Jump to content

Forumowy e-kolego (xD) zrób mi jeść!

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dobra, zaczynam

Wrzuc big milki do talaksera, dodaj majonez, maslo i sos slodko kwasny, z bulek wydraz srodki (masz bulki, nie?) i wlej zmiksowany sos, zapiekaj 20 minut az bulka zrobi sie twarda i nieprzemakalna. Mam nadzieje, ze bedzie Ci smakowalo :potter:

• 1 month later...
chleb, ser zółty, szynka, jajka, kiełbasa, parówki, cebula, ketchup

Coś ciekawego bym zjadł :)

Posiekaj cebule, przesmaz, dodaj szynke, wrzuc do salaterki. Zetrzyj zolty ser do tego, wrzuc jajka, zrob z tego kleista mase. Nakladaj na chleb i znow zium na patelenke kleista strona do dolu.

To ja Wam powiem co ja mam w lodowce...

Papryka, salata, pomidory, gorgonzola, suszone pomidory, sos sojowy, parmezan, wedzona makrela, boczek, wedzony halibut, maslo, pieczarki, ananas w puszce, marchewki, jajka, czosnek, smietana do sosow, mleko, salatka i serek kremowy na kanapki, wiec sie nie licza. Musze kupic mielona wolowine, bo mam ochote. Bedzie na jutro. Co z tego zrobic? Wolowine z masa pieczarek, suszonymi pomidorami? Nie wiem czy cos z tego wyjdzie :F. Dajcie jakis pomysl na mielona krowe.

boczek smażony na masle zapiekany z serem i pieczarkami (ew papryka). Do tego sos tsatsiki :D

a jak nie to walnij boczek i ser do srodka tej wolowiny bedzie za(pipipipipipipi.kur.wacenzurapipipi)iste ;]

Edited by bajej