Opublikowano 10 sierpnia 200915 l ostatnio kupilem kapelusz szary i 2x V-neck TEE z hm troche za duze, ale wole luzniejsze rzeczy niz obcisle, gdyz za duza glowe mam na to %-)
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l ostatnio kupilem kapelusz szary i 2x V-neck TEE z hm troche za duze, ale wole luzniejsze rzeczy niz obcisle, gdyz za duza glowe mam na to %-) I pisze to ten, który nosi spodnie slimy ;]
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l <lul> ZARA badz HM - tam najlepsze. zadne (pipi) z croppa czy new yorker jak amsz full kasy to goorin brothers, ale to z 250 zł o.o
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l przymierzalem ostatnio w zarze i byl hmmhmmhmmmhmhmh... niezly na kropy i inne plebejskie miejsca nawet nie patrze
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Szukam takiej opaski na głowe z japońskim kółkiem czerwonym lub całą czarną jak miał Snake w MGS4 dodatkowo chciałbym kupic taką koszulke
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Autor Szukam takiej opaski na głowe z japońskim kółkiem czerwonym lub całą czarną jak miał Snake w MGS4xDDDDDDDD
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l v neck tee, shorts, shoes, levi pants...ja pier.dole, niektórzy chcą być aż za bardzo modni ja ostatnio byłem w Avanti (Poznań) i w sumie za 200 zł kupiłem dwie pary jeansów, 3 koszulki polo i sweterek jakość ciuchów taka sama jak w większości sklepów a cena znacznie niższa
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l ...az do momentu, kiedy przetarly sie przy jajach. Wtedy dawaly rowniez mily chlodek
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Dzisiaj kupilem szorty w szaro-bialo-niebieskie kwiaty i wsciekle biale japonki Pumy z logiem Ferrari. Nad morze jade. Hate me nao
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Dzisiaj kupilem szorty w szaro-bialo-niebieskie kwiaty i wsciekle biale japonki Pumy z logiem Ferrari. Nad morze jade. Hate me nao to cie nie usprawiedliwia ;/// ;((
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l manu Ale to do grania w piłke albo coś, bo na ulicę to bym nie brał. Z tego typu fajną widziałem przy okazji euro ostatniego w holenderskich barwach.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Wreszcie nabyłem tę bluzę Pozytywnie zaskoczył mnie duży rozmiar, mimo, że to XL (jest większa od kupionej w Reserved i już trochę rozciągniętej XXL). Natomiast jeśli chodzi o materiał to liczyłem, że od spodu będzie trochę grubsza. Mimo wszystko, jak komuś się podoba motyw to nie ma co się zastanawiać, a brać Edytowane 16 sierpnia 200915 l przez ShtaS
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l ebay (wpisz pac man retro hoodie), z tym, że to nie jest dokładnie ta sama. Zapewne jakaś podróba, gdyż wzór się trochę różni (więcej pacmanów, więcej duszków, z przodu i z tyłu to samo). Ale mimo to jest :spoko:
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l manu Ale to do grania w piłke albo coś, bo na ulicę to bym nie brał. Z tego typu fajną widziałem przy okazji euro ostatniego w holenderskich barwach. Właśnie to jest taka do chodzenia 'po ulicy'. Jest ze zwykłego materiału, jak normalny t-shirt. To nie żadna meczówka czy coś. Jak będzie hajs i rozmiar na mnie to biorę.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Kupiłem ostatnio trochę rzeczy. Fullcap był tani jak barszcz a stwierdziłem że szary będzie fajnie fitował do butów, więc proszę mnie tu nie hejtować xD