Opublikowano 16 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany.
Opublikowano 16 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany. Cena?
Opublikowano 16 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany. Cena? Ja zapłaciłem 175 złociszy, ale teraz widziałem ceny powyżej 220
Opublikowano 17 października 201014 l No właśnie szukałem akurat czegoś takiego- prostego, ładnego i schludnego. I tak póki co nie mam kasy, więc skazany jestem jeszcze trochę poszukać.
Opublikowano 17 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany. Cena? Ja zapłaciłem 175 złociszy, ale teraz widziałem ceny powyżej 220 Cena śmiesznie niska (nawet te 220zł) przy Timberlandach, których poszukuję. :confused:
Opublikowano 17 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany. Cena? Ja zapłaciłem 175 złociszy, ale teraz widziałem ceny powyżej 220 Cena śmiesznie niska (nawet te 220zł) przy Timberlandach, których poszukuję. :confused: To poszukaj Caterpillarów.
Opublikowano 17 października 201014 l Już zamówiłem. Miałem je dziś na nogach i potwierdzam, są super. Sportowy wygląd, a zarazem dobry but na zime - solidnie wykonany. Cena? Ja zapłaciłem 175 złociszy, ale teraz widziałem ceny powyżej 220 W Nike 330zł... , ale polak zdolny i znalazł sobie za 230zł :potter:. Edytowane 17 października 201014 l przez Spyker
Opublikowano 30 października 201014 l Ktoś mi znajdzie podobne, bo nie mam zamiaru płacić za nie 329 zł.
Opublikowano 30 października 201014 l Są podobne Nike'a, tyle że jaśniejsze i z brązową łyżwą na boku. Dostępne w Deichmanie i sklepach Nike'a. Tyle że tamte nie są stricte zimowe. I za 220 bodajże. Ja mam takie, tylko niskie za 200 zł. Edytowane 30 października 201014 l przez Hubi.
Opublikowano 30 października 201014 l no, te o których piszesz na zime na pewno nie są. miałem takie to na dłuższy wypad z domu, nawet dwie pary skarpetek nie chroniły przed zimnem.
Opublikowano 30 października 201014 l Poleccie jakies mid'y, zeby dalo rade w nich chodzic spokojnie przez listopad, lekko ocieplane i stylowe.
Opublikowano 30 października 201014 l Szukam jakich wysokich sportowych butów, ale nie uprawiania sportu a o sportowym designu. Poleci ktoś? Edytowane 30 października 201014 l przez gekon
Opublikowano 30 października 201014 l no tego samego szukam, tylko musza byc troszke cieplejsze i miec godna stylowe. eloszka.
Opublikowano 30 października 201014 l No Supry drogie. Około 300 ale chyba warto. Na allegro, albo z suprsklepu. Coś czuję, że bede w nich chodził wiosną No a Ty szukałeś midów? No to polecam jeszcze Cena znacznie przystepniejsza od supry. A i vansy są okej, mam authentic Edytowane 30 października 201014 l przez gekon
Opublikowano 30 października 201014 l Mam podobne vansy tylko, że czarno- niebieskie. Szukam na zimę butów o kroju jak sneakersy, ale skórzanych. Coś w stylu jak te: