Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poradnik Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Opisy do gier mogą się znaleźć przecież w PSX Extreme. Kiedyś było tego sporo, nawet glupie rady, czy tabelki Stara były pomocne.

Teraz tylko te acziwy i acziwy.. :)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko trochę późno te opisy wychodzą... giery - nawet nabyte z tzw ''trzeciej ręki'' już dawno skończone i puszczone w dalszy obieg ...

Opublikowano

A ja czekam cierpliwie na poradnik i marzy mi się fachowy opis do Fallout New Vegas. Gierka jest na konsolach tylko po angielsku i chętnie bym taki poradnik zobaczył. Myślę też że fajnie byłoby podsumować obecną generację, coś takiego było już w poradniku 11/2007 ale doszło tyle wspaniałych gier że świeżym konsolowcom takie coś by pomogło. Sam bardzo lubię wszelkie plebiscyty i podsumowania. Z gierkowych poradników oprócz New Vegas chętnie bym zobaczył inne erpegi - FFXIII czy wciąż popularny Lost Odyssey.

Edytowane przez aux

Opublikowano

A ja czekam cierpliwie na poradnik i marzy mi się fachowy opis do Fallout New Vegas. Gierka jest na konsolach tylko po angielsku i chętnie bym taki poradnik zobaczył. Myślę też że fajnie byłoby podsumować obecną generację, coś takiego było już w poradniku 11/2007 ale doszło tyle wspaniałych gier że świeżym konsolowcom takie coś by pomogło. Sam bardzo lubię wszelkie plebiscyty i podsumowania. Z gierkowych poradników oprócz New Vegas chętnie bym zobaczył inne erpegi - FFXIII czy wciąż popularny Lost Odyssey.

A do LO nie było przypadkiem Poradnika? Nie chce mi się szukać ale tak mi się wydaje.

BTW wpis, wpis, wpis akurat gram w Tomb Raidera i jestem zmuszony do korzystania z Poradnika (ostatni numer). I też sobie pomyślałem, że jednak dobrze/fajnie by było jakby pojawił się nowy numer w ogóle jakby znowu wychodziły. Co z tego, że jest net ja osobiście wolę korzystać z wyczerpującego poradnika na papierze. Często korzystam z starszych numerów Poradników mimo tego, że w sekundę mogę skorzystać z www.

A gier do których przydałyby się opisy nie brakuje: FFXIII, Resonance of Fate, RDR, PeS11 (no może jeszcze za szybko), Demon Souls, Dead Rising 2, ME2 i wiele, wiele innych.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

własnie...poradniki były...yhy..zaje.bongo. Aż sie chciało wyciskać 100 % z gier...

zdaje sobie sprawe, ze w dobie jutuba sa pewnie nieopłacalne..

to jak bedzie Fenix, konczycie z poradnikami czy beda jeszcze? A jesli będą, to weźcie sie do roboty bo tyle kapitalnych gier czeka na solucje...

ps- słupek, po co ci opis do RDR- kto jak kto ale ty wiesz o tej grze wiecej niz statystyczny koder z Rockstar :teehee: , gwarantuje :thumbsup:

Edytowane przez Orson

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Z racji, iż póki co nie ma planu reaktywacji Poradnika, temat odpinam. Gdyby coś się w temacie działo - podepnę ponownie.