Skocz do zawartości

Poznań Game Arena 2008

Featured Replies

Opublikowano

22-23 listopad (sobota i niedziela). jedzie ktoś? :) wpisywać sie kto będzie. może jakaś mała ustawka PSX Extrimowcy? :D

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oooo może będe :D

Opublikowano

Jak będę miał wolne w pracy to jestem na bank. W zeszłym roku było sympatycznie :F

Opublikowano

Pierwsze PGA bez Tekken Tej Tournament, ale pewnie wpadnę.

Opublikowano
Pierwsze PGA bez Tekken Tej Tournament, ale pewnie wpadnę.

Dlaczego bez? Nie bedzie turniejow tekkenowych?

Opublikowano

Takie małe info dla tych co nie wiedzą:

Godzin otwarcia: sobota: 10.00-20.00, niedziela: 10.00-18.00

Cena biletu: 15 zł (jednodniowy), 23 zł (dwudniowy)

Kasy czynne: 9.30-20.00

Opublikowano

mozliwe ze bede jak zwykle - dla Stonka przyjade :* ;D

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

hmh, jakby ugadał nocleg u kumpla to i ja bym sie zjawił - jakieś piwko konsolomaniakowe i takie tam smyranie sie pytami można zroganizować ;)

Opublikowano

Jak zrobicie zlot gierkarzy, to może przyjdę.

Opublikowano
mozliwe ze bede jak zwykle - dla Stonka przyjade :* ;D

<smyru smyru po nosku> :*

Mam nadzieję, że panie będę równie urodziwe jak w zeszłym roku ^_^ I że odbędzie się to w innej hali, bo rok temu to była sodoma i gomoria! Na parterze LOOOZ [figurkowcy i erpegomaniacy] a u góry tłocznia masakryczna.

Opublikowano
I że odbędzie się to w innej hali, bo rok temu to była sodoma i gomoria!

Mówisz i masz:

Tym razem zorganizujemy je w hali numer 5 - nowoczesnym, największym pawilonie na Międzynarodowych Targach Poznańskich.

Opublikowano

Będę, trzeba jakąś relacje do programu zrobić ;), jeżeli ma być jakaś ustawka z okolic Łodzi dajcie znać

Opublikowano

Też będę. Małe pytanko dla poznaniaków znacie może jakiś tani nocleg z soboty na niedziele pga w poznaniu lub okolicach ?

Opublikowano
Też będę. Małe pytanko dla poznaniaków znacie może jakiś tani nocleg z soboty na niedziele pga w poznaniu lub okolicach ?

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=nocleg+...p;x=105&y=2

Opublikowano

Poszukaj sobie jakiejś noclegowni/ schroniska dla młodzieży. Na pewno będzie tańszy i większą ekipą będziesz razem.

Opublikowano

Na 99% będę .

Edytowane przez kapell

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja będę na 100% :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yeah! Dostaję akredytację prasową, tak więc teraz już muszę być i zdać relację :). Bardzo mnie to napawa optymizmem.

Opublikowano

Może sobie ustalimy znak szczególny, miejsce spotkania, or sth? Może nie wypisanie sobie na czole "jestem z forum i szukam kolegów", ale coś, żebyśmy się tam mogli trafić jakoś, pogaworzyć bez użycia klawiatury (słyszałem, że to możliwe).

Opublikowano

Dwudziestego któregoś. Ja na razie widziałem tylko pomalowane tramwaje. Aaaa, bo Ty z tej gorszej stolYcy ;)