Opublikowano 22 października 200816 l @Pitrex Nie ma sprawy, Twoją grupę wystartuję jako jedną z dwóch ostatnich. Dzięki ziąą ;]
Opublikowano 23 października 200816 l Ludzie, co do rezerwacji spanka w kafe, a więc skoro jest napisane: Imię, nazwisko, nick i klan: to po co mi Gajda (Tekken)... PEŁNE DANE
Opublikowano 23 października 200816 l Proszę o dopisanie Banan postać Law, tylko jego tez jakby co to do jakiejs ostatniej grupy bo jak bedzie jechal to ze mna. Edytowane 23 października 200816 l przez Pitrex
Opublikowano 23 października 200816 l Autor Ok. Pamiętaj tylko, że więcej "ostatnich" grup nie będzie
Opublikowano 23 października 200816 l Wow widze ze jakis problem z tym hmm moim okresem probnym:D Szyper spokojnie:D Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D Ale jakos przezyje bez tagu ;p
Opublikowano 24 października 200816 l Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D A ja myślałem że Grey jest EMO Edytowane 24 października 200816 l przez Bażant
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne?
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne? co do nagród jest jeszcze czas ;]
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Edytowane 24 października 200816 l przez Bażant
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;]
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;] Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach...
Opublikowano 24 października 200816 l Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach... Oczywiście, pomyślałem w ten sam sposób. Przecież turniej nie musi się odbywać na nim, mógłby służyć jako taki przystaneczek dla jakiegoś samotnego pielgrzyma chcącego machnąć sobie kolejeczkę porządnego tekkenka ;P pffff....
Opublikowano 24 października 200816 l No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;] Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach... Nie.. stanowiska będą nasze sponsorowane, nie mogę obok nich postawić telewizora 14" "Full-Turbo-HD"....sry nie ode mnie zależy...
Opublikowano 26 października 200816 l Nie jest to pewne ale postaram się przyjechać... mam nadzieje ,że dam radę. DI co z noclegiem w tej kafejce?
Opublikowano 27 października 200816 l Prosze o dopisanie do listy uczestnikow jescze nie jestem 100% pewien ale...
Opublikowano 27 października 200816 l Jest ziomus!! SWAY TY MALA WASKA ..... wiedzialem ze wpadniesz!! To moze maly beer-match DJ na DJ?? Gajda co powiesz na beer-match kaz VS kaz ?? Krysta twoj Kaz mi zaimponowal, naprawde daje rade,ciekaw jestem czy moj Kazuyama da sobie z nim rade, beer-match ??? Niestety Gomez TLT nie bedzie mogl wpasc(Anglia) PROSZE O DOPISANIE- HaoS_TLTnoob postac BALETNICA
Opublikowano 28 października 200816 l Nie wiem, która postać jest baletnicą. hmm.... zgaduje...krycha xD?
Opublikowano 28 października 200816 l Nie wiem, która postać jest baletnicą. hmm.... zgaduje...krycha xD? oO Pod jakim względem krycha jest podobna do baletnicy? Ja bym powiedział, że Lily ;]
Opublikowano 28 października 200816 l Nie wiem, która postać jest baletnicą. Może chodzić o Lili. Ale to tylko przypuszczenie. Warszawa , a co z SingStarem?
Opublikowano 28 października 200816 l Nie wiem czy będzie możliwość żeby pośpiewać na turnieju, a w kafejce w nocy chyba też nie bedzie mozna drzeć ryja :song: , ale może lepiej niech Di sie wypowie :spox:
Opublikowano 29 października 200816 l Warszawa , a co z SingStarem? A jak myślisz drzemy mordę XD No dawno z tobą Nevan nie śpiewałem XD