Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Słaba i nudna płyta. Wielki zawód. Jedyny kawałek jaki sobie zostawiłem to "Choose your side" a to i tak tylko ze względu na pierwszą zwrotkę Buna B i podkład Alchemista. Ch.uj z La Coka Nostra. Czekamy na Necro.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Bardzo fajny albumik, a ''The Stain'' wymiata! też to chciałem napisać o 'the Stain', o ile płytę póki co usunąłem z mptrójki, tak Stain zostało i pewnie długo jeszcze tego będę słuchać. A sama płyta dla mnie nie najgorsza, aczkolwiek nie przesłuchiwałem jej jakoś wnikliwie póki co.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l 1.) Cult Assassin 2.) Trouble Shooters f/Sean Price, O.C. & Sick Jacken 3.) Paul Stanley 4.) Illuminati 666 5.) Amputated Saint f/B-Real 6.) Skull & Guns f/Everlast & Slaine of La Coka Nostra 7.) Giants Stadium f/Q-Unique 8.) The Owl 9.) Millenniums Of Murder 10.) Chase Manhattan f/Raekwon 11.) Luciferian Imperium 12.) ILL BILL TV 13.) Secrets Worth Dying For f/Chace Infinite 14.) 2013 15.) Kill Devil Hills f/B-Real & Vinnie Paz 16.) Narco Corridos f/Sick Jacken & Uncle Howie 24.08.2010
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Bill z Muggsem mogą zapodać dobre bomby, czekam. Edytowane 19 czerwca 201014 l przez 44bronx
Opublikowano 19 czerwca 201014 l tak nawiasem mówiąc to wcześniej (27.07) ukaże się długo oczekiwana płyta q-unique between heaven & hell
Opublikowano 12 lipca 201014 l sick jacken - praying mantis (klip) Edytowane 12 lipca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Chyba se posłucham, Fuck Tony Montana - do dzisiaj puszczam co jakiś czas
Opublikowano 28 grudnia 201113 l nowe LCN!!! http://www.hiphopdx.com/index/videos/id.9382/title.la-coka-nostra-malverde-market
Opublikowano 28 grudnia 201113 l takie se, mogliby wy(pipi)ac slaina bo nie dam rady przelknac jego glosu i mam nadzieje, ze nie beda napierdalac przez polowe plyty o illuminatach jak na ostatnim krazku ill billa edit zalozylem sluchawki, przesluchalem ponownie i doszeedlem do wniosku, ze nawet dobre ! teka nie wiesz czy ten gruby (pipi) necro pracuje nad jakims materialem? Edytowane 28 grudnia 201113 l przez kad2
Opublikowano 28 grudnia 201113 l slaine jest najlepszy w lcn, weź nie pier.dol. nekrus szykuję epkę na styczeń:
Opublikowano 29 grudnia 201113 l nowe LCN!!! http://www.hiphopdx....malverde-market MASZ PIE>RDOLONY AWANS SUYCZY SYNU. ĆPAM LAKOKE DOODBYTNICZO, A NA ALBUM CZEKAM Z KUTANGA W REKU
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Pierwszy album LCN jaj nie urwał, ale miał parę perełek takich jak np. 'The Stain'. Czekam, jeszcze bez kutanga w ręku, ale zobaczymy po singlach
Opublikowano 29 grudnia 201113 l uzaleznia ten kawalek, leci zapetlony caly czas mam madzieje, ze duzo numerow wczesniej nie wypuszcza bo do premiery polowe skatuje do wyrzygania jak to bylo z ostatnia ich plyta ps. kto to ten narco saint? nie moge sie doszukac info po polsku