Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

Chusta na szyi to rozumiem przez przypadek. Bo napadu na bank z nią zrobisz. Poza tym spoczko.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D

Wiesz... większość tych panów co wiecznie stoją w bramach też preferuje luźny ubiór i nigdy by nie założyło rurek.

Opublikowano
;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D

może popracuj nad interpunkcją :( ?

Opublikowano
;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D

może popracuj nad interpunkcją :( ?

PROTIP:

";D" = "."

I od razu czyta się przyjemniej :)

Opublikowano

tak luzno raczej dzis ;]

(mine mialem taka, ze lepiej nie pokazywac ^^)

xxasasasddsa324234324vc.jpg

champion

levis

vans

soundtrack:

Homesick%20For%20Space%20-%20Unison.jpg

Opublikowano

To na gorze, to nawet normalne, ale 90% pokazanych tu kombinacji klasyfikuje sie u mnie "jak tak wyjde, to wpierd.ol na miescie gwarantowany" ;f

Opublikowano

mieszkam w malej miescinie, a ucze sie w 6x wiekszej (ale i tak malej) wiec bez obaw :)

5!

Opublikowano

Ja tez w malej, ale nie widuje tak ubranych ludzi, moze czasem na uczelni, ale niezly pojazd na nich idzie. "Wypier.dalaj pedale" i takie tam :)

Opublikowano

Ja tez miekszam w malym miescie, czasem ktos mnie tam zaczepia, ale to zazywczaj orczyki z okolicznych wiosek (podkreslam, nie mam nic do ludzi ze wsi, bo wiesniactwo to stan umyslu, a nie lwestia tego, gdzie sie mieszka). Ja do tego wszystkiego mam dosc dlugie, krecone wlosy, poki co w mazak nie dostalem, czasem jakis gosc powie pod nosem 'pedal', co zazwyczaj olewam, jak widze ze wypowiedzial to gosc w adidaskach z rynku, w kombinacji z workowatymi sztruksami i pieknie do tego dobrana, wciagnieta w spodnie koszulka w paski wertykalne. Zreszta, to jets imo wielki problem spolczenstwa - 'nie ubiore sie tak, bo co ludzie pomysla?' - a niech mysla, co chca. Ubieram sie jak lubie, robie to co lubie, i reszta mnie pierdoli :-)

A zabawne jest to, ze w chuj typkow, co mnie kiedys jechali za plecami, ze chodze w wysokich najkach teraz sami w takich chodza. Wiec kto tu jest wygrany? :D

Edytowane przez _Kamaz_

Opublikowano

Nie chodzi o wysokie Najki ;]

Opublikowano

Banny, ty słuchasz w ogóle te płyty co umieszczasz, czy po prostu wrzucasz tu fajnie wyglądające okładki?

Opublikowano

slucham slucham :

last fm mam wylaczony, bo czesto formatuje dysk i nei chce mi sie ustawiac :)

Opublikowano

Wiem, ale taki tam przyklad tylko rzucilem :)

Opublikowano

Teraz nie. Ale rok temu jak je kupiłem nie raz słyszałem, że pedalskie.

Opublikowano

Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to się nie przejmuję, w końcu ubieramy się dla pań a nie dla chłopców i nie im to oceniać ;)

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano
Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to mam go w du.pie

troche źle dobrałeś słowa ;]]

Już jest sprostowanie xD

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

ludzie, dlaczego robicie z siebie cioty i jakies pokrzywdzone dzieci ubierajac rurki i inne gow.na typu chustki itp ? ?

ogolnie w 100% zgadzam sie z Psyko.

Opublikowano

chociaż chustek nie popieram, to jak (pipi).a można zrobić z siebie pokrzywdzone dziecko zakładając wąskie spodnie lub arafatkę? :mellow:

Opublikowano
Jak ktoś mój ubiór oceni na pedalski to się nie przejmuję, w końcu ubieramy się dla pań a nie dla chłopców i nie im to oceniać ;)

Przejmiesz się jeśli jakaś pani oceni twój ubiór jako pedalski?

Opublikowano
dscf578wqew7.jpg

kurde ale krzywo :)

noname

h&m

h&m

lee

beaters

reserved bag

soundtrack

1236278313_10moderat__moderat_2009.jpg

Na +

Opublikowano

Geez, nie rozumiem co jest pedalskiego w rurkach? Ktoś mi to wytłumaczy?