobrze jak jest. Gra w obronie na poziomie rezerw beniaminka azerbejdżańskiej drugiej ligi. Po tym co pokazał Litex mimo wszystko myślę, że sprawa awansu nie jest roztrzygnięta.

edit: literówka, tak to jest jak się książek nie czyta

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Masz gorszy dzień.

Powtórzyłeś właśnie suchary które mówimy, więc o co Ci chodzi? Jedyna różnica jest taka, że dla Ciebie wynik jest ok, dla mnie nie ;)

@warchlak

Myślę, że takie posty jak Twój teraz mogą już pod to podpadać ;P

Opublikowano

Stonku mój Ty kochany, a nie pamiętasz jakimi to cudami Wy wygrywaliście mecze w europucharach?

I połowę dało się oglądać, druga połówka to jakaś masakra.

@Poznaniaki: o karnym dla Wisły zapomnieliście :]

Opublikowano
Obejrzałem sobie meczyk Wisły i ... 2 polaków w składzie wyjściowym ??? Podziękuję.

A mecze Arsenalu lubisz oglądać? ;)

Opublikowano

No właśnie, w Arsenalu też gra dwóch Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.

Opublikowano

No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.

Fixed.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
<br />
<br />No właśnie, w Arsenalu też gra trzech Polaków, z czego jeden tak naprawdę jest Francuzem.<br />
<br />Fixed.<br />
<br /><br /><br />

Chodzi o wyjściową jedenastkę :]

Opublikowano

No w Realu też sami Hiszpanowie.

Opublikowano
  • Autor

(pipi)icie jakobyście się dopiero co obudzili.

To normalny zabieg. Przecież to KLUBY , a nie reprezentacje (chociaż tu też to zaczyna się zmieniać).

W klubie nieważna jest narodowość, a wyniki.

I (pipi), że w Wiśle gra 2 Polaków w wyjściowym składzie. Przeważnie czytam tutaj, że Polacy są słabi więc powinno być to wam na rękę.

A najważniejszym chyba jest to, że Wisła Kraków to Polski klub.

śmierdzi hipokryzją

Opublikowano

Ty tak na serio?

No w Realu jest "trochę" więcej Hiszpanów,niż Anglików w Arsenalu ;)

Opublikowano

Ty tak na serio?

No w Realu jest "trochę" więcej Hiszpanów,niż Anglików w Arsenalu ;)

ostatnio nawet 1 przybyl

Opublikowano

Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie

Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)

Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)

Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)

FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)

HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)

Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków.

Edytowane przez _M_

Opublikowano

Potencjalni rywale Wisły w IV rundzie

Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)

Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)

Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)

FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)

HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)

Z tego zestawu najbardziej obawiałbym się oprócz Rangersów Maccabi Hajfa i Dinamo Zagrzeb, ale jeśli w Krakowie myślą poważnie o europesjkiej piłce to powinni ograć tych średniaków.

Ja tu widzę cztery zespoły na poziomie Wisły, najlepiej byłoby trafic na kogoś z pierwszej pary, bo wtedy szanse na awans wynoszą aż 50%. Poza tym na poziomie LM (czyt. na pewno zdobędą więcej niż jeden punkt) są tylko Rangersi i FC Kopenhaga. Udział któregoś z reszty tych zespołów w LM to jakiś ponury żart Platiniego.

Z IV rundy jest już awans do LM?

Opublikowano

Jak na razie Rangers przegrali 0-1 u siebie, więc może nie ma się co bać ich na zapas. Niektóre z tych ekip się fajnie nazywają, ale na obecny moment, wszystkie są raczej słabe. Najsilniejsza jest Kopenhaga, potem Dynamo Zagrzeb. Reszta raczej będzie służyć jako worki treningowe w grupie LM.

Opublikowano

No to Wisła , napierda.lac !!!

Opublikowano

Rangers faktycznie odpadli, więc Wisła mogłaby trafić na Malmo FF. Ciekawy zespół z paroma młodymi talentami. Co warto zaznaczyć, jedną z nich jest Ivo Pękalski. 20-latek jest ważnym graczem w ekipie mistrzów Szwecji (otrzymał tytuł Odkrycia Sezonu 2010) i występ w seniorskiej reprezentacji (na razie U-21) jest tylko kwestią czasu. Aż dziwne, że w erze, kiedy co tydzień czytam o jakimś nowym "supertalencie", który miał dziadka z Lublina, o nim jeszcze w polskich mediach nie czytałem. Może jeśli Malmo wejdzie do LM...