Jump to content

Buty

Guest _Be_

Recommended Posts

Zdecydowanie NIke, Jordany, do kosza And1( ale szybko sie rospadaja), nigdy polbuty. Wogole zawsze staram sie kupowac biale obuwie( chociaz czasdami robie wyjatki). Tu macie fote tego w czym popierdzeilam aktualnie:

Te polewej sluza jako wyjsciowe, wyzsze i lekko juz znoszone po prawej to buty do gry w kosza i pracy :P

1000059bf2.jpg

Buty, buty, buty. Ja uwielbiam tą cześć garderoby nie wątpie że dużo ludzi tutaj też (banny;].

Jakie lubicie laczki?

Ja też lubię buty, bo bez nich kamienie i szkło wbijają się w stopę.

W sumie to pasuje mi wszystko prócz butów na rzepy i tych śmiesznych wysokich, w których Kamaz się lubuje. No oczywiście pomijam temat glanów, w których metale potrafią pocinać w środku lata, na zimę żółtki jak najbardziej.

Aha, nie pasują mi też buty do koszykówki, mają gówniany kształt.

Kiedys pijana kolezanka wpadla mi pod nogi i krzyczala, ze mi smierdza buty. Mialem wtedy smieszne adidaski z bazaru, ale i tak wzialem to sobie do serca. Teraz moje buty, myte Meglio i smarowane kremem Nivea (powaznie) po prostu pachna. Nigdy nie je.bia. Polecam, bo nie wiadomo co sie moze w zyciu zdarzyc.

Guest Ofeck

Ja uwielbiam buty, szanuje je dlatego dosyc dlugo chodze i mam zawsze 2 pary biale i czarne, obecnie korzystam z bialych Nike i czarnych adasiow, czarne mam juz 2 lata a wygladaja jeszcze calkiem znosnie, jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na oryginalnych butach, a mialem juz i reeboki i pumy, teraz chce sobie kupic cos takiego:

http://allegro.pl/item427555923_buty_kappa...5_promocja.html

w kazdym badz razie napewno Kappa.