arturo9 0 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pomyślałem że może zrobimy jakiś klan w bad company wiem że wcześniej był taki temat ale był za wcześnie wienc może teraz się zbierzemy razem i pogramy wspólnie a potem może kto wie consolegaming albo gamebattles prosze podać swoje PSNID a ja wam wyśle wiadomość na frendsa Quote
Dr.Czekolada 4494 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A co tam tez sie dopisze - Drczekolada . Preferuje Snajpera/Wsparcie/Bazookarza. Quote
Kronos33 0 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 (edited) dopisuje się również --czekam na przesyłkę ,wiec na dniach odpalę full game. preferuje maszynowe karabiny i wszelkie pojazdy+zabawki typu miny,granaty itp. ID: kronos33 Edited July 6, 2008 by Kronos33 Quote
arturo9 0 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Po aktualjzaci dodam was ale kronos22 ale daj swoje ID czy takie masz?Ja w frendsach mam już kilka osób z battelfild to w sumie nas z wami będzie 8 osób czekam na dalszych chętnych a i ja gram tylko suppordem Quote
z3r0 0 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Najgorsze że jest problem z komunikacją na ps3 i dopiero patch ma to poprawić Quote
arturo9 0 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 z3ro dodasz mnie do znajomych mój ID to KapralPL jak wpisuię te twoje ID to wszystko pisze się samo z dużych liter i nie wiem czy dochodzi wyślij mi zaproszenie a z komunikacją nie jest tak źle Quote
arturo9 0 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Dodam was i się umówimy na bliżej określony termin Quote
rozz 0 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 (edited) wlasnie mi sie wszystkie osiągnięcia skasował!!!!! tylko ja tak mam ?? Edited July 7, 2008 by rozz Quote
Texz 670 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 wlasnie mi sie wszystkie osiągnięcia skasował!!!!! tylko ja tak mam ?? Nie. Quote
prymek 9 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wszystko wyzerowane i mimo że godzina wczesna to dalej lagi mam, coś kombinują pewnie. Quote
rozz 0 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 juz wiem ze niejestem osamotniony http://polygamia.pl/zla-kompania-zabila-nasze-statystyki Quote
Soniak 3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Przychodzę z działu dot. X360. Zgadza się, lagi są ogromne, przed tymi ich głupimi pracami było bosko, teraz są takie lagi że nie wiadomo co się dzieje. Pozdrawiam Quote
arturo9 0 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Lagi+problemy z łoncznością oraz źle zmontowane menu w onile nie ma privatów itp ale mam dobre wieści EA ogłosiło że wczoraj zaczeło prace nad PATCHEM że będzie można grać priv oraz będzie wprowadzony CLAN TAG i oczywiście lagi zostaną weleminowane w te 2 pierwsze osobiście wierze w to 3 NIE Quote
Kris77 435 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Z lagami to jest jakaś masakra. Czasami nad postacią w grze nie ma znacznika kto zacz i wypada zapytać: Stój, kto idzie? Swój? Z reguły po słowie "Stój" już się nie żyje Quote
blazej1980 0 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a ja gram w multi od czasu premiery prawie codziennie i nie mialem nigdy lagow a gram o roznych porach dnia, mialem tylko lagi wtedy jak skasowali staty i pozniej jak je wprowadzili ,ale to 100% ludzi mialo tak,wczoraj gralem wedczorem kilka godzinek i zero lagow Quote
Kris77 435 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Generalnie jest dobrze, ale pojawiające się z opóźnieniem znaczniki albo nicki nad postaciami wkurzają. Śmigasz sobie (na mapie w tym miejscu nie ma nikogo) i nagle po tobie, bo z pod ziemi wyskoczył koleś z nożem. W takim GTA IV niczego takiego nie było. Quote
Boomcio 4222 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wkurza mnie jedna rzecz, ale to nie z winy gry, a samych graczy: koleś gra supportem i ni ch*** ja nie rozdaje apteczek, tylko napiernicza sobuie z ckm-u .No jak tu grać np snajperem , albo szturmowcem, gdzie cały czas się obrywa, a nie ma gdzie uzupełnić apteczki ? No ludzie ... Ostatnio nabiłem sobie masę punktów właśnie przez obdzielanie apteczkami . Druga sprawa : respawn czołgu na mapie i wszyscy do czołgu zapier******ją .Nieważne : snajper, specjalista , wszyscy chcą kierować czołgiem . Kolejna sprawa: ostatnio używam praktycznie przez każdy ''meczyk ''jednego czołgu: naprawiam go co jakiś czas , szanuję , ponownie wsiadam i akcja, ale najlepsze jest to ,że w trakcie naprawiania do pojazdu wskakuje inny kolo z mojej drużyny i daaaalej !!! jedzie sobie i strzela wesoło . Stąd moje pytanie : Jak walczyć z niekompetencją i głupotą na froncie ????? 1 Quote
Kris77 435 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Raz trafiłem na super ekipę - kolesie rozdawali apteczki, naprawiali czołgi - każdy robił swoje i grało się naprawdę fajnie. Ale po 1,5 meczu mnie wywaliło z serwera i po ptokach Quote
Recommended Posts