Skocz do zawartości

Tekken with nSports #2

Featured Replies

Opublikowano
@Pitrex

Nie ma sprawy, Twoją grupę wystartuję jako jedną z dwóch ostatnich.

Dzięki ziąą ;]

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ludzie, co do rezerwacji spanka w kafe, a więc skoro jest napisane:

Imię, nazwisko, nick i klan:

to po co mi Gajda (Tekken)...

PEŁNE DANE

Opublikowano

Proszę o dopisanie Banan postać Law, tylko jego tez jakby co to do jakiejs ostatniej grupy bo jak bedzie jechal to ze mna.

Edytowane przez Pitrex

Opublikowano
  • Autor

Ok. Pamiętaj tylko, że więcej "ostatnich" grup nie będzie ;)

Opublikowano

Wow widze ze jakis problem z tym hmm moim okresem probnym:D Szyper spokojnie:D Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D Ale jakos przezyje bez tagu ;p

Opublikowano
Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D

A ja myślałem że Grey jest EMO :P

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest..

BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne?

Opublikowano

BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne?

co do nagród jest jeszcze czas ;]

Opublikowano

U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce :P

A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę :P Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ??

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce :P

A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę :P Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ??

Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;]

Opublikowano

Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;]

Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach...

Opublikowano
Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach...

Oczywiście, pomyślałem w ten sam sposób. Przecież turniej nie musi się odbywać na nim, mógłby służyć jako taki przystaneczek dla jakiegoś samotnego pielgrzyma chcącego machnąć sobie kolejeczkę porządnego tekkenka ;P pffff....

Opublikowano

Nie.. stanowiska będą nasze sponsorowane, nie mogę obok nich postawić telewizora 14" "Full-Turbo-HD"....sry nie ode mnie zależy...

Opublikowano

Nie jest to pewne ale postaram się przyjechać... mam nadzieje ,że dam radę.

DI co z noclegiem w tej kafejce?

Opublikowano
  • Autor

2. post od góry w tym temacie ;)

Opublikowano

Jest ziomus!! SWAY TY MALA WASKA ..... wiedzialem ze wpadniesz!! To moze maly beer-match DJ na DJ?? Gajda co powiesz na beer-match kaz VS kaz ??

Krysta twoj Kaz mi zaimponowal, naprawde daje rade,ciekaw jestem czy moj Kazuyama da sobie z nim rade, beer-match ???

Niestety Gomez TLT nie bedzie mogl wpasc(Anglia)

PROSZE O DOPISANIE- HaoS_TLTnoob postac BALETNICA

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, która postać jest baletnicą.

Opublikowano

hmm.... zgaduje...krycha xD?

Opublikowano

hmm.... zgaduje...krycha xD?

oO

Pod jakim względem krycha jest podobna do baletnicy? Ja bym powiedział, że Lily ;]

Opublikowano

Może chodzić o Lili. Ale to tylko przypuszczenie.

Warszawa , a co z SingStarem?

Opublikowano

Nie wiem czy będzie możliwość żeby pośpiewać na turnieju, a w kafejce w nocy chyba też nie bedzie mozna drzeć ryja :song: , ale może lepiej niech Di sie wypowie :spox:

Opublikowano
Warszawa , a co z SingStarem?

A jak myślisz drzemy mordę XD No dawno z tobą Nevan nie śpiewałem XD