October 2, 200817 yr 22-23 listopad (sobota i niedziela). jedzie ktoś? wpisywać sie kto będzie. może jakaś mała ustawka PSX Extrimowcy?
October 2, 200817 yr Jak będę miał wolne w pracy to jestem na bank. W zeszłym roku było sympatycznie :F
October 2, 200817 yr Pierwsze PGA bez Tekken Tej Tournament, ale pewnie wpadnę. Dlaczego bez? Nie bedzie turniejow tekkenowych?
October 2, 200817 yr Takie małe info dla tych co nie wiedzą: Godzin otwarcia: sobota: 10.00-20.00, niedziela: 10.00-18.00 Cena biletu: 15 zł (jednodniowy), 23 zł (dwudniowy) Kasy czynne: 9.30-20.00
October 3, 200817 yr mozliwe ze bede jak zwykle - dla Stonka przyjade :* ;D Edited October 3, 200817 yr by Lucek
October 3, 200817 yr hmh, jakby ugadał nocleg u kumpla to i ja bym sie zjawił - jakieś piwko konsolomaniakowe i takie tam smyranie sie pytami można zroganizować
October 3, 200817 yr mozliwe ze bede jak zwykle - dla Stonka przyjade :* ;D <smyru smyru po nosku> :* Mam nadzieję, że panie będę równie urodziwe jak w zeszłym roku ^_^ I że odbędzie się to w innej hali, bo rok temu to była sodoma i gomoria! Na parterze LOOOZ [figurkowcy i erpegomaniacy] a u góry tłocznia masakryczna.
October 3, 200817 yr I że odbędzie się to w innej hali, bo rok temu to była sodoma i gomoria! Mówisz i masz: Tym razem zorganizujemy je w hali numer 5 - nowoczesnym, największym pawilonie na Międzynarodowych Targach Poznańskich.
October 5, 200817 yr Będę, trzeba jakąś relacje do programu zrobić , jeżeli ma być jakaś ustawka z okolic Łodzi dajcie znać
October 5, 200817 yr Też będę. Małe pytanko dla poznaniaków znacie może jakiś tani nocleg z soboty na niedziele pga w poznaniu lub okolicach ?
October 6, 200817 yr Też będę. Małe pytanko dla poznaniaków znacie może jakiś tani nocleg z soboty na niedziele pga w poznaniu lub okolicach ? http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=nocleg+...p;x=105&y=2
October 6, 200817 yr Poszukaj sobie jakiejś noclegowni/ schroniska dla młodzieży. Na pewno będzie tańszy i większą ekipą będziesz razem.
November 1, 200817 yr Yeah! Dostaję akredytację prasową, tak więc teraz już muszę być i zdać relację . Bardzo mnie to napawa optymizmem.
November 1, 200817 yr Może sobie ustalimy znak szczególny, miejsce spotkania, or sth? Może nie wypisanie sobie na czole "jestem z forum i szukam kolegów", ale coś, żebyśmy się tam mogli trafić jakoś, pogaworzyć bez użycia klawiatury (słyszałem, że to możliwe).
November 1, 200817 yr Dwudziestego któregoś. Ja na razie widziałem tylko pomalowane tramwaje. Aaaa, bo Ty z tej gorszej stolYcy