Di 834 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Przypominam, że jutro o 23:59 kończą się zapisy. Grupy zostaną przedstawione w połowie przyszłego tygodnia. A tak przy okazji: Nasz serwis powrócił, więc zapraszamy do regularnego odwiedzania go http://nsports.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 DU NAT FIR PANISZER YZ HIR. Postać: taka,jakiej mógłbym sprostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Przypominam, że jutro o 23:59 kończą się zapisy. Hmmm... no dobra, to dopisz mnie też, najwyżej zrezygnuję. Dobrze, że grupy będą do zobaczenia przed turniejem, przynajmniej będzie wiadomo, czy warto jechać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Devil-Marduk Matt-Kazuya Najwyzej napiszemy ze nie damy rady d/b+4 d/b+4 d/b+4 d/b+4 d/ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Devil-Marduk Matt-Kazuya I z kim te numery Panowie Hahaha Wiedziałem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
gubu 0 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 powodzenia wszystkim na turnieju ja w tym czasie będę tankował w szyje na 18-cte siostry a tak bym pojechał - kolejny tur mi przepada ehhhh życie Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Devil-Marduk Matt-Kazuya Najwyzej napiszemy ze nie damy rady d/b+4 d/b+4 d/b+4 d/b+4 d/ ..... Kurrrr... no to Matt pojechał po całości...marzenia o byciu najlepszym Kazem w PL stały sie jeszcze bardziej zamglone(trzeba sie wziąść do pracy) ale to nawet dobrze, do smiałych swiat należy.. :twisted2: OFICJALNIE WYZYWAM MATA NA MONEY/BEER-MATCHA KAZ NA KAZA O 5 Zł LUB 2 PIWKA(WOLE TO DROGIE) wiem że będzie pewnie :blackeye: ale kto wie... postaram sie ostro o złoto :slinotok: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ciekawe czy Sway sie w koncu zdecyduje i sie zapisze;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ana 0 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Swayman jest na liście, a osoby, które dzisiaj się zapisały bądź jeszcze zapiszą dodam na stronie na dniach. /Di Edytowane 7 Listopada 2008 przez Ana Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pełna lista uczestników: http://ttp.poznan.pl/viewpage.php?page_id=49 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt-JF 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak przyjedziemy to jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Skoro Paweł jest na liście to ja już standardowo wyzywam go na MM Raven vs Raven Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Skoro Paweł jest na liście to ja już standardowo wyzywam go na MM Raven vs Raven To ja cie wyzwe na BeerMatcha kaz na ravena o piwo lub co tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie no, zagrajcie "BeerMatcha" o pjontkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Do listy został dopisany Grey-FoX, gdyż 7.11 Szyper zostawił mi na GG wiadomość w jego sprawie. Dziś lub jutro postaram się rozpisać grupy i je tu umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Velur ja moge z Toba zagrac ale raven vs raven;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 1. Cambion [A-Team] 2. Devil 3. Gagarin 4. Junior [TLT] 5. Tundra 6. Muflon 1. Matt 2. Tokis 3. Chudy 4. HaoS [TLT] 5. Kamiru 6. Goro 7. Grubas 1. Szyper [TcT] 2. VeluriaN [TLT] 3. Pychu 4. Punisher 5. fastlegs 6. Edzio 7. Koman 1. Swayman [A-Team] 2. Borys 3. Bart 4. Krysta [TcT] 5. Frizen 6. Roman 1. Nevan 2. 2nd Generation Swayman [A-Team] 3. Equester 4. Deviljin 5. Xellos 6. Vergil 1. Gajda 2. Snake 3. Alik [TcT] 4. Womb_Raider 5. Duo 6. Kostek [TNT] 7. Borut 1. Solo 2. Scoop 3. Madi 4. Maargoth 5. Banan 6. Nemesis 1. Kitos 2. Mashter 3. Dante [TLT] 4. Pitrex 5. Sepkong 6. Katarina 7. Glowuch Numery grup zostaną wylosowane na turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jak ja Cię nienawidzę Di... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Cambion a co ja mam powiedziec?..... Cytuj Odnośnik do komentarza
tokis 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ustalono już ile osób wychodzi z grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Z każdej grupy wychodzą oczywiście 4 osoby Cambion, tak to jest jak się na sms-y nie odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Gitarka u mnie może być xxxD - a co jam mam powiedzieć xxxD nurkujemy w tym samym bagienku Cambionie i Thundro xxxD...Mam nadzieje że się zjawie bo jak na razie czuje się jak zbite Gó*wno ze złamaną nogą... Zobaczę ale raczej się pojawić powinienem xxxD Edytowane 12 Listopada 2008 przez Keii Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No, tak jak myślałem, mnie jednak nie będzie (ale nie z powodu mojej grupy ) Rozumiem, że pierwsze miejsce w każdej grupie to rozstawiony najlepszy zawodnik, tak? Cambion, dajesz! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) O (pipi)a, Muflon mnie zapanczuje, po tym jak wygral WBW jest nie do wyruchania...... nie mam szans. I co mam teraz zrobic? poza tym z Cambionem jako faworytem? Poddaje się. ps. Snake! Masz u mnie bro xd <byl szybszy> Edytowane 12 Listopada 2008 przez Devil Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Rozumiem, że pierwsze miejsce w każdej grupie to rozstawiony najlepszy zawodnik, tak? Cambion, dajesz! ;] poza tym z Cambionem jako faworytem? Nie faworyt, a osoba odpowiedzialna za prowadzenie grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi