miki77 16 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 We've been hearing for months that Max Payne 3 is in the works, but this month we got something a bit juicier to add to this rumor: Original Max Payne developers Remedy Entertainment are currently too busy working on Alan Wake to even consider developing the new Payne sequel. Instead, the next-gen noir shooter will be handled by the same internal Rockstar team that created The Warriors. EGM zdobył informacje na temat świeżych tytułów od Rockstar. Według magazynu aktualnie w produkcji są nowy, ekskluzywny tytuł dla konsoli PlayStation 3, a także... kolejna odsłona serii Max Payne! Gra nie trafiła jednak pod strzechy twórców dwóch poprzednich odsłon, Remedy Entertainment (aktualnie pracują oni nad Alan Wake), ale jednego z wewnętrznych oddziałów wspomnianej na początku firmy. Studio to znane jest między innymi z niezłego The Warriors na poprzednią generację konsol, więc powinniśmy liczyć na porządne odnowienie przygód bezwzględnego gliniarza z Nowego Jorku. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3169615 http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4745,0,Nowy...e_w_drodze.aspx Jeśli EGM tak pisze, to coś musi być na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ciekawe, które zakończenie dwójki będzie wiążące dla trójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ostatnio w radiu, nawet coś mówili, że tworzą 3 część Max Payne. W sumie tylko tyle, że jest w produkcji... Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No i za(pipi)iście.... Nie mogę się doczekać...Tylko co do Developera to nie wiem czy się cieszyć czy nie...;/.No bo Rockstar Toronto to dobry ale w sumie nie doświadczony zespół.Ale w końcu to Rockstar więc Crapa nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 dokladnie rocksar to zaufana marka, mam nadzieje ze wezma po trochu z innych swoich tytulow i ze bedzie troche skradania jak w manhunt a fizyka przedmiotow i inne (pipi)ki na wzor nowego GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja wiem jedno - to będzie za(pipi)ista która znów mocno zatrząśnie segmentem gier akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A samo Rockstar coś mówiło? Bo inaczej nie uwierzę, byłoby zbyt pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 przeciez to juz jakis czas temu zostalo potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 "EGM zdobył informacje na temat świeżych tytułów od Rockstar" Jeśli Rockstar samo potwierdzało to nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na co to wyjdzie? Może to będzie ten exlusive na ps3 8) (chyba tego nie zaprzeczyli) Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wypluj te słowa ! :wkurzony: A serio, bardzo mi się marzy nowy MAX w wersji na X360 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na co to wyjdzie? Może to będzie ten exlusive na ps3 8) (chyba tego nie zaprzeczyli) :lol3: Pomarzyć każdy może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Exlusivem dla PS3 będzie zapewne "L. A. Noir", "Max Payne 3" będzie dostępny na pewne na trzech najpotężniejszych platformach: PS360 i PC. I raczej nie ma się o co sprzeczać, fanboye obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Więc dla wszystkich co mają wątpliwości - to jest pewne. Max Payne 3 zobaczymy zarówno na X360 jak i PS3. Inny tytuł Rockstara dostanie status exclusive, jako rekompesate za te dodatki do GTA IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ale moze jakies sznurki na potwierdzenie? Bo fajnie sie czyta ale za tydzien jakis penis powie ze shenmue3 i max payne 3 nigdy nie wyjda i po imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 cos poza strzelaniem i bullet time, gra bedzie oferowala cos dodatkowego? Cofniecie czasu? Bo ostatnio to sie staje modne - DN3d, Braid, Full Auto, POP,itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Klimat, którego uwierz mi, ze świecą by szukać w dzisiejszych produkcjach. Do tego naprawdę przyzwoita fabuła, lokacje zwalające z nóg ("Ragnarok" z jedynki, i "Park Rozgrywki" z dwójki rządzą!) i "czas kul", który jest naturalną, a nie wciśniętą na siłę rzeczą. I do tego wszystkiego, gra jest bardzo brutalna (realistycznie: ciała nie znikały, a krew zostawała na ścianach i podłodze) i dorosła. Znajdziemy w niej narkomanów (ze strzykawkami), dziwki ciągnące loda i morderstwo dziecka. Kultowe pozycje, zarówno jedynka, jak i dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
alien666 1 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 MP to zapipista seria, już dawno temu słyszałem że kontynują ale dopiero teraz brzmi to sensowniej niż zwykła plota... PS. Gra wymiatała klimatem a nie rozwiązaniami więc tego bym szukał w trójce Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Cieszę się i to bardzo. Tak jak poprzednicy mówią seria charakteryzuje się niesamowitym klimatem, przesiąkniętym brutalnością i zepsuciem. Takiego klimatu o takiej sugestywności nie ma żadna inna gra. Oby tylko tak pozostało bo o gameplay jakoś się nie boję. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Aż podskoczyłem z radości. W 1 i 2 zagrywałem się godzinami : ten klimat , ta akcja, poschizowane sny itd. Klimatem max payne'a można by obdzielić ze 4 inne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 MP to zapipista seria, już dawno temu słyszałem że kontynują ale dopiero teraz brzmi to sensowniej niż zwykła plota... PS. Gra wymiatała klimatem a nie rozwiązaniami więc tego bym szukał w trójce Ten KLIMAT Max Payne'a... ołłłł szit Jeżeli chodzi o klimat to chyba najlepsza gra w jaką grałem.Może oprócz Vice City. Ja to bym sobie życzył w nowym Maxie takiego systemu zniszczeń jak w Black albo Battlefield : Bad Company.Przydałby się też jakiś chory klimat(jacyś walnieci na łeb ćpuni, albo idziesz korytarzem a psychole próbują zgwałcić dziewczynę pomagasz jej albo wykonując misję widzisz kilku kolesi okradających kogoś pomagasz mu) podaje takie przykłady ale akurat podobał mi się słynny "Good Citizen Bonus" w Vice City.Oczywiście w MP chciałbym żeby to było tylko jako takie smaczki.Nie jakiś wyznacznik fabuły....No i fajne też by były jakieś retrospekcje z życia Maxa.Mogliby też wyjaśnić przeszłość Mony Sax.(Chyba że była ale gdzieś mi umkneła bo bynajmniej sobie nie przypominam ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) Mi się tam wydaje, że Max Payne 3 nie odniesie sukcesu, kupią go tylko fani, bo będą ciekawi dalszej fabuły i nowych rozwiązań (o ile jakieś będą ) Nie żebym nie chciał sequela, sam kiedyś łupałem na PC w Maxy, no ale dziś hmmm. Nie wiem czy to będzie ten sam Max, jedyne czym może powalić to fizyka i zniszczenia otoczenia. Tego jestem ciekaw. No ale same strzelanie dziś chyba już nie będzie takie same. Wogóle to jak miałby wyglądać tryb multi? 16 czy 8 typa z bullet time, no sorry. Już wolałbym Maxa z mniejszą ilością strzelania a bardziej przygodowego (szerokie pojęcie, w sumie sam nie wiem w jakim kierunku miałby iść. może coś a la Fahrenheit) Troszeczkę zmieniłem zdanie - jednak jestem trochę ciekaw tego MP3, jeśli dodadzą coś świeżego (w gameplayu) nie tylko względem dwójki to kupuje na pewno! Edytowane 23 Marca 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Trzecia część to nie sequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wiesz ze w Fearze jest taki tryb Slow Mo cos tam i mozna uzyc "bullet time" jesli sie go wezmie na pare sek, calkiem fajnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wiesz ze w Fearze jest taki tryb Slow Mo cos tam i mozna uzyc "bullet time" jesli sie go wezmie na pare sek, calkiem fajnie to wyglada. No i w multi sprawdza się to całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi