Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Taka ciekawostka. Lips w emipku po 199 zł więc myślę że się opłaca :P Bynajmniej ja zakupiłem i jestem zadowolony aczkolwiek nie podoba mi się że np. piosenkę young mc mogę całą prze bąkać do mikrofonu (po prostu dać jakikolwiek dźwięk) i zalicza 100% po prostu nie rozpoznaję słów tylko sam ton głosu ;/ poza tym gierka przednia !

ps. można w Lips zmienić poziom trudności czy to jest jedyny ?

W sklepie internetowym empiku jakieś 10zł taniej, a wysyłka gratis. Ale nie opłaca się zamawiać, bo i tak nie realizują zamówień, świnie!

Opublikowano

Mamy juz Lipsy, pośpiewalem parę piosenek i powiem że wciaga - jutro wypróbuję przy wódeczce na kumplu, bo śpiewanie wychodzi najlepiej po pijaku.

A patent z machaniem w sumie mi się podoba ale troszkę zakłóca poprawne śpiewanie...

Opublikowano

wie ktos jest szansa na wydanie lipsa z polskimi utworami ? lub przynajmniej do sciagniecia :) czy pozostaje tylko opcja z wgrywaniem z pena :wkurzony:

bo wszystko fajnie ale nawet po % nikt zagranicznych nie chce wyc ;) ( tak mialem z singiem na ps2)

Opublikowano

Może polskiej edycji Lips się kiedyś doczekamy, ale na piosenki raczej z Live! raczej bym nie liczył.

Opublikowano

Wiadomo coś już o tej latce, aby mikrofony współpracowały z RB?

Opublikowano

Na marketplace były do ściągnięcia jakieś darmowe, świąteczne dodatki. Ściągnęłam i ni ma...

Opublikowano

Pewnie ten sam problem, co z piosenkami z DLC. Poszukaj, było już gdzieś w tym wątku podawane rozwiązanie.

Opublikowano

Do tych co już sobie podśpiewywali - w piosence "Aly & AJ" zamiast frazy "Potential Breakup Song", na okładce widnieje "Potential Make up song".

Czy w grze jest tak samo? hiie hiie, uśmiałem się jak norka ;)

Edytowane przez Rafalinda

Opublikowano

Pytanie czy jak wrzucę do Xbox'a 360 płytkę DVD z karaoke (n/p Ploskie przeboje) ,to czy mikrofony od Lips będą działać?

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale mikrofony działają chyba tylko jak śpiewasz w Lips.

Opublikowano
Pytanie czy jak wrzucę do Xbox'a 360 płytkę DVD z karaoke (n/p Ploskie przeboje) ,to czy mikrofony od Lips będą działać?

Nie.

Pojeany jest ten problem z DLC. Raz przez pomylke nie przestawilem na UK i c[h]uj nie moge sciagnac nowych piosenek bez kasowania save'a.

Opublikowano

No właśnie.. teraz dopiero zauważyłem, że gra nie widzi znowu nowych piosenek :/ A myślałem, że tylko save trzeba stworzyć raz na ustawieniach UK, a później nie ma różnicy. Z tym już nikt nic nowego nie wymyślił?

Opublikowano

Kurcze, mam save english, przestawiłam konsolę całkiem na english, ściągnęłam dodatki jeszcze raz, a ich ciągle nie ma, grrrr :/ Kasowanie save'ów mi się nie uśmiecha :/

Opublikowano
Pracuja nad nia.

to jest pewne ??? cz trzeba będzie jakąś petycje pisać ;)

dopiero wtedy zakupie to cudo ^_^ bo nie ma to jak znajome kawałki

Opublikowano

Jakby ktoś chciał kupić to niech ochłodzi zapał, dystrybutor zawalił sprawę z odpowiednim zaopatrzeniem. Gry praktycznie nigdzie nie ma, nalezy kupowac na zamówienie/czekać na dostawę. (w Ultimie ma być w przyszłym tygodniu...)

Opublikowano
Jakby ktoś chciał kupić to niech ochłodzi zapał, dystrybutor zawalił sprawę z odpowiednim zaopatrzeniem. Gry praktycznie nigdzie nie ma, nalezy kupowac na zamówienie/czekać na dostawę. (w Ultimie ma być w przyszłym tygodniu...)

W Warszawie ciężko dostać, musiałem się tłuc z centrum aż do M1 by zakupić (media markt).

Opublikowano

Jest dostepne w sklepiku PSX Extreme. I to w zasadzie jedyne (raczej) pewne źródło, bo mi dziś wysłali paczkę. Kupować ludzie, bo kolejnej dostawy raczej dytsrybutor nam nie sprawi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

30 stycznia:

* Sunday Morning - Maroon 5 (160 MS Points)

* Take A Bow - Rihanna (180 MS Points)

* Water Runs Dry - Boyz II Men (160 MS Points)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez ta sesje troche jestem 'nieaktualny' i dlatego mam pytanie.

Co z tym calym DLC? MS powiedzial dlaczego u nas (i w innych krajach) nie ma licencji na nowe piosenki albo, ze to byl blad itp? Wkurza to zmienianie jezyka i kraju w dashu.

Opublikowano

Witam, wczoraj kupiłem używane lipsy i mam problem... Nie działają mikrofony <_< od godziny robilem tak jak pisze w instrukcji i rożne kombinacje i nic... włączylem ten przycisk na dole a potem począsnałem, lekko, mocno, nie włączałem tego przycisku i dalej nic. te diody ciągle mrugają (chyba nie ma żadnego połączenia <_< ) a powinny świecić na zielono cały czas ? Baterie wkładałem nowe i akumulatorki i nic ciągle to samo... Może ja robie coś nie tak ? Zdobyłem już 20 GS a nie wykrztusiłem ani jednego słowa... :angry: Proszę o pomoc :(