Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

jakoś ta Rika w komiksie bardziej sexy sucz niż w grze....

btw. dziś VGA ponoć Naughty Dog ma się na nim pojawić.....zapowiedź DLC czy może (ku uciesze min.Danona) Jak & Dexter next gen?

btw. trochę czasu minęło od premiery a ja dalej pykam sobie relaksacyjnie w singla i multi i podtrzymuje moje zdanie(a bluzgajcie mi,że nie wiem co pisze)-gra tej generacji jak narazie dla mnie :)

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 429,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. Pewnie większość spodziewała się porażki w postaci MW2, ale jak widać się myliliśmy. :thumbsup:

Game of the Year

Batman: Arkham Asylum

Modern Warfare 2

Assassin's Creed 2

Left 4 Dead 2

Award - Uncharted 2: Among Thieves

Best PS3 Game

Infamous

Killzone 2

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

Best Graphics

Batman: Arkham Asylum

Call of Duty: Modern Warfare 2

Killzone 2

Edit: gattz się produkuję już dłuższy czas, spodziewajcie się po raz kolejny wykładu, o tym jak bardzo się wszyscy mylimy. :potter:

Edytowane przez Guti

Opublikowano

No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. 

tia zeby pokazac jak wielkim szturmem (3/8 )wymienie kilka z nominacji ktore mial u2

Studio of the Year - Rocksteady Studios

Best Action Adventure - Assassin's Creed 2

Best Mulitplayer: Modern Warfare 2 (a sorki tu nawet nie byl nominowany :P)

Best Original Score: Halo 3 ODST

gratki dla Naughty Dog za nagrody, oby wiecej takich gier na ps3 (niekoniecznie exclusive)

ps. by bylo smieszniej looknijcie ranking by Time :P 

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Faktycznie, Uncharted 2 zostało grą roku, ale przegrało w swojej kategorii - zabawne xD W każdym bądź razie - wielkie brawa dla Naughty Dog za stworzenie wybitnego dzieła. Zgadzam się z w 100% z najważniejszą nagrodą VGA.

Opublikowano

To dopiero pierwsza z wielu. ;]

Opublikowano

najlepsza gra na ps3,najlepsza grafika wśród wszystkich gier wydanych w 2009 roku i tytuł gry roku :)

król jest tylko jeden :) a co więcej cieszy to tym bardziej,że to zasłużone nagrody i tak jak wspominał Grigori posypie się ich o wiele więcej.To jest nie dość,że jedna z najwyżej ocenianych gier w historii branży to nagród też może zebrać rekordową liczbę :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

No i U2 zdobyło VGA 2009 szturmem. 

tia zeby pokazac jak wielkim szturmem (3/8 )wymienie kilka z nominacji ktore mial u2

ps. by bylo smieszniej looknijcie ranking by Time :P 

a ten dalej swoje. ludzie, uwielbiam tego goscia :thumbsup:

Studio of the Year - Rocksteady Studios

jak najbardziej zasluzenie. najbardziej zaskoczyli w tym roku.

Best Action Adventure - Assassin's Creed 2

rowniez jak najbardziej zasluzenie. AC2 zasluguje na ta nagrode, porcja wysmienitego kodu.

Best Mulitplayer: Modern Warfare 2 (a sorki tu nawet nie byl nominowany :P)

rowniez zasluzenie. umarl krol, niech zyje krol.

Opublikowano

nie ma co ukrywać iż tak naprawdę w prawie każdej kategorii U2:AT deklasuje wszystkich przeciwników. Nie są to tylko słowa fana lecz każdy człowiek w branży gier to zauważy,

jestem ciekaw jak na to zareaguje ND i czy przyczyni się to do wcześniejszego wydania kolejnej części gry??

Opublikowano

Faktycznie, Uncharted 2 zostało grą roku, ale przegrało w swojej kategorii - zabawne xD W każdym bądź razie - wielkie brawa dla Naughty Dog za stworzenie wybitnego dzieła. Zgadzam się z w 100% z najważniejszą nagrodą VGA.

to jest dla mnie dziwne i bez sensu

to tak jakby byl rajd samochodowy i by twierdzili ze wygral w klasyfikacji ogolnej, a przegral we wlasnej kategorii? to jest po prostu nie mozliwe

czy w tej kategorii Assassin jest lepszy od U2 ? ciekawe w czym...

Opublikowano

Nie ma co rozprawiać nad nagrodami VGA, bo one nie są zbyt prestiżowe.

Opublikowano

nie ma co ukrywać iż tak naprawdę w prawie każdej kategorii U2:AT deklasuje wszystkich przeciwników. Nie są to tylko słowa fana lecz każdy człowiek w branży gier to zauważy,

muza, multi, story, replayvalue? w kazdej z tych kategori latwo znalesc cos lepszego.

to jest dla mnie dziwne i bez sensu

to tak jakby byl rajd samochodowy i by twierdzili ze wygral w klasyfikacji ogolnej, a przegral we wlasnej kategorii? to jest po prostu nie mozliwe

czy w tej kategorii Assassin jest lepszy od U2 ? ciekawe w czym...

pewnie jest to ustawiane tak jak oskary i stwierdzili ze beda rozdawac nagrody pocieszenia w stylu "temu damy to a tamtemu wtedy damy tamto"

Opublikowano

Gdybyś Ty jeszcze miał jakiś argumenty polegające na czymś innym niż wybranie jednego elementu i znalezienie gry, która akurat skupia się wokół tego elementu ignorując inne i dlatego jest w tej kategorii ciut lepsza...

Jak chcesz się nauczyć krytykować grę, to poczytaj sobie moje opinię o MGS4. Bo aktualnie poziom Twojej krytyki jest żaden.

Opublikowano

pewnie jest to ustawiane tak jak oskary i stwierdzili ze beda rozdawac nagrody pocieszenia w stylu "temu damy to a tamtemu wtedy damy tamto"

niezla beka. jasne, nie wygrala gra, ktora u mnie byla faworytem to jest to ustawione i w dodatku wyjazd z Oskarami :D

Opublikowano

raczej mialem na mysli ze skoro u2 dostalo goty to best action moga oddac innej by sie ktos jeszcze cieszyl. tak jak z oskarami

Opublikowano

nie ktorym chyba sie nudzi :lol:

a wracając do gry to multi mnie zassał na dobre zostawiłem nawet singla (raz tylko przeszedłem :)) irytuje mnie tylko jedna rzecz, czasem postac zastyga bez ruchu na 2/3 sec. zastanawiam sie czy to wina mojego neta czy ktos cos kombinuje, macie podobne trzaski czy jestem odosobniony ?

Edytowane przez killdante

Opublikowano

Przed chwila gralem Online w Grabiez, mialem jakis nerdow w druzynie - nie bardzo wiedzieli o co chodzi.

W kazdym razie widzialem ze nic z tego, jeden gosciu wyszedl z meczu, reszta nic nie robila, przegrywalismy 4 do 0 wiec wyjatkowo postanowilem opuscic gre, ale sposobem. :whistling: Rozwalilem granatem dwa razy goscia ze swojej druzyny i czekalem az ten mnie wywali, tak tez zrobil.

Bylem zaskoczony jak po meczu dostalem kare 40k za opuszczenie gry - myslalem, ze jak mnie wywala to nie dostane kary, a jednak. :)

Ostrzegam innych, ktorzy beda tego probowac. :D

Opublikowano

Dwa tygodnie temu byli sami "weterani" na serwerach. Ostatnio pojawiła się jednak fala nowych graczy i poziom meczy znacznie spadł. Jak grają osoby powyżej 25 poziomu można rozegrać bardzo dobrą, wyrównaną grę.

Graj zawsze do końca. Raz udało mi się wygrać 3 na 5.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

jestem gdzies na początku , stad moje pytanie.

czy w scenariuszu maja miejsce wykopaliska pod powierzchnia wody - wydaje mi sie, ze jest to element bezwzględny w takiego typu przygodach.

Opublikowano

jestem gdzies na początku , stad moje pytanie.

czy w scenariuszu maja miejsce wykopaliska pod powierzchnia wody - wydaje mi sie, ze jest to element bezwzględny w takiego typu przygodach.

Niestety Drake nie umie nurkować. Ale są inne atrakcje.

Opublikowano

Coś czuję, że w Uncharted 3, Nathan będzie potrafił nurkować i pojawią się etap / etapy podwodne

Opublikowano

Gdy się włącza MP jest napisane na planszy informacyjnej że od 24 Grudnia od 18:00 do 27 Grudnia do 19:00 GMT będzie podwójna kasa za KILL'e i Medale.