Zeratul 415 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zakladasz nowego usera i zakladasz dla niego nowy profil PSN na Japonie... aplikacja jest darmowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Moze ktos mi pomoc przy zalozeniu japonskiego konta? ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Moze ktos mi pomoc przy zalozeniu japonskiego konta? ;x o jaką pomoc Ci chodzi? masz tu dane do wpisania: Keitaro Urashima ^_^ i adres: 1-7-1 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-0075, Japan powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 bardziej chyba chodzi o przedrniecie przez tony krzakow ;p gdize nie wiadomo ktory krzak kliknac aby dalej isc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 bardziej chyba chodzi o przedrniecie przez tony krzakow ;p gdize nie wiadomo ktory krzak kliknac aby dalej isc ;p ktoś kiedyś wrzucał "instrukcję obsługi" jap pss a ze znalezieniem tego Mainichi nie miałem większych problemów... dasz rade ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 http://www.google.com/search?source=ig&...G=Google+Search Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dzieki wszystkim za pomoc, teraz bede mogl sobie spokojnie stworzyc jap konto :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Zelari 0 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Słuchajcie... pobrałem to, zmieniłem czas na Tokyo, włączam, zaczyna się pobieranie i... trwa w nieskończoność, specjalnie zostawiłem włączonego PS'a by się pobrało, rano patrzę i... dalej się pobiera. Czy to normalne że pobiera się to tak długo? Mam łączę 1 mega jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jezeli masz znak PS'a to znaczy ze musisz zmienic czas. Pomimo tego ze to zrobiles sprobuj w konsoli ustawic jeszcze czas via internet. Wtedy u mnie zmienilo sie na HDD i patch trwal niecale 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tradycjonalista 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Trofea noszą nazwę dla przykładu: Read Toro Station 120 times Czy to znaczy, że muszę "przetrwać" 120 historyjek, aby zdobyć takie trofeum? Muszę wybierać zawsze historyjkę oznaczoną żółtym znaczkiem "nowa", aby zaliczało mi to do trofeum? Czy może wystarczy powtarzać jedną i tą samą historyjkę 120 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Katanka 16 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Tak, musisz wybierać historyjki nowe i nie zalicza ich więcej niz raz niestety. Cofaj się do tyłu na wcześniejsze miesiące. Ja zrobiłem 100% tych trofeów, córeczka mi pomagała Płaciłem jej 1zł za każda przeczytaną historyjkę Hehehe, w sumie zarobiła 37zł, resztę zrobiłęm podczas czytania czasopisma PSX Extreme. Czytałłem i podświadomie nawalałem na "X" bez myślenia o tym. Zajęło mi to około 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 niektore "historyjki" sa podchwytliwe i sam X nie wystarcza ;p albo cos innego trzeba wcisnac albo czasami bez wybvrania opcji dialogu w ktoryms miejscu historyjka moze sie zapetlic i ciagnac godzinami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No zaliczylem w koncu calaka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Cholera, glupie to ^_^ Za duzo zachodu moim zdaniem z zakladaniem jap konta, grzebaniem w ustawieniach sprzetu, sciaganiem tego syfiarstwa i wciskaniem X'a na padzie przez kilka godzin... Jesli tak maja wygladac trofea to ja podziekuje - myslalem, ze licza sie umiejetnosci, a takie trofea to byle frajer nabije ale coz... Pewnie jak juz na maxa uzaleznie sie od trophies to tez sciagne ta gierke. A trofea wciagaja! Jak narkotyk i to doslownie! Poki co mam calaczka w Uncharted i czaje sie na jakas nowa gre - na oku mam GTA IV ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ja zainstalowałem, zmieniłem czas i wszystko działa lecz trofea się nie nabijają... ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja mam podobnie, do 50 mi zaliczyło a 90 i 120 nie choć obejrzałem wszystkie nowe przedstawienia a było ich ok 200. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 mi na japońskim normalnie nalicza trofea a na polskim to nawet zakładka tej gry w trofeach się nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To jest na maksa nuuudne ;] poczekam aż nowe PSX wyjdzie i wtedy nabiję Cytuj Odnośnik do komentarza
MichiRTK 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Trofea z "gry" podobno zostały wycofane. Cytuj Odnośnik do komentarza
muadib83 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 I dobrze - ta gra miała pokazać kto jest graczem a kto lamerem lecącym na darmowe trophy. Kto gra dla przyjemności a kto aby pokozaczyć jaki on ma level. Tylko proszę bez napinki i obrażania - to fakt. Nikt nie grał w tą grę dla przyjemności grania Mi jak gra nie pasuje to może mieć milion trofeów i w nią nie zagram. Kupiłem 5 gier psn z trofeami i sprawdziłem 3 i są na prawdę suuuper- trofea dobrze zrobione dają jeszcze większą frajdę z gry no oprócz tych hardcore (np. w ss hd Bomber i 10x Nuke:/) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) lamerem rotfl. Jakbym slyszal placzace dzieci posiadajace x360 ktore darly gumiora, ze ludzie posiadajacy avatara to lamerzy, bo w grze dalo sie zrobic 1000GS w 20sek. Dzisiaj sprawdze na innym koncie czy mi trophies wpadaja. wg wiki # Version X: September 18, 2008. Adds Trophies support.[11] # Version X: 14 November, 2008. Sleeping mode added. Toro sleeps at the nights. Edytowane 18 Listopada 2008 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 muadib83 czyli wg. Ciebie taki Linger in Shadow jest ok. bo jest płatny? czy też będziesz płakał nad nim i sie rozwodził jaki lamiasty jest bo 100% wpada po kilkunastu minutach? I pytanie na koniec - jak by Mainichi Issyo było płatne to by było ok.??? Idąc Twoim tokiem myślenia nie powinno się liczyć np. Trophies które wpadają w takim Dead Space czy Bioshock za tryb fabularny bo wpadną czy sie to komuś podoba czy nie po prostu grając w tą grę... A w ogóle co Ci to przeszkadza czy ktoś zbiera Trofea czy nie? Ktoś Ci zagląda przez ramie i mówi w to graj bo ok. a w to nie bo jest do d...? Zastanów się Ty nad sobą. Graj i daj grać innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 spr na 2 kontach, nowym oraz japońskim z którego pobierałem app. Niestety pucharków nie widać aż mi żal cycki ściska, bo mam tylko 50 historyjek >< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Może to o czas chodzi - Zeratul coś wkleił z wiki że niby jakiś up od 14.11 jest i że kotek w nocy śpi czy cuś Hysz - może pokombinuj z czasem Edytowane 19 Listopada 2008 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Prince of persia kombinował z czasem xD. Ale sprawdzę co i jak, na razie mam czas +8 Tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi