Opublikowano 18 listopada 200915 l Mala prosba - dajce linki do fajnych filmikow ktore mozna bylo gry ala Halo 3 ktore tez takie cos posiada.
Opublikowano 18 listopada 200915 l To zagraj sam przeciwko takiej druzynie - z ziomami jestes mocny, a samemu z losowo dobranymi graczami juz nie bylbys taki cfany. Druga sprawa to to, ze niektorzy gracze czuja sie mocni bo maja wysoki LvL, a tak na prawde nabili go w jakis lamerski sposob i nie swiadczy on wcale o ich umiejetnosci. Ale to w większości przypadków jest tak, że zgrana drużyna ma większe szanse niż losowo dobrana ekipa ( jasne, nie zawsze, ale jednak ). Jak ktoś wygrywa 4:0 i chroni potem skarb to trudno go winić. Po pierwsze - wcale nie trzeba na jana lecieć po ten skarb - bierz snajperkę, fala, rzuć granata, cokolwiek. Zawsze jest wyjście z sytuacji. Z drugiej strony, jak każda osoba z drużyna biega i nie wie co ze sobą począć to tylko i wyłącznie ich wina. Ile to ja razy grałem z ludźmi, którzy zamiast zająć się skarbem biegali po mapie i tylko strzelali do przeciwników, skarbu jakby w ogóle nie widzieli. A potem nagle jak został jeden punkt do przegranej wszyscy się dziwią, że przeciwnik bawi się z nimi w kotka i myszkę. Gra na to pozwala, jest wyznaczony z góry czas gry, więc problemu nie widzę. I żeby nie było - sam nieraz byłem w takiej losowej drużynie i nigdy mi przez myśl nie przeszło, żeby wyjść z gry, bo przeciwnicy nas leją. Jest tak jak napisał Old_Kyo - zwycięzcy dyktują warunki. A jeszcze słówko co do lvl - co to ma do rzeczy kto i w jaki sposób nabił lvl? Jak ktoś potrafi w miarę dobrze grać to pokaże to podczas meczu, a jak tylko lata po mapie i ma zeza na 100 km to i 60 lvl mu nie pomoże :wink: .
Opublikowano 18 listopada 200915 l I żeby nie było - sam nieraz byłem w takiej losowej drużynie i nigdy mi przez myśl nie przeszło, żeby wyjść z gry, bo przeciwnicy nas leją Mi przyszło :potter: . Załamanie nerwowe mnie trafiło dosłownie, bez drużyny w tej grze nie ma w ogóle fun'u, tylko zgrzyt zębów i darcie się do HSa, z jakimi to ułomami się nie gra. Rzekłem.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Saptis - buraki, bo znaleźli sobie dobrą taktykę do wygrywania meczy? oO Nie rozumiem trochę tego podejścia. Poza tym, w takich grach level czy ratio nie mają znaczenia, liczy się tylko wygrana tego jednego konkretnego meczu przy założonych z góry równych szansach obu drużyn. A to, że samemu zmniejszasz swoje szanse grając z randomowymi ludźmi, no cóż... Co do samej gry (singla już dawno temu przeszedłem, ale zapomniałem tutaj napisać). Oprócz mgs'ów - najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem
Opublikowano 18 listopada 200915 l bierz snajperkę, powiedział Yaevinn, urodzony snajper. Nie każdy tak potrafi ... co do taktyki - Saptis, sam doskonale pamiętam jak podczas Ligii KZ2 padła idea, aby zamiast nosić tubę do celu, wygrywająca drużyna może ją zczaić w okolicach ich respa i czekać na koniec rundy. I to jest jak najbardziej w porządku - zwycięzcy rządzą, przegrani niech szukają okazji...(zastosowaliśmy tą taktykę, po czym wpadło trzech z POLu i się skończyło) co do gry w multi - pograłem chwilkę dosłownie i mnie irytuje tylko losowość respów. Osobiście gram tylko Team Deathmatch, reszta trybów to zbyt wielki chaos. Szkoda, strasznie się przypalałem na multi w tej grze Edytowane 18 listopada 200915 l przez waldusthecyc
Opublikowano 18 listopada 200915 l Mam dziwne pytanie, po zmianie pleyaka na slima wcięło mi save-y ze starego(YLOD). Grę ukończyłem na hardzie zanlazłem skarby i zostało mi tylko crushing do platyny. Nie mam save-a więc musze zacząć gre od zera. Czy da sie jakoś włączyć crushing?
Opublikowano 18 listopada 200915 l Mam dziwne pytanie, po zmianie pleyaka na slima wcięło mi save-y ze starego(YLOD). Grę ukończyłem na hardzie zanlazłem skarby i zostało mi tylko crushing do platyny. Nie mam save-a więc musze zacząć gre od zera. Czy da sie jakoś włączyć crushing? nie da rady,znowu musisz skończyć harda...
Opublikowano 18 listopada 200915 l bierz snajperkę, powiedział Yaevinn, urodzony snajper. Nie każdy tak potrafi ... (...) No ba, ja ze snajperką w dłoni się urodziłem . Ale jednak w U2 moimi faworytami są M4 i Desert Eagle. Mam dziwne pytanie, po zmianie pleyaka na slima wcięło mi save-y ze starego(YLOD). Grę ukończyłem na hardzie zanlazłem skarby i zostało mi tylko crushing do platyny. Nie mam save-a więc musze zacząć gre od zera. Czy da sie jakoś włączyć crushing? Tutaj masz niby jakieś save'y z U2: http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/955125.html Nie wiem czy zadziałają po skopiowaniu na ps3 ( szczerze mówiąc wątpię ), ale może akurat i będziesz mógł od nowa na crushing zagrać. Edytowane 18 listopada 200915 l przez Kris Blake
Opublikowano 18 listopada 200915 l Ja wreszcie dorwałem U2. Single mnie wciągnął razem z butami. Póki co mam z 50%. Ale historia jest świetna. Chloe boska Strona z dzienniczku Drake'a ze spisem lasek mnie zmiażdżyła Jestem bardzo ciekaw co dalej i zaraz wracam grać Wreszcie fajna gra. Ostatnio nie mogę sobie nic znaleźć
Opublikowano 19 listopada 200915 l popieram tego kto nazwal ich lamerem. sztuczne podbijanie statystyk zawsze jest lamerstwem (e-penis im urosnie zal). trafili im sie mniej doswiadczeni/zgrani czy po prostu poczatkujacy niedzielni gracze to nie chca skonczyc rozgrywki bo jeszcze trafia na kogos na swoim poziomie, lepiej pofarmic . jak dolosowywalo mnie do druzyny ktora tak robila to zawsze zanosilem skarb im na zlosc, az milo potem ich odmutowac i posluchac. ale niestety racje maja tez ci ktorzy mowia ze tak bylo i bedzie zawsze. nawet w mw2 gdy jeden team jest zdecydowanie lepszy zdarzaja sie sytuacje ze specjalnie po zabiciu wszystkich nie rozbrajaja bomby zeby przegrac runde i nabijac fragi w nastepnej i tak az do dogrywki ktora ofc wygrywaja. albo biora snajperem bombe (zeby bron boze nikt nie podlozyl bo by musieli sie ruszyc ja bronic) i kampia cala runde w jednym miejscu olewajac to ze czas sie konczy (co szczegolnie irytuje gdy druzyna zdobyla bs i go pilnuje czekajac na bombe). co innego stosowanie taktyki dzieki ktorej sie wygrywa a co innego celowe odwlekanie wygranej by ponabijac fragi bo k/d ratio trzeba poprawic. to drugie zawsze bedzie lamerstwem i nie ma co sobie psuc nerwow takimi burakami. (pamietajmy ze niektorzy graja tylko po to by wkurzac innych, takie np corpsecamping nizszego lvlu w wow najlepiej niewidzialnym rogue)
Opublikowano 19 listopada 200915 l No i U2 pękł. Świetna gra. 10h i 51 skarbów. Ale od połowy gry wziąłem sobie opisy z neta jak je znaleźć bo mnie wkur*iały Za dużo szukania:P Gra mast hef jak nic. Ciesze się, że poprawili stosunek rozpierduchy do reszty. Ale wg mnie mogło by być więcej zagadek i trudniejsze mogły by być. Pamiętam w Tomb Raiderach starych były fajne zagadki itp. Więcej czasówek. Dla mnie gra 10/10 jak nic. Nie mam się do czego przyczepić. No chyba, że dam im minusa za Chloe. Za to, że: twórcy podsuneli Drake'owi ciapowatą Elenę, a nie ostrą Chloe Końcówkę mogliby zmienić Czekam na Uncharted 3 ! Wg mnie spokojnie można tu zrobić serię. A Noughty Dog na bank zapoda nam kolejną świetną historię i nie będzie to odcinanie kuponów ! Zabieram się za multi. Tylko Update 3.10 się zasyśnie Edytowane 19 listopada 200915 l przez MeL
Opublikowano 19 listopada 200915 l to moze zagramy razem w online jak chetny to zapraszam do znajomych
Opublikowano 19 listopada 200915 l W końcu wpadła platyna,ale Lazarevic na ostatnim poziomie to oszust jest
Opublikowano 19 listopada 200915 l No i U2 pękł. Świetna gra. 10h i 51 skarbów. Ale od połowy gry wziąłem sobie opisy z neta jak je znaleźć bo mnie wkur*iały Za dużo szukania:P Gra mast hef jak nic. Ciesze się, że poprawili stosunek rozpierduchy do reszty. Ale wg mnie mogło by być więcej zagadek i trudniejsze mogły by być. Pamiętam w Tomb Raiderach starych były fajne zagadki itp. Więcej czasówek. Dla mnie gra 10/10 jak nic. Nie mam się do czego przyczepić. No chyba, że dam im minusa za Chloe. Za to, że: twórcy podsuneli Drake'owi ciapowatą Elenę, a nie ostrą Chloe Końcówkę mogliby zmienić Czekam na Uncharted 3 ! Wg mnie spokojnie można tu zrobić serię. A Noughty Dog na bank zapoda nam kolejną świetną historię i nie będzie to odcinanie kuponów ! Zabieram się za multi. Tylko Update 3.10 się zasyśnie Z kim nie gadam o U2, to jedyny zarzut jaki słyszę to ten na temat zakończenia. A dokładnie tego co napisałeś w spoilerze. Zresztą ja również się z tym zgadzam. W trójce nie może jej zabraknąć!!!
Opublikowano 19 listopada 200915 l Autor ukonczylem giere i jak dla mnie to gra roku. chce wiecej takich gier cale szczescie w przyszlym roku szykuje sie kilka gier na tym samym silniku oby rownie dobre jak u2.
Opublikowano 20 listopada 200915 l A ja mam takie pytanko: czy, oprócz posiadania polskiej wersji językowej, polska wersja gry różni się czymś od sprowadzanej z zagranicy (w obrębie UE)?
Opublikowano 20 listopada 200915 l A ja mam takie pytanko: czy, oprócz posiadania polskiej wersji językowej, polska wersja gry różni się czymś od sprowadzanej z zagranicy (w obrębie UE)? nie
Opublikowano 20 listopada 200915 l Też dopiero co skończyłem - GOTY imo i jedna z moich gier życia. Tak jak napisał Kali w recenzji, U:DF to jak drobna, smaczna przystawka (pieczywo czosnkowe? ) przed wypasionym, sutym, pięknym, smakowitym posiłkiem. ND przeskoczyli samych siebie po stokroć. Jedyny ból - akcja/eksploracja/zagadki. Zbalansowane? Balance my ass... Tyle mówili przed grą, że dopilnują tego elementu - o ile akcję zbalansowali ze zwiedzaniem (co trudne nie było, skoro stworzyli tyle pięknych, rozległych i wielopoziomowych środowisk), tak zagadki są w czarnej dupie. Mając 80% gry na koncie, pierwszy raz otworzyłem notatnik Drake'a - WTF? Potem starają się to nadrobić, ale te kilka momentów nie jest w stanie zrównoważyć pozostałych elementów. Imo zagadek jest mniej niż w DF. Chyba, że ktoś uważa za puzzle przesuwanie wozów albo rozkminę gdzie skoczyć... Anyway. Zaliczę to dzieło z przyjemnością jeszcze kilka razy. Tak genialny kawał kodu nie zdarza się często...
Opublikowano 20 listopada 200915 l Może i minusy ma,ale zauważa się je dopiero po skończeniu gry w czasie ta gra tak wciąga że nie można się ogarnąć.Dla mnie ta gra to pierwsze do czasów MGS3 tak głebokie doznanie duchowe
Opublikowano 20 listopada 200915 l Po zagraniu wy Assassin Creed 2, Pes2010, Tekken6, Ratchet and Clank ACiT, MW2 , Dragon Age (na kompie), Uncharted 2 to absolutne mistrzostwo swiata. GOTY Inne gry mimo ze rowniez sa rewelacyjne (szczegolnie ratchet) to jednak brakuje im tego blysku geniuszu jaki posiada Uncharted2 Jesli ktos ze znajomych zapyta o najlepsza gre na PS3 bez wachania podsune mu pudelko z Uncharted 2
Opublikowano 20 listopada 200915 l No i U2 pękł. Świetna gra. 10h i 51 skarbów. Ale od połowy gry wziąłem sobie opisy z neta jak je znaleźć bo mnie wkur*iały Za dużo szukania:P Gra mast hef jak nic. Ciesze się, że poprawili stosunek rozpierduchy do reszty. Ale wg mnie mogło by być więcej zagadek i trudniejsze mogły by być. Pamiętam w Tomb Raiderach starych były fajne zagadki itp. Więcej czasówek. Dla mnie gra 10/10 jak nic. Nie mam się do czego przyczepić. No chyba, że dam im minusa za Chloe. Za to, że: twórcy podsuneli Drake'owi ciapowatą Elenę, a nie ostrą Chloe Końcówkę mogliby zmienić Czekam na Uncharted 3 ! Wg mnie spokojnie można tu zrobić serię. A Noughty Dog na bank zapoda nam kolejną świetną historię i nie będzie to odcinanie kuponów ! Zabieram się za multi. Tylko Update 3.10 się zasyśnie Z kim nie gadam o U2, to jedyny zarzut jaki słyszę to ten na temat zakończenia. A dokładnie tego co napisałeś w spoilerze. Zresztą ja również się z tym zgadzam. W trójce nie może jej zabraknąć!!! Odnosnie zakonczenia to jest to kwestia gustu ja jednak wole te co dali bo trzyma sie kupy z jedynka jak diabli a ta cala chloe mi nie pasuje zbytnio ale jak kto woli...
Opublikowano 20 listopada 200915 l przed ograniem 2 polecacie 1 ? czy tez mozna bez problemu najpierw 2 potem 1
Opublikowano 20 listopada 200915 l Najpierw zagraj w Drake's Fortune, po czym odpal sobie Among Thieves Trochę historii poznasz w jedynce o bohaterach no i zobaczysz niezłe postępy co do pierwszej części, no i w ogóle chyba lepiej zacząć każdą grę od pierwowzoru ;p