Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Kolejna sprawa: ostatnio używam praktycznie przez każdy ''meczyk ''jednego czołgu: naprawiam go co jakiś czas , szanuję , ponownie wsiadam i akcja, ale najlepsze jest to ,że w trakcie naprawiania do pojazdu wskakuje inny kolo z mojej drużyny i daaaalej !!! jedzie sobie i strzela wesoło . A to już klasyczne zagranie znane serii Battlefield od samego początku !. Stąd moje pytanie : Jak walczyć z niekompetencją i głupotą na froncie ????? H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. Nieważne : snajper, specjalista , wszyscy chcą kierować czołgiem Snajper za sterami helikoptera.... Gdzie oni mieli takie przeszkolenia ? . Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Hmm...macie cos do snajperow?? pytanie:...strzelal ktos snajperka o nazwie GOL???jeszcze ani razu Panowie (i Panie??)nima z kim grac dodawac mnie Edytowane 11 Lipca 2008 przez webster8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 strzelal ktos snajperka o nazwie GOL??? Ja strzelałem, całkiem fajna, często używam . W BF nie liczy się siła snajperki tak naprawdę, jeśli jesteś dobrym snajperem zwracaj uwagę na Speed i Accuracy, Power ma znaczenie tylko jeśli jesteśmy na jakimś serwie z lagami. Hmm...macie cos do snajperow?? Mam tylko to że są praktycznie niewidoczni w krzakach, koło drzew (to wada .... dla wroga ), i to że ich strój kojarzy mi się z Wookie ze Star Wars <joke - buahahahhahahhah, brilliant brillian !> . Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Kurde bo juz gram od dluzszego czasu i ani razu nie mialem tej broni do wyboru????wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. He,he nie mam za bardzo cierpliwości ,żeby kampować... wolę wbijać się w wir walki . Mam takie pytanko: w sytuacji kiedy jako support rozdaję apteczki i sporo ich leży na ziemi , to gracze z przeciwnej drużyny mogą się nimi ''posiłkować" ? Edytowane 12 Lipca 2008 przez SORROW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. He,he nie mam za bardzo cierpliwości ,żeby kampować... wolę wbijać się w wir walki . Mam takie pytanko: w sytuacji kiedy jako support rozdaję apteczki i sporo ich leży na ziemi , to gracze z przeciwnej drużyny mogą się nimi ''posiłkować" ? Moga Cytuj Odnośnik do komentarza
arturo9 0 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja mam duży problem z grą nie mam lagów ale sciny scina mi się cała animacia na 10sek i tak ciągle ktoś mi to wytłumaczy bo to chyba nie są lagi Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Przez caly dzien brak polaczenia z serwerami.... odziwo brata laczy na jego profilu..dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gram od dwóch dni w Battlefield i mam jedno pytanie. Co oznaczają znaczki przy ksywkach graczy? Widziałem znaczek krzyża, klucza naprawczeko, rakiety itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To są specjalności -snajper, specjalista, itd . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
arturo9 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A co oznaczają liczyy po meczu nie mjejsce w rankingu tylko w białym kwadracie 1 i 2 itp Cytuj Odnośnik do komentarza
webster8 0 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) A co oznaczają liczyy po meczu nie mjejsce w rankingu tylko w białym kwadracie 1 i 2 itp hm...moze prestige jak w Codzie drugi dzien mnie nie laczy z serwerami....fajnie no to pozostala juz chyba tylko zmiana ID Edytowane 14 Lipca 2008 przez webster8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dalej są lagi? Zamierzam kupić tą grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
arturo9 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ^_^ Lagów nie ma ale łonczność praktycznie nie istnieje moja propozycja poczekaj do patcha aon ma być we wrześniu daie ci to z 4 dychy w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jakie lagi, jaka łączność? Ja tam nie mam żadnych problemów. O.o' Grę mam już od bodajże dwóch tygodni i może z dwa razy miałem lagi wieczorną porą. Dostawca neta: Neo 512kb Wersja gry: Battlefield: B-Company Gold Edition PAL (Anglik) Ewenement na forum? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kronos33 0 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jakie lagi, jaka łączność? Ja tam nie mam żadnych problemów. O.o' Grę mam już od bodajże dwóch tygodni i może z dwa razy miałem lagi wieczorną porą. Dostawca neta: Neo 512kb Wersja gry: Battlefield: B-Company Gold Edition PAL (Anglik) Ewenement na forum? xD Niekoniecznie miałem podobnie tylko ze Neo 1Mb . Jak możesz to mnie dodaj don znajomków. Cytuj Odnośnik do komentarza
blazej1980 0 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ja gram praktycznie codziennie od dnia premiery i takze zadnych ale to zadnych lagow, moze z 2 albo 3 DC dostalem, a tak elegancko smiga ze hej, raz mialem tylko lagi w dniu kiedy na kilka godzin zresetowali staty ,ale to wszyscy mieli. ktos tam wyzej pisal o snajperce PAL, ze nie uzywal jeszzce i nie wie kiedy, pytanie : a zrobiles UNLOCK tej broni kolego? jak ktos cche moze dodac mnie do znajomych,niedlugo wyjdzie patch co bedzie mozna robic priv room, czyli bedzie mozna grac tylko w swojskim towarzystwie czy tez clan mecze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosc_kozanec_* Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A ja mam takie pytanie posiadam gold edition i dostałem kod ze zdrapką i nie chce mi odblokować broni,wszystko wpisuje tak jak trzeba w reedem code i nie działa.Co może być tego przyczyną? A co do gry to jest KOZAK tylko komunikacja głosowa to jest porażka nic nie słychać;/ Mój ps ID kozanec dodawać mnie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza
arturo9 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja mam tzw frezzy ciągle mam neo 1m i łączność nie działa po 2 3 mapkach np grasz w pt 3 mapki i nikt nic poźniei cię nie szłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza
hait 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Siema, bardzo chętnie pogram z wami dziś w nocy (gdzieś do 3-4), albo kiedyś później - metropolis_pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Flowed 0 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? u mnie tez - prawdopodobnie wylaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 To ciekawe u mnie nie bylo zadnych problemow wczoraj z graniem i wczesniej tez. Dzisiaj tak samo, wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kronos33 0 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? Od czwartku mieli wyłączać serwery demo dla Battlefielda(sadze ze wszystkie),bo to co w chwili obecnej dzieje się na full wersji wola o pomste . Skandal ktoś powinien za to beknąć i to ostro,mnie tłumaczenie typu-ze względu na duże zainteresowanie mogą zdarzać się problemy z połączeniem(nie cyt. dosłownie)na serwerach obsługujących Battlefield. To na co liczyli Ci Panowie i Panie?? Na klapę tytułu??Przecież po odłączeniu serwerów demo sprzedaż Battlefield może(a raczej na pewno)się zmniejszy. Jesli ktos kocha sie w skaczacym obrazie znikajacych teksturach,lubi przenikac przez sciany niczym gaz musztardowy ,a takze obraz zamrożony :wkurzony: (idealny na upaly) TO SZCZERZE POLECAM TEN TYTUŁ ZAKUPIĆ JUŻ TERAZ.. PS :a było tak pięknie (neo 1MB) Cytuj Odnośnik do komentarza
z3r0 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak masz neo 1mb to nieoczekuj rewelacji, pozatym upload się liczy a nie download. Ja właśnie zmieniam net24 4mb/640kb na UPC 10mbit/1mbit to dam znać jak się gra na takim łączu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi