Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

True. Z Levisami nigdy nie miałem problemów. Znacznie lepsze materiały mają. Mogły wyjść z mody , ale nigdy k.uźwa nie miały dziury w kroku.

Ja ostatnio mam fazę na spodnie z materiału. Kosztują takie np. w H&M koło 120zł czyli dużo taniej od dżinsów a wyglądaja naprawdę fajnie. Oczywiście wymagana jest do tego odpowiednia reszta czyli np. swetry , bo już bluza z kapturem nie pasuje , ale ogólnie jestem zadowolony :dance: Wkleje przy okazji zdjęcie jak to to wygląda.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 469,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Myslalem, ze supersklep ma same ciuchy dla ziomali, a jednak udalo mi sie cos znalezc dla siebie.

http://supersklep.pl/produkty/43/Sweter_Co...ie__grey/49368/

I pytanie, nosil ktos cos coalition? Sciagacze sie nie rozciagaja zbyt szybko? Nie jest to workowate?

Dokładam się do pytania jak z tymi ściągaczami bo rzeczywiście ten sweterek jest fpytke

Opublikowano

Z Coalition mam t-shirty i trzymią się świetnie nadruk nie schodzi, nie rozciągają się ani nic.

Na kurtkę też w sumie nie narzekam chociaż urwałem ten dzyndzel za który się chwyta przy zamku :(

Opublikowano
Wranglery to najch.ujowsze dżinsy jakie kiedykolwiek miałem. W dwóch parach spodni tej firmy w kroku powstała dziura a dodam , że były to jedyne takie przypadki w moim życiu. Ani w jakiś maverickach kiedyś za 80zł ani w lacoste ani w h&m ani w niczym nie spotkałem się z czymś takim. Jednakowoż cieszę się twoim szczęściem ;]

wranglery to chyba JEDYNE spodnie (a praktycznie tylko w jeansach chodze), ktore mi przez dluzszy okres czasu nie pekly w okolicach jajec.

wiec Tori, jak bedziesz mogl zalatwic jakis fajny model to dawaj cynk; ).

Opublikowano

ja swojego czasu, aaaa nawet teraz mam problem z kupnem spodni ze wzgledu na swoje nieproporcjonalne wymiary ponizej pasa, no jaja wielkie to sie spodnie lubia przecierac :P no ale np mam 79cm w pasie, udo ok 64cm i lydke 43cm, we wiekszosc spodni nie mieszcze sie w udach, zazwyczaj nsoze 32/32 takie mam 2 pary diversow i big stary 33/32 troche w pasie paskiem musze chwycic i jest spoko, chcialbym miec mniejsze nogi na takie warnglery czy lee na przyklad :(

Edytowane przez Mati

Opublikowano
  • Autor

Co do levisów, miałem dwie pary idealne dla mnie. Po roku przedziurawiły mi się na jajkach. A podkreślam, że nie chodziłem jak gimbus w jednych spodniach non stop do zaje.ania. Zawsze mam kilka par i przeplatam, tak samo jak z butami. Także Levisy, choć je uwielbiałem dały du.py.

Opublikowano

Do ludzi, którzy pytają o bluzy Coalition. Posiadam jedną i powiem, że w moim odczuciu jest świetnie wykonana. Ściągacze są ok.

Opublikowano
  • Autor
Myslalem, ze supersklep ma same ciuchy dla ziomali, a jednak udalo mi sie cos znalezc dla siebie.

http://supersklep.pl/produkty/43/Sweter_Co...ie__grey/49368/

I pytanie, nosil ktos cos coalition? Sciagacze sie nie rozciagaja zbyt szybko? Nie jest to workowate?

Kurna, toś mi dał teraz Cegla... no nic, trza będzie to zamówić ;)

Zamawiam też sobie t-shirt fairtexsa, nie jest on kozacki, ale dla mnie to zajawka mieć szmatę tej firmy :)

211.jpg

Opublikowano

Jak wy w tych jeansach chodzicie że się wam na jajkach przecierają? Nigdy nei miałem takiego problemu pomimo że chodzę w tańszych spodniach niż levi's/wrangler O_o

Opublikowano
Jak wy w tych jeansach chodzicie że się wam na jajkach przecierają? Nigdy nei miałem takiego problemu pomimo że chodzę w tańszych spodniach niż levi's/wrangler O_o

To jest mój odwieczny problem w każdych spodniach np. b3 lub malita zawsze mi się przecierały. Wranglery mam jedne <biedak> i te są wporząsiu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

vandal suxx :P

chociaż te nei są złe, poprostu białe buciki ;]

co do spodni - levisy górą, później LEE, szczegolnei za zayebisty dizajn , a wrangler ma moze z 2 modele, które mi sie podobają, ogolnie nigdy nie mialem spodni tej firmy, ale pewno byle jaka szmata nie sa...

Opublikowano

no mi tez sie vandale nie podobaja ale ten model mnie przekonal, jeszcze te dunki mi sie (pipi) podobaja;

http://allegro.pl/item493775616_unikat_nik...2_5_okazja.html

ja mialem kiedys levisy 501 czy jakos tak, spodnie nie do zajechania, teraz spodobala mi sie nawet diversy i sobie jedne kupilem jeffersony jakis chyba tak sie zwa :)

Opublikowano

i tak nie kupie bo mam 44, ale nadmieniam, ze mi sie podobaja ;)

powoli sie rozgladam za butami na wiosne, bo w sumie na zime mam

goodyeary i iversony rizing3, na wioske pumy trionfo lo gt2 i stare rozpadajace sie speed caty

wiec chodzic mam w czym, tak tylko glosno mysle ;)

Opublikowano

nigdy nie rozumiałem jak można chodzić w czymś takim, przecież to wygląda jak buty cyrkowego klauna.

Opublikowano
  • Autor

Aaaaa!! to one! to one mi się na jajach wyszurały na wylot!

Opublikowano

dobrze wiedziec, ze nie tylko ja koncze dziny na jajach... ;p

Opublikowano

zamowilem juz ten sweter, takze jak przyjdzie (nie wiem ile sie w supersklepie czeka na przesylke) to zdam relacje, z wrazen ; ].

Opublikowano

U nich się trochę czeka na realizację. Pamiętam, że moje ostatnie zamówienie trwało 2 tygodnie. Wydaje mi się, że oni nie mają wszystkich produktów gdzieś w jednym magazynie.

Opublikowano

a dolicz sobie do tego fakt, ze jest grudzien i na priorytet czekalem 4 dni z moim GBA :[

teraz zamowilem gre i tez nie licze, ze przyjdzie ona szybko ;[

no to moze dostaniesz ten steferek na gwiazdke ;)