Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Chodzi o to, że już wynoszą do nieba gościa który dostał z jacka i właśnie wylatuje przez okno. Wystarczy dobrze się przypatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 weź gekon napisz jak powinny wyglądać PRAWDZIWE Walkirie Labik, mądralo, Sam Lake (nazwisko to fake, typ to fin i ma nazwisko Jarvi) to twórca Max Payne, napisał scenary do obu części gry plus do Alan Wake, użyczył ryja na potrzeby scenek w części pierwszej MP oraz był wzorem postaci Maxa - bez tego typa nie było by tego filmu jak i kawałka historii gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 weź gekon napisz jak powinny wyglądać PRAWDZIWE Walkirie Labik, mądralo, Sam Lake (nazwisko to fake, typ to fin i ma nazwisko Jarvi) to twórca Max Payne, napisał scenary do obu części gry plus do Alan Wake, użyczył ryja na potrzeby scenek w części pierwszej MP oraz był wzorem postaci Maxa - bez tego typa nie było by tego filmu jak i kawałka historii gier Kogo obchodzi jego prawdziwe nazwisko? Jest znany jako Sam Lake i nie mądraluj ze znasz jego prawdziwe nazwisko Oo Milo że sprawdziles na wikipedii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 jego matkę obchodzi, i co ty na to? nie muszę mędrkować pajacyku bo jak czymś się interesuję to o tym czytam i to nie na wiki Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Oby zrobili z tego prawdziwe love story i dobry film akcji zarazem, jak to było w growym Maxie. Bo złagodzone akcje typu sex&przemoc, gdzie widać pół cycka są po prostu żałosne. Dla kogo oni to robią? To powinien być ambitny film tak samo, jak był ambitny sam scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A jakim przepraszam ambitnym scenariuszem szczycil sie Max Payne bo chyba mi umknelo? O_o Swietna gra z genialnym IMO klimatem, voice actingiem, narracji w formie komiksu i bullet time, ktorego zapomniec sie nie da; co poza tym? Historia sztampowa, motyw zemsty ale realizacja swietna jak na gre; chcesz cos podobnego na ekranie zobaczyc. FAIL. Gra to nie film, inne bodzce - pogadaj z milionami osob, ktorym zadna ekranizacja gry nie podeszla; pytam sie ja takich - czego chca od ''House of the dead"? Zlozonej historii gdzie na koncu okazuje sie, ze zombi to kolejne ogniwo naszej ewolucji? Powagi troche... ... Tak samo jak pomysl z nakreceniem ekranizacji shootera na automatach byl powazny, ale to inna baja. ;] A przeszedłeś grę do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Dużo zwrotów akcji, (przeszłość żony Maxa i jej prawdziwa rola w projekcie Vallahala, sama Vallahala, Alfred Woden), nawiązania do mitologi nordyckiej, amerykańskiego stylu życia, kilka drobniejszych szczegółów w postaci np. psyche Maxa (facet mógł się oczyścić ze wszystkiego, ale zniszczył laptop z wszelkimi dowodami.) Naprawdę, porządny gangsterski scenariusz, przy którym "Szklane pułapki" i inne perełki się chowają. Już nie mówię o prowadzeniu scenariusz, bo to mistrzostwo. Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Tak sobie mysle, ze najlepszym kandydatem na Maxa bylby Clive Owen. Jak gral w Sin City, to niesamowicie przypominal mi wlasnie Payne'a Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 tego aktora, który ma grać payne'a można obecnie zobaczyć na którymś HBO w filmie "vince niezwyciężony". ogólnie widać, że chłopak sprawny i lubi marszczyć brwi, sądze, że się nada do roli. szału na miarę gry się jednak nie ma co spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Czuje w moczu, ze skonczy sie tak jak z ekranizacja Hitmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 [film ma kategorie pg-13, wiec ciezkiego i mrocznego klimatu bym nie oczekiwal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czuje w moczu, ze skonczy sie tak jak z ekranizacja Hitmana. Hitman nie był zły, a nawet fajny tylko aktor odgrywający Agenta 47 jakiś taki niedorobiony, za mało s(pipi)iela miał w sobie no i wygląd za łagodny. A o MP to się boję. Mark Wahlberg ? Wolałbym już Jasona Strathama, no ale to moje fanaberia. Trailer też taki dziwny. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jason Statham nie pasuje do roli MP, to kozak ale w innym znaczeniu tego słowa. Genialny do filmu ze wstawkami komediowymi. Najbardziej by się nadał koleś robiący za MP w grze MP2 imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Do roli Maxa pasowałby Mel Gibson z Paybacku, no ale jest Marki Mark, i i tak pasuje bardziej do roli niż Timoty do Hitmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Od Mela Gibsona, to już Travolta 100x bardziej nadaje się do tej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Gibison odkąd zagrał w Zabójczej Broni, kojarzy mi się raczej z szajbniętym policjantem, dlatego zupełnie nie pasuje mi do roli zepsutego i skurwiałego Payne'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) spoko spoko, specjalnie napisalem, ze Mel z Paybacku pasowalby bo gral tam zimnego sku.rwysyna, ktory przypominal Maxa z wygladu Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nawet na tych kadrach na ktorych i tak wyglada inaczej nie przypomina Payne'a To już lepszy Marky Mark. Cytuj Odnośnik do komentarza
speedX 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) jak tylko zobaczylem glownego bohatera gry jakies 7 lat temu, to od razu przed oczami pojawil mi sie: Michael T. Weiss ktory, mysle, idealnie wpasowalby sie w ekranizacje... Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez speedX Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nowy trailer utrzymany w konwencji scenek gier: http://kotaku.com/5055101/still-sceptical-...yne-movie-thing Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no niby fajnie wygląda, ale typ ma głos jak piz.da;] zresztą znając życie to co najlepsze, pokazali już w poprzednim trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Myszaq by się nadawał idealnie na główną rolę. Ogólnie fabuła do gry była w miarę ciekawa, jeżeli film okażę się klapą to nie wiem:) Edytowane 26 Września 2008 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 mi sie ten filmik podobal. Ma klimat, ale kurde tak czy inaczej nie bedzie to dobry film skoro ma PG13. Paniszer za to zmiecie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 widziałem w kinie trailer i nie podobał mi się. a jak ludacrisa zobaczyłem to padłem... do tego jackie jak zimna su.ka payne'a - nigga plz. punisher za to pourywa łby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 No głos w tym trailerze to on ma strasznie ciotowaty. Przypomnijcie sobie jaki mial za(pipi)isty w grze. Nawet gdy mówił bardzo spokojnie to miał kozacki głos. Chciałbym miec taki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi