Posted September 1, 200816 yr Ci ktorzy regolarnie odwiedzaja swoje ulubione sklepy, galerie, strony www, wiedza, ze nie ma nic atrakcyjniejszego od ubrania ktore wpada w oko jak przeceniony swietny ciuch... Opowiadajcie co wytargaliscie na farciarza, z jakiej kolekcji, w jakiej cenie... zdiecia oczywiscie mile widziane( jesli nie koniczne) Plecak wytargany jakis miesiac temu za 33 euro( przeceniony z 50 kilku) Edited September 1, 200816 yr by okens
September 1, 200816 yr Spodnie Levis 507. Przecenione z 250 na 199 peelenów, a zakupione za 139. Zakupione w Galerii Centrum w Warszawie, podsklep Levis'a.
September 1, 200816 yr Jak, skąd? : D @ - Dobra czekaj, już czaję, Ty je wyrwałeś za 25 z wysyłką, myślałem, że gdzieś są za tyle do kupienia xD Edited September 1, 200816 yr by Sztajniec
September 1, 200816 yr Author Kamaz calkiem niezle te jeansy... chociaz nie przepadam za udziwnieniami w kolorystyce. Mysle wlasnie ostatnio rzeby sie przerzucic z szerszych( nie skejtowskich ani gangsta... poprostu szerszych) na takie normalne kroje
September 1, 200816 yr Własnie? Przeca one sa klasyczne, proste. W realu prezentuja sie lepiej, tutaj jakos dziwnie sie ulozyly. A gdzie? Udało mi sie na allegro wylicytowac
September 1, 200816 yr kamaz - gratz! ja ostatnio w lumpie znalazlem longsleeve DC 10 zl oraz tees billabong 8 zl stan bardzo dobry, sprzedalem an allegro ]:->
November 13, 200816 yr Mam prośbę do warszawiaków- jak ruszy jakaś krejzi sejl w jankach i tarasach dajcie tu znać. Ok?
November 13, 200816 yr Mateusz daje Ci znać wlasnie w jankach wyprzedają cały asortyment bo likiwidują sklepy bo mają tam budować stadion.
November 14, 200816 yr Gdybym wydał 100 na paliwo do wwy, wydałbym też 200 by pojechać do gdańska, wygrzmocić Cię za ten numer murzyńską, gumową pytą, nagrać to, wrzucić na jutuba i dać link do tematu- ciekawe filmiki. Oduczyłbyś się żartować z kolegów.
November 24, 200816 yr Banny jak bedzie to Ci powiem ostatnio była noc zakupów ale lipna w Zarze 10% tylko i tak dalej. W fashion housie to felerne rzeczy są przecież dlatego tak tanio.
November 24, 200816 yr FH odpada poki co, znacyz mzoe bede w okolicy miklolajek, ale watpie... W galerii chce odwiedzić H&M (+ inne sklepy) bo zmieniam calkowicie styl, hehe
November 30, 200816 yr Jaka jest dla was cena zaporowa za t-shirt? Na allegro jest pełno fajnych koszulek np Avirex za 70-80 zł a nikt nie kupuje a jednokolorowe nadruki typu 'JARAM ZIOŁO' idą jak woda, za 20 zł. Czy to tylko o cene chodzi?
November 30, 200816 yr Za 20zł to miałem koszulkę na wf w szkole, po dwóch praniach może posłużyć za szmatę do podłogi. Za koszulkę nie dam więcej niż 50-60zł, wczoraj właśnie w wychwalanym przeze mnie esprit kupiłem jedną i widać, że nie zeszmaci się po miesiącu, będę tam zresztą częściej zaglądał ;] nie wiem co to za firma Avirex, domyślam się, że jakaś skejtowa a te z reguły też robią świetne gatunkowo ciuchy, drogie co prawda ale za jakość sie płaci ;]