Janush 224 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Wpisujcie jakie waszym zdaniem są najlepsze gry coop. Najlepiej jak znacie kilka tytułów to piszecie jakiś własny np.: top 5 lub 3 albo 10. Jakby był już taki temat to sory. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gry z serii Lego (Star Wars, Indiana Jones), co prawda nie grałem w nie na PS3, ale na PS2 i PCty świetnie się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A crash of the titans jest na ps3 bo dzisiaj z kolegą graliśmy w empiku na xboxie 360 . Bo to coopa ta gra jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza
ErgoProxy 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 z gier, w które grałem to Kane & Lynch i Resistance: FoM, całkiem przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Resistance FOM - z kumplem ze 20 godzin meczylismy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Resistance FOM na 2 jest całkiem niezłe. Przynajmniej nie pamiętam drugiej takiej gry, w którą dało się tak świetnie pograć z drugą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Army of Two! No i gry z serii LEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) ,,Pixel Junk Eden" !!, przypominają mi się troszkę czasy Contry z NES-a, gdzie obaj gracze musieli mieć skilla i być zgrani , ,,Resistance" oczywiście tyż, ,,1942" również daje radę. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 FiFa 08 ? Nie wiem jak na PS3 ale na ps2 się gra zaje*iście Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Póki co grałem tylko w Kane and Lynch, Resistance i Army of Two i muszę przyznać, że AoT jest o wiele lepsze do co-op'a Resistance też był fajny, ale lepiej się napieprzało na multi z drugą osobą niż grało na co-op Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 1. guitar hero 3 2. lego star wars 3. Rfom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Niedługo wyjdzie nowy Tekken, który pobije wszystko i wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A w RATCHET & CLANK FUTURE: TOOLS OF DESTRUCTION jest coop. Bo chciałbym pograć na dwóch padach z kolegą w właśnie grę platformową. Coś takiego jak Crash of the titans. A co myślicie o tym bo tutaj ekran nie jest dzielony i można na dwóch padach popykać . UNTOLD LEGENDS DARK KINGDOM "Tryb kooperatywny i rozgrywka online Podróżuj sam lub z przyjaciółmi dzięki rozmaitym funkcjom zabawy wieloosobowej." Cytuj Odnośnik do komentarza
muadib83 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Po pierwsze jakbyś czytał o nowym Tekkenie to nei dodaje nic nowego (znowu plansze 2d, zero wykorzystania terenu i zmiany plansz jak w DoA4, 3 beznadziejne nowe postacie) i do tego nie ma coopa w Tekkenie;P ale i tak pewnie wydasz na preorder z 250zł aby zagrac w to samo co bylo w 5dr;) Ja kupie tylko kiedy bedzie super net + grafa+ fpsy stale 60 + za max 100zł (dr5 stoi 15zl) Najlepsza gra coop: ARMY OF TWO:) Trochę bez sensu topic bo gier coop na ps3 wyszło chyba z 5:/ Nie mylcie multi z coopem;p 1. Army of Two 2. Kane and Lynch 3. Resistance Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez muadib83 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) W Ratcheta nie pograsz w co-opie. UNTOLD LEGENDS - jeśli nie przeszkadza Ci nieco niedzisiejsza grafa i w sumie monotonna rozgrywka to śmiało łykaj bo to chyba jedyny przedstawiciel szlachtowania w świecie D&D na ps3. PS. Stardust jak i 1942 dają radę w co-opie Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja bym chciał na PS3 Baldur's Gate: Dark Alliance 3 W dwójeczkę na PS2 w co-op'ie grało sie bardzo przyjemnie :] A'la Diablo Odrazu wypuścili by na PS3 Diablo 3 i na dłuższy czas mają spokój Już mam grupę znajomych na D3 na PC uzbieraną Będzie sieczka Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Katana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Po pierwsze jakbyś czytał o nowym Tekkenie to nei dodaje nic nowego (znowu plansze 2d, zero wykorzystania terenu i zmiany plansz jak w DoA4, 3 beznadziejne nowe postacie) i do tego nie ma coopa w Tekkenie;P ale i tak pewnie wydasz na preorder z 250zł aby zagrac w to samo co bylo w 5dr;) Ja kupie tylko kiedy bedzie super net + grafa+ fpsy stale 60 + za max 100zł (dr5 stoi 15zl) Ja tam nie jestem znawcą, ale co wejdę to działu bijatyk, i jak podają jakieś filmiki z pojedynkami "miszczów", to bardzo dużo z nich gra nowymi postaciami. (Zdecydowana większość Bilem (?), no, tym grubasem) Cytuj Odnośnik do komentarza
muadib83 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nie chodzi o to ze on bedzie slaby ale bez jaj- jakis grubas, - hamburgerozerca? Niech emo pozostanie przy innych seriach bo tekken skonczy jak Devil May Cry (czytaj- dla emo maniakow i krypto gejow- nie wiem czy kjtos to zauwazyl ale ubrania w dmc4 to tylko dla gejow - np. opaska na sutki;D WTF!! Ja tez widzialem tych "miszczow" 10-15 latki ktore 12 godzin dziennie nasuwaja na konsoli/kompie aby byc tzw. miszczami:D - sory ale ja jestem juz dorosly dlatego mnie to co jest "trendy" "top" "new" itp. nie kreci:p Szczerze aby polaczyli realizm z VF z iloscia postaci i technik z Tekkena + plansze z DoA to bylaby gra dopiero, ale po co to robic? Wrzuca grubaska specjalnie dla milionow grubych Amerykanow i gra sie sprzeda;p Ja czekam na Diablo 3 (ale coraz bardziej widze ze poszlo w strone dla dzieci - wyglada jak warcraft nie jak diablo 1- dlatego pomimo sympatii dla serii chyba odpuszcze) no i starcraft 2 (chyba ma byc coop) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ...sory ale ja jestem juz dorosly ... Trudno w to uwierzyc czytajac takie komentarze jak ten na ktory odpowiadam z naciskiem na: (czytaj- dla emo maniakow i krypto gejow- nie wiem czy kjtos to zauwazyl ale ubrania w dmc4 to tylko dla gejow - np. opaska na sutki;D WTF!! I pare innych we wszystkich tematach... Moi znajomi, gdy sie upija na maksa to tez twierdza ze sa trzezwi... Siory za zlosliwosc ale troche przeginasz z emocjami i ludzi obrazasz na lewo i prawo. Czlowiek dorosly zna wage slow i rozumie co wlasnie powiedzial/napisal... PS. Bardzo lubie DMC4. Co wiecej stroje bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A co z Marvel: Utimate Alience? Dobra to gra dla dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jedyną grą co-op z jaką dotychczas zetknąłem się na peestrójce był RE5, grało się mega zaje'biście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi