sakiu 83 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 "Prawie" Każdy fan Disgaea grał w wersję NTSC ;p więc ciężko Ci będzie znaleźć kogoś grającego w wersję PAL, choć jest paru takich ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sakiu, Bardziej mi chodziło że na Polskich forach nikt nic nie pisze o tej grze. Wystarczy tutaj zobaczyć 2 stronki i niczym:p I to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ktora czesc powinienem przejsc zeby zalapac o co biega w Disgaea 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja grałem w jedynkę i chwile w dwójkę i jeśli ch0odzi ci o rozgrywkę to w każdej części jest podobna co najwyżej bardziej rozbudowana. A jeśli o fabułę to każda część jest o czym innym( poprawcie mnie jeśli się mylę). Więc sadze że łykać możesz od razu 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgadza się nie musisz znać poprzedniczek - umknie ci najwyżej 1 wątek postaci które przewijają się od jedynki, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi 0 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ktoś wbił platynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jakby jeszcze były trofea w europejskiej wersji to może bym spróbował lecz z tego co widzę to najwięksi hardcorowcy dopiero to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Szczerze to miałem wersję US przed trofeami, i niestety wizja dziesiątek godzin przed grą dla platyny mi się nie spodobała ;p W cross edge poddałem się po ponad 130-150h grania, dlatego wielki respect od gracza dla gracza do osób, które w tym lub Xedge nabiły platynę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja mam przegrane ponad 100 godzin i dopiero 34% pucharów, wiec pewno drugie tyle trzeba poświęcić na zrobienie platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja gram w wersję Europejską. Pierwsza część bardziej mi sie podobała. Laharl i Etna jakoś bardziej przypadli mi do gustu . Może się zestarzałem ale fabuła tutaj nie podoba mi się tak jak tam.Chyba będzie się trzeba pożegnać z tą grą rozczarowałem się niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Już Disgaea2 była słabsza od jedynki. Laharl, Etna, Prism Rangers, Gordon,Prinnies - to była prawdziwa ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dla mnie to dalej świetny kawałek kodu, na razie ją dostawiłem ale na pewno jeszcze do niej wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Fabula i atmosfera 3 czesci starala sie na sile odtworzyc to co w 1 i 2 bylo fajne moim zdaniem. Ogolnie gra mi sie nie podobala i ani troche mnie nie wciagnela. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panie i Panowie w końcu dostaliśmy trofea dla europejskiej wersji,jupi:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 To są te same trofea jak w wersji US? (czyt. dla psychofanów) Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Riona 0 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Wczoraj odpaliłam grę i się przestraszyłam grafiki, bo nie wiedziałam czego się spodziewać. Jednak już po jakimś czasie gra mi się nawet spodobała, a humor jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A system jest skomplikowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) No pewnie i to jest w tej grze najpiekniejsze:) masz tyle kombinowania ze swoją drużyną że spokojnie starczy na 300 godzin grania:) W pierwszym momencie widzisz klona ff tactics z gratisowymi "klocami:P" ale po głębszym wejściu w system widzisz i nie wierzysz ile tego jest:) Edytowane 1 Lipca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Możecie mi powiedzieć czemu od jakiegoś czasu nie mogę użyć magichance?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bo monster i ten kogo ma byc bronia musza byc w 1 klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 No pewnie i to jest w tej grze najpiekniejsze:) masz tyle kombinowania ze swoją drużyną że spokojnie starczy na 300 godzin grania:) W pierwszym momencie widzisz klona ff tactics z gratisowymi "klocami:P" ale po głębszym wejściu w system widzisz i nie wierzysz ile tego jest:) Dokładnie. Na starej PS3 60GB miałem sejwa z około 200 godzin gry i nie robiłem backupów. Trzeba zacząć od nowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dobra potrzebna mi pomoc kogos kto w wiekszym stopniu 'zniszczyl' ta gre ;D Zaczynam wbijac 9999lv itp, tyle ze wg dwoch poradnikow. I kazdy mowi co innego Na www.gamefaqs.com - typek pisze o jakims zbieraniu managerow w broniach w Item Worldzie w Dual Beakach i Brace Cannonach - w DB doszedlem do 20lv i cale nic, poza wbiciem lvl i podniesieniem statow Managerow dalej nie mgoe przeniesc ani nic. Z kolei na www.ps3trophies.org typek pisze o reinkarnacji Viper Fightera z Big Bangiem i innymi skillami (mam juz nawet omege heal itp, bo reinkarnowalem healra na 4tierze chyba) w Thiefa. Ale do cholery po co? Kumam, zeby krasc itemy ale czy nie bedzie statystycznie slabszy i nie bedzie zadawal mniej dmg niz postac, ktora jest 'skojarzona' z broniami typu Fist? Najlepiej to niech ktos sie odezwie na gg, bo za duzo mam pytan xD I jakies pro-tipy co do HoO 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Troche sceptycznie nastawiony (z powodu wygladu gry), ale pelen wiary (z powodu dobrych ocen i recenzji oraz opinii), zaopatrzylem sie w te gre Mam nadzieje ze sie nie zawiode Jedno pytanko - jak wciagne sie w te gre, to warto zaopatrywac sie w te platne dlc, czy to strata kasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Z tego co czytalem to glownie dla paru postaci (2/3 DLC) i Chaptery Beryll. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi