Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Wybrałbym pustnie i tym samym odróżniał się od 80% innych ludzi, którzy noszą takie kurki. Mam podobną swoją drogą, tylko niestety brązową. Chętnie bym się zamienił na jasniejszą

Zawsze marzyła mi się taka militerna kurtka.

http://j5-pl.nazwa.pl/allegro/obrazki/Ubania_SURRPLUS/kurtki+r/Fieldjacket/20-3501-01.jpg

Nieważne co w modzie teraz piszczy, chyba jednak ją nabędę. Chciałem na wiosnę sobie lekką marynarkę ze skóry kupić, bo upatrzyłem w Zarze, ale chyba bedzie musiało poczekać.

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nabyłem pikną skóropodobną kurtałkę w H&M za 150 zł oraz szmatkę pod szyję w s.oliver za 40 dychy i dostałem kartę rabatową. Słitaśnie.

Opublikowano

spodnie w stylu Damira Domy

Screen-shot-2009-11-29-at-1.40.16-PM.png

znajde w lumpie jakies luzne trousery, krawiecka poprawka, będzie dobrze ;]

500 Euro zaoszczedzone :lol:

Opublikowano

jestem artysta, moge

ogolnie to tez chodzi o to, ze uczelnie plastyczne sprawdzaja nie tylko teczki adeptów - do swojego malarstwa i rysunku planuje dodac fotografie oraz rzeźby, a do tego chcialbym nakrecic krotkie video.

Mysle tez, nad paroma projektami zwiazanymi z ciuszkami, tylko musialbym nauczyc sie szyc x_X

pokazujac sie wszechstronnie, mysle, ze mam wiksze szanse dostania sie :-)

Opublikowano

@czort - poka

Jutro wieczorem wrzucę fotę, jak coś wymodzę moim mega komórkowym aparatem :thumbsup:

Co do tych spodni Banny'ego to jedna laska u mnie na uczelni w takich chodzi mniej więcej i wygląda jak alladyn, który narobił w portki. Ogólnie, nie podobają mi się.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

@banny - proponuję przyjść na uczelnie z lampą Alladyna na uczelnię, zniszczysz tym samem piaskowe potwory. No nie wiem, prowo, ARTYSTA albo prawdziwy debil :potter:

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

U nas na roku jak studiowałem też chodizła taka artystka co ubierała na siebie worek po ziemniakach i nie uznawała staników.

Wez mi banny wytłumacz. Ty dla jaj takie cichy pokazujesz e? Bo jak czasem pokażesz ciucha to jest fajny, ale potrafisz też wyyebać z takim zonkiem, że trace wiare w ludzi.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

szok i prowokacja to glowne narzedzia w owczesnej sztuce :hhaha:

takie ciuchy chcialbym zaprojektowac i przedstawic, a nei w tym chodzic :OO

Opublikowano

Jak chcesz lepszych ocen, to umów się na opier.dalanie berła wykładowcy, a nie chodzenie w spodniach alladyna : ).

Może zadziała.

Opublikowano

Kiedyś zapodawałem taki projekcik z czachą, pare osób było zainteresowanych, w chwili obecnej zaczął działać sklepik, gdzie w koszulkę taką(i inne ciekawe) można się zaopatrzyć

http://teecity.pl/

Wszelki hajping, opinie, krytka, z(pipi)ki etc mile widziane :)

:potter:

Opublikowano

Przy najbliższym zastrzyku gotówki wciągam tę z bananem. Sklepik fajny, czekam rozwój sytuacji i wiekszy wybór.

Opublikowano

Jeśli pojawi się więcej głosów, by powiększyć nadruki, to tak. Jaki Twoim zdaniem byłby optymalny?

Opublikowano

znaczy, ogolnie nie przepadam za takimi grafikami - nie doroslem/wyroslem z nich ;)

pytajac sie mialem an mysli o cos innego z wiekszymi grafikami

Opublikowano

W którym miejscu? Dobra cena. Chce sobie własnie kupić jakąś kurtke "skórzaną". Co ty byś polecił z allegro w cenie do 150? ;p

Aha i nie ocieplana. Znajduje fajną i ocieplana :/

Edit: Znalazłem ją na innej aukcji i dopiero teraz zobaczyłem że jest brązowa, ocieplana i ze zbędnymi bajerami.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

"Skóra" za 150 zł? xD to wez sie lepiej ceratą owiń.

To coś u góry jest znośne, normalny fason, ale fit tego faceta jest lekko żenujący i może dlatego tak sie to kiepsko komponuje

Opublikowano

Napisałem "skóra" a nie skóra to chyba oczywiste że nie chce skórzanej kurtki w takiej cenie. Ta kurtka już odpada bo jest ocieplana i brązowa :D

Edytowane przez Czappi