Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wczoraj nabyłem fajne ciemne jeansy z h&m w promocji + udało mi się znaleźć rozmiar do którego paska nie potrzebuje YEAH!

Opublikowano

bc051brp2.jpg

edit: mam jeszcze taka sama szara do wyboru , thoughts ?

Edytowane przez erix

Opublikowano

brązowa lepsza.

nabylem karton t-shirtów stedmana, omnomnom

Opublikowano

hmprodq.jpg

Taka oto koszule nabylem w H&M za 59 zlociszy i polecam :thumbsup:

Opublikowano

w Toruniu taka bied w hmie ze szok. z nowej kolekcji widzialem doslowenie 5 rzeczy. najnormalniejsze koszule pod sloncem + spodnie. o plecaku moge pomarzyc. kur.wy jedne :teehee:

Opublikowano

w Toruniu taka bied w hmie ze szok. z nowej kolekcji widzialem doslowenie 5 rzeczy. najnormalniejsze koszule pod sloncem + spodnie. o plecaku moge pomarzyc. kur.wy jedne :teehee:

A nie idzie nic zamówić?

Wiem ze w ZARZE nie ma na to szans. Już dwa razy nakręciłem się na szmatę którą widziałem na ich stronce a w sklepie nigdy jej nie mieli/mieli inny rozmiar. No i niestety, jak się dowiedziałem: mają to co dostaną, z zamówieniami ciężko. Nie wiem jak to wygląda w H&M.

Ale jutro wybieram się po sweter do Pull and Bear więc przy okazji obczaję tą koszulę. W BBA są 2 H&M więc szanse mam większe że trafię.

Opublikowano

Witam. Mam zamiar zakupic jakas oldschoolowa bluze Adidasa :) Mysle o firebird, i tu sie rodzi pytanie do was. Znacie jakis tani sklep ktory na 100% ma oryginaly? Moze byc z zagraniacy, moze byc w PL. Allegro tez wchodzi w gre, jezeli sprzedawca jest zaufany.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Noś je z dumą,

szpanuj metką :D

Po ile takie gacie chodzą w SH?

Opublikowano

od czasu, kiedy zaczelem szperac po lumpach (powiedzmy 4 lata) tylko raz(dzis) trafilem na Dior 'a (nie licze koszul, ktorych sporo)

3.53 zł

Opublikowano

Poka fotem jakomś.

Opublikowano

Jeżeli baby ze szmateksa zdecydowały, że nie warto ich odkładać dla znajomków, to musza być nieźle chu.jowe (spodnie, nie babki) :>

...ale pewnie to zwykłe gacie tylko z metką za setki funtów.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano
od czasu, kiedy zaczelem szperac po lumpach (powiedzmy 4 lata) tylko raz(dzis) trafilem na Dior 'a (nie licze koszul, ktorych sporo)

3.53 zł

Jeśli to nie jakiś turecki fejk to gratuluje ;)

Edytowane przez JoZi

Opublikowano

e tam, fejk czy nie fejk...

z starej kolekcji (w koncu to Christian Dior Mounsieur)

spodnie materiałowe, poki co mam skrecone nogawki i wychodza mocno baggy luzackie pantalony xD ale mysle nad zwezeniem nogawek :ok:

bardzo wygodne

loffciam

Opublikowano

Fejk nie fejk? Ciekawe podejscie.

Na moje oko to rowni dobrze sobie mozna "dior" mazaczkiem napisać

Poka fotke

Opublikowano

ludzie...

widac, ze nie mozecie przelknac tego.

spodnie nie maja metki, bo byly w komplecie z koszula. (na koszuli byla metka)

koszuli nie bralem, gdyz byla za duza :s

a spodnie nosze jako baggy

DSCF1362.jpg