Mastah 103 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://www.gamekyo.com/news28237_lips-firs...raoke-game.html Za grę odpowiedzialne jest studio iNiS (zrobiło między innymi Elite Beat Agents na DSa), planowana premiera to listopad bieżącego roku. Mikrofony, sztuk dwie, będą bezprzewodowe, wyposażono je w świeciące diody (niebieska i czerwona, czyli oznaczenie jak w Singstarze) i mają reagować co oczywiste na głos, ale i także na wykonywane nimi ruchy. Więcej informacji wypłynie zapewne podczas E3. Hmm... Quote
TomisH 3 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Gamekyo ma niby jak wyglądają te majki na jednym obrazie, a na fotach zupełnie inne. I o ile wierzę, że gra się ukaże, to wątpię, by to akurat był prawdziwy materiał. Quote
Flo 0 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jako, że SS mi bardzo przypadł do gustu i świetnie się sprawdzał na różnych spotkaniach/imprezach to Lips całkiem mnie interesuje.. ale jeśli na start nie dadzą naprawdę fajnych kawałków to nie wydam na to kasy, zadowolę się SingStarem [tylko te kable wrr] Quote
Keymaker 25 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A czy ta gra, po pierwsze, nie ma korzystać m.in. z naszej własnej kolekcji muzycznej, dopasowując do znalezionych piosenek linię melodyczną i tekst. Po drugie - czy mikrofony nie są łajerles ? Quote
Kenshin 0 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 O jak super wkoncu wymyslili karaoke na konsole !!!! hmmm czy ja w to nie gralem na PS2 ?? Wzieli by sie za cos innowacyjnego a nie swiruja singstara Quote
Keymaker 25 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Każda konsola powinna mieć "swojego Singstara", a nie każdemu pasuje wyłącznie rockowa muzyka w RB. Quote
Słupek 2173 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A czy ta gra, po pierwsze, nie ma korzystać m.in. z naszej własnej kolekcji muzycznej, dopasowując do znalezionych piosenek linię melodyczną i tekst. Po drugie - czy mikrofony nie są łajerles ? Tak jak mówisz. Mnie tam Rock Bandy i Guitary, kompletnie nie interesują, ale chętnie sobie powyje, na majku. Quote
Flik 2 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 O jak super wkoncu wymyslili karaoke na konsole !!!! hmmm czy ja w to nie gralem na PS2 ?? Wzieli by sie za cos innowacyjnego a nie swiruja singstara Swiruja nie swiruja... Dla mnie to i tak wielki plus. Nie bede musial specjalnie drugiej konsoli kupowac, zeby pograc w Singstara. Jeszcze jak wrzuca jakas ladna biblioteke utworow do pobrania to bedzie naprawde dobrze. Jak wiemy MS jest mistrzem w wysysaniu kasy, wiec nie ma co sie nawet o to martwic. Quote
miki77 16 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Trochę nowych informacji dotyczących Lips - http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4650,0,Lips_nowe_detale.aspx Czekam na listę odtwarzaczy z możliwością przesyłania utworów. Quote
Jędrek 3 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 pewnie bedzie mozna nawet podlaczyc pendrive'a z empetrojkami. Quote
Soban 4096 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 oby można było podłączyć pen drive,bo nie każdy ma i-poda Quote
Dabman 104 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wypowiedz czystego fanboya... no nie nie bylo jeszcze karaoke na x'a... plontaj sie w kable na konsoli sony, my tu bedziemy miec cos mega, pewnie bedzie bardzo wielkie wsparcie ze strony ms/xbl. Mam nadzieje ze bedzie mialo taka sile przebicia jak SS. Muzyka pewno bedzie tylko do pobrania przez odpowiednik MSN'a na X'o z DRM, wiec nie kazda poiosenke ktora mamy na dysku, bedzie mozna sobie zaspiewac. Quote
Jędrek 3 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 wiadomo, ze nie kazda, ale chodzi o to by bylo ich wiele Quote
Jędrek 3 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 (edited) Pre-Order Lips w Ultimie za... 179 zl Ja chyba lykam http://www.ultima.pl/Lips/i6445/ Edited September 18, 2008 by Jędrek Quote
Słupek 2173 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jest, jest już chyba od 3 tygodni, opyla się. Również łykam, pianie po pijaku--- Quote
Zeratul 415 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 e tam lepiej juz zainwestowac w Rock Banda z mic'iem. Quote
Gromi 10 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jeśli to prawda ,że każdy utwór z ipoda można zaśpiewać to też łyknę. Już sobie wyobrażam jak będę freestylował O.S.T.R albo paktofonikę. Quote
Jędrek 3 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mam nadzieje, ze to wersja z 2 mic'ami, ale w sumie innych chyba nie bedzie Quote
Krzys PL 28 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 O F(pipi) ale tanio myślałem że cena poniżej 300zł nie spadnie. Ciekawe czy będzie muli via XBL i najważniejsze polska wersja tak jak to jest z SingStarem.a i czy własne piosenki będą miały tylko napisy czy też będzie ten pasek z tonacja Quote
Jędrek 3 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Lista piosenek. Przyznam, ze jest kilka ciekawych * a-ha "Take on Me" * Alicia Keys "No One" * Aly & AJ "Potential Break Up Song" * Avril Lavigne "Complicated" * Ben E. King "Stand by Me" * Beyoncé "Irreplaceable" * Blondie "Call Me" * Chris Brown "With You" * Coldplay "Yellow" * Depeche Mode "Personal Jesus" * Destiny's Child "Survivor" * Dido "White Flag" * Duffy "Mercy" * Duran Duran "Hungry Like the Wolf" * John Denver "Take Me Home, Country Roads" * Johnny Cash "Ring of Fire" * Leona Lewis "Bleeding Love" * Lil' Mama "Lip Gloss" * Lupe Fiasco (featuring Matthew Santos) "Superstar" * Maroon 5 "Makes Me Wonder" * Nirvana "In Bloom" * Peter Bjorn and John "Young Folks" * Queen "Another One Bites the Dust" * R.E.M. "The One I Love" * Radiohead "Fake Plastic Trees" * The Ramones "I Wanna Be Sedated" * Rascal Flatts "Stand" * Rihanna "Umbrella" * Roxette "Listen to Your Heart" * Sara Bareilles "Love Song" * Sheryl Crow "Soak Up the Sun" * Taylor Swift "I'm Only Me When I'm With You" * The Bangles "Walk Like an Egyptian" * The Fray "Over My Head (Cable Car)" * The Jackson 5 "ABC" * The Police "Every Little Thing She Does Is Magic" * The Raveonettes "Love in a Trashcan" * Trace Adkins "Ladies Love Country Boys" * Weezer "Island in the Sun" * Young MC "Bust a Move" (zrodlo: onlinecenter.pl) Ciekawe kiedy premiera. Ja juz pre-order'a w Ultimie jakis czas temu zlozylem. Quote
Logan 79 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Łykam jak tylko się pojawi.Zawsze Mi brakowało karaoke na Ixa,teraz tylko morze vodki i pianie do rana ^_^ Quote
Jędrek 3 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Premiera w EU tak samo jak w USA, czyli 21 listopada. Quote
Guest Albert Wesker Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 a beda jakies polskie piosenki? Quote
miki77 16 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nie, ale: - będzie możliwość wgrywania własnych utworów; - ma być polska wersja językowa. Quote
Recommended Posts