Opublikowano 18 grudnia 201212 l skad ty jesteś, że w takom pogode popyerdalasz w vansach? chvjowa wykładzina elo
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Kurtałka to Adidas Originals, 160zł i jestem z niej niesamowicie zadowolony. Wygodna, ciepła, naprawdę spoko
Opublikowano 12 stycznia 201312 l zgól brode Lucek. Strasznie pogrubia. Reszta fitu ehhh... zapytaj trinny i susanny
Opublikowano 21 marca 201312 l marynarka od garnituru z bierzmowania, czerwona czapka, bluza z kapturem co to (pipi)a jest Edytowane 21 marca 201312 l przez sosnaa
Opublikowano 21 marca 201312 l to jest sportowa marynarka z podszewka z kapturem Edytowane 21 marca 201312 l przez Lucek
Opublikowano 21 marca 201312 l wyrzuć tę marynarkę. do śmietnika, nie do kosza pck. nie zrób komuś świństwa.
Opublikowano 21 marca 201312 l Po pierwsze jest za duza a na za duza marynarke nie ma zadnego usprawiedliwienia. Po drugie bluza spodnie i buty w podobnym kolorze to nie jest cos co wyglada dobrze.
Opublikowano 21 marca 201312 l Nie jest za duza - ciezko znalezc rzeczy za duze na mnie Ta jest tylko lekko luzna, chociaz jakis czas temu byla jeszcze przyciasna. Zreszta (pipi), bo zaraz bedzie, ze na kazdego posta odpisuje, wiec na szybko - bluzy tam nie ma, a spodnie z koszulka i butami zgrywaja sie idealnie IMO, przynajmniej na zywo. W ogole na zdjeciu wyszedlem chudziej niz w rzeczywistosci No, to tyle ode mnie, moze jakies pr0 zdjecia z imprezki beda to wrzuce po weekendzie Edytowane 21 marca 201312 l przez Lucek
Opublikowano 21 marca 201312 l Lubiłem ten styl, ale on był modny z 7 lat temu. Chociaż do Ciebie Lucek pasuje, więc śmiało możesz iść w tym na impree.