bajej 28 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Hi, Tak sobie wpadłem na pomysł takiego zacnego tematu. Chodzi o to ze podajecie co macie w lodowce, a ktos wam doradzi co mozesz z tego zrobic poza klasyczną kanapką z serem i szynką ;]. Co wy na to? Quote Link to comment
kanabis 22344 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Mam, masło, majonez i sos słodko kwaśny, aha i 2 big milki. 10-tego wypłata. Liczę na was Quote Link to comment
kold 8 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Dobra, zaczynam Wrzuc big milki do talaksera, dodaj majonez, maslo i sos slodko kwasny, z bulek wydraz srodki (masz bulki, nie?) i wlej zmiksowany sos, zapiekaj 20 minut az bulka zrobi sie twarda i nieprzemakalna. Mam nadzieje, ze bedzie Ci smakowalo :potter: Quote Link to comment
Guest Maiden Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Mam nadzieje, ze bedzie Ci smakowalo Mistrz, turlam się ze śmiechu Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 kanapka+maslo+keczup/musztarda Quote Link to comment
bajej 28 Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 nagrzany piekarnik, bułki, chleb i masa innych rzeczy w lodowce cos szybkiego i pożywnego ? Tylko nie zapiekanki Quote Link to comment
Guest ChOomik Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 pączki+ musztarda banany+ keczup obiecuję ci że będziesz sikać dupą Quote Link to comment
bajej 28 Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 (edited) dobra nie było pytania ;] Edited July 8, 2008 by bajej Quote Link to comment
Kosmos 2711 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) Mam ser plesniowy, topiony z szynką, kawalek sernika, wędline, parówki, jogurt wiśniowy, pomidory, banany, ketchup, chrzan i oczywiscie maslo i pieczywo ale nie chce kanapek:P Edited August 23, 2008 by Hide999 Quote Link to comment
Aramis 10 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Mam ser plesniowy, topiony z szynką, kawalek sernika, wędline, parówki, jogurt wiśniowy, pomidory, banany, ketchup, chrzan i oczywiscie maslo i pieczywo ale nie chce kanapek:P Hmm tosty?;p Quote Link to comment
Kosmos 2711 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 tez forma kanapki:P Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 ja ostatnio ciagle jem chleb/bulka+maslo, ser zolty, majonez, ogorek kiszony Quote Link to comment
Hubi. 39 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 chleb, ser zółty, szynka, jajka, kiełbasa, parówki, cebula, ketchup Coś ciekawego bym zjadł Quote Link to comment
Hlipo 3 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 zrób sobie jajecznice z szynką i cebulą, a po usmażeniu polej ketchupem Quote Link to comment
kold 8 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 chleb, ser zółty, szynka, jajka, kiełbasa, parówki, cebula, ketchup Coś ciekawego bym zjadł Posiekaj cebule, przesmaz, dodaj szynke, wrzuc do salaterki. Zetrzyj zolty ser do tego, wrzuc jajka, zrob z tego kleista mase. Nakladaj na chleb i znow zium na patelenke kleista strona do dolu. To ja Wam powiem co ja mam w lodowce... Papryka, salata, pomidory, gorgonzola, suszone pomidory, sos sojowy, parmezan, wedzona makrela, boczek, wedzony halibut, maslo, pieczarki, ananas w puszce, marchewki, jajka, czosnek, smietana do sosow, mleko, salatka i serek kremowy na kanapki, wiec sie nie licza. Musze kupic mielona wolowine, bo mam ochote. Bedzie na jutro. Co z tego zrobic? Wolowine z masa pieczarek, suszonymi pomidorami? Nie wiem czy cos z tego wyjdzie :F. Dajcie jakis pomysl na mielona krowe. Quote Link to comment
bajej 28 Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 (edited) boczek smażony na masle zapiekany z serem i pieczarkami (ew papryka). Do tego sos tsatsiki a jak nie to walnij boczek i ser do srodka tej wolowiny bedzie za(pipipipipipipi.kur.wacenzurapipipi)iste ;] Edited August 30, 2008 by bajej Quote Link to comment
kold 8 Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Nadal wpier.dalam lososia, bo nie mialem kasy na krowe. Ale boczek to sie smazy na wlasnym tluszczu, kolego . Quote Link to comment
bajej 28 Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 mea culpa ;]. Zastanawiam sie skad to wziąłem . Ale rybyka na masle roxuje ;] Quote Link to comment
Recommended Posts