Opublikowano 23 grudnia 200816 l nie wiem czy bylo wtorkowe dziecko ekipy T-UESDAY. http://www.holahola.pl/index.php?sm=4&gr=1&pid=806
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Nie było. Ten motyw średni, mieli dużo lepsze. Przynajmniej cena dobra
Opublikowano 23 grudnia 200816 l ja ogolnie lubie zolty kolor, mnie sie podoba, ale bez rewelacji. chcialem wziac ta tablice pierwiatskow ale juz jej nie ma
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Holahola się stacza, jest naprawdę średnio ostatnio (znaczy ogólnie, bo ten ostatni i afromarian całkiem w porządku, ale bez rewelacji rzeczywiście), jak ktoś lubi Turbokolor a do tego Fenix/Malitę i podobne brand'y to polecam sparkstreet.pl albo http://www.metropolis-skateshop.pl/ , świetny wybór, sam zamawiałem trochę rzeczy (Fenix i TK głównie) z tamtych stron. A na andegrandzie promocja, buty Adio za pół ceny, w sumie podobnie jak na supersklepie ;] Edytowane 23 grudnia 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 24 grudnia 200816 l DOstalem pod choinke od du.py mojej czapke zimowa z daszkiem ale wam nie pokaze bo zapewne stwierdzicie, ze jest "bu" i ze po co mi do kladzenia papy... Swoja droga czapka z croppa, bardzo fajna i o dziwo ciepla.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Tylko jeszcze ich nie kupiłem, dlatego napisałem właściwie. Pieniądze na nie dostałem
Opublikowano 25 grudnia 200816 l z krotej strony ? chyba od tylu zamiesc taka fotke to moze sie z Toba zgodze a tak na serio Twoja kasa, Twoj wybor, Ty bedziesz w nich chodzil a nie ja wiec zycze by sluzyly Ci jak najdluzej
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Te brandy hola hola itp ich wrzuty wyglądaja jak projektowane przez przedszkolaka a target to chyba tylko studenciny bo ja nie wiem kto to nosi. Na drugim biegunie znajduje się Affliction , w Polsce też da radę kupić, mam na oku tego branda. Edytowane 25 grudnia 200816 l przez Goodfella
Opublikowano 25 grudnia 200816 l z krotej strony ? chyba od tylu zamiesc taka fotke to moze sie z Toba zgodze a tak na serio Twoja kasa, Twoj wybor, Ty bedziesz w nich chodzil a nie ja wiec zycze by sluzyly Ci jak najdluzej Dzięki
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Te brandy hola hola itp ich wrzuty wyglądaja jak projektowane przez przedszkolaka a target to chyba tylko studenciny bo ja nie wiem kto to nosi. Na drugim biegunie znajduje się Affliction , w Polsce też da radę kupić, mam na oku tego branda. Matko Boska! Żartujesz chyba? Falafel - te koszuliny Affiction wyglądają jak tiszerty dla gimbusowych brudasów o_O
Opublikowano 25 grudnia 200816 l lubie to forum, ktos wrzuca fote buta albi tiszerta, po czym ktoś drugi pisze "chu.jowe" i wrzuca linka z jeszcze większym syfem xD
Opublikowano 25 grudnia 200816 l TRAGEDIA , Goodfella, nie podobaja mi sie wcale a te blazery spoko ,z cali chcesz je sciagac?
Opublikowano 25 grudnia 200816 l jako alternatywe obczajcie koszulki firmy dissizit. podobno mozna znalesc w pl
Opublikowano 25 grudnia 200816 l TRAGEDIA , Goodfella, nie podobaja mi sie wcale a te blazery spoko ,z cali chcesz je sciagac? Niee, za drogo mnie wyjdzie . Próbuje w polsce.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l jako alternatywe obczajcie koszulki firmy dissizit. podobno mozna znalesc w pl no fajne fajne sa ;] ale w pl to ceny ze 100 zl jak nei wiecej ;