Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Koszulka straszna, ale chociaz mamy pewnosc, ze 2razyjot nie zostanie potracony przez samochod idac poboczem - bedzie z daleka go widac :-)

A w odbiciu na lapku widac, ze Pan 2razyjot chodzi w domciu bez koszulki ;-)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 498,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
czapa jeszcze ujdzie

:-)

No ja za twoim stylem tez nie przepadam. ;p A nie ubieram sie dla kogos ino siebie, ale topic jest to czasem cos wrzuce. Koszulka ze zlotymi nadrukami rzadzi, bede wyluzowany na maksa i bede 16tki rwal pod liceum, sisisisisisisi. :)

Opublikowano

Walek najlepszy. Nie wiem co prawda czy do kladzenia papy uzywa sie walka, ale i tak kazdy forumiant zrozumie przekaz podprogowy.

Opublikowano
czapka spoko, ale ani polo, ani tiszerta bym nie założył :|

A ja lubie rzucac sie w oczy a nie byc szara mysza i mam beke z ludkow, kekekeke. A tak juz swoja droga nie lubie niestandardowych koszulek stad i taki zakup.

Walek najlepszy. Nie wiem co prawda czy do kladzenia papy uzywa sie walka, ale i tak kazdy forumiant zrozumie przekaz podprogowy.

Fail, idz lepiej starej powiedz, ze marnujesz jej kase za abonament na net i silisz sie na mierny zart.

Opublikowano

To nie byl zaden zart, predzej pochwala - zrobiles takie zdjecie, ze walek jest w jego centrum, wiec pierwsze co mi przyszlo do glowy to to, ze to autobeka.

Opublikowano

jj, widze ze dostales paczke z ameryki.

Banny - bardzo pozytywnie tym razem :)

Opublikowano

No ja bym napisał to samo, więc pewnie tak.

Opublikowano

wujek dostal paczke z unry :P

Opublikowano
jj, widze ze dostales paczke z ameryki.

Jaka paczke z ameryki? Ja o czyms nie wiem? o_O Ciuchy kupowane w PL a andergrandzie.

Opublikowano

Ciapa na dach i kasa jest

Ogólnie koszulka dobra, Mass ma znakomite koszulki jak i wykonanie materiału, mam kilka. Nie do zdarcia. Ale czapka, padaka. Nie cierpię "prostych daszków". Tandeta i styl Tedzia. Czarnuch założy i pasuje, ale białas ni ch,uja.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Dokladnie, czarnym to pasuje, bialym juz nie bardzo.

O paczce z ameryki pisalem bo podobne koszulki mozna tu kupic za $5-$10 i pozniej babki wysylaja ludziom do polski taki shit zeby pokazac jak tu bogato, lol. Pracowalem kiedys w firmie ktora wysylala wszystko do polski, to wiem co bylo wkladane. Padaka, ze ja pier.dole.

Opublikowano

Ja zamierzam sobie sprawić spodenki,skdczarne.th.jpg

Edytowane przez Ampoz0rd

Opublikowano
  • Autor

Wujek, wypaśne zakupy żeś zrobił xD

Opublikowano
http://allegro.pl/item634120201_lee_knox_m...rane_31_32.html

Teraz tylko jakies dobrze pasujace do tych spodni buty musze zakupic

2xJ ch,ujnia krotko mowiac

Znawcy sie ku.r.w.a z du.py maryny znalezli, a na podryw mlodych laseczek jak znalazl, nawet nokie n95 kupilem co by fajna muzyczke glosno puszczac, niochnioch! ^_^

Opublikowano

Buty tez kupione

http://allegro.pl/show_item.php?item=630250855

Mysle, ze beda to dobre trampki na lato, do tego w/w spodnie, jakis bialy t-shirt i mozna uderzac na c,ipy

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

buty i spodnie calkiem fajne.

a wujaszek stal sie ostatnio bardzo ordynarny ;/

:P

Opublikowano
  • Autor

Ja wiem wujek, że masz do siebie dystans itd. ale to nie zmienia faktu, że jesteś facet po 20stce (23, 24?), a ciuchy sobie kupiłeś dokładnie takie, jakie 13 latki kupują z mamusiami w skejtszopach, brakuje Ci jeszcze dziary CHWDP na plecach i JP na piersi.

Opublikowano

Własnie nabyłem z tej kolekcji Matthew Williamsona dla H&M. O 10 wielka kolejka i szał w środku :) Żałuję, że nie kupiłem jeszcze takiej chusty, której chyba nie było na zdjęciach.

matthew-williamson-hm-product-shots-16.jpg

matthew-williamson-hm-product-shots-7.jpg