Opublikowano 26 listopada 200816 l czy moze mi ktos pokazac jezusa bo nie moge go skumac na fotach ;]
Opublikowano 26 listopada 200816 l bylem, napilem sie, zagralem w syfy. fajnie bylo. bym napisal cos wiecej ale korwa mi sie nie chce.
Opublikowano 26 listopada 200816 l o faktycznie zupelnie inny czlowiek 8) pomyslec ze spalem z nim w jednym pokoju w bydzi hehehehe
Opublikowano 26 listopada 200816 l Szkoda, ze tyle mnie ominelo , ale wracam do Was niedlugo. Do nastepnego turnieju cya!
Opublikowano 28 listopada 200816 l Jak ktoś ma zdjęcia z turnieju na których widać ładnie banery BenQ to poproszę.... SZYBKO! Potrzebuje je do dokumentacji dla firmy.
Opublikowano 28 listopada 200816 l Tronic -> jaki nr wygral konsole? Chodzi mi o numerek, ktory dostawalo sie przy zakupie "Engarde".
Opublikowano 28 listopada 200816 l Drogi Troniq nie wszystkie twoje foty ;] Co do filmu z PGA to nie zalatwilem jeszcze kabla fire-wire wiec cierpliwosci cierpliwosci
Opublikowano 28 listopada 200816 l Autor Nie dziala mi link z rapida z fotkami pcheLki. Moglby ktos przerzucic je na inny serwer?
Opublikowano 28 listopada 200816 l Hahaha! No fakt - muszę poczekać gdzie mnie Buba nakrył z aparatem... Tez proszę o wrzucenie gdzieś fot Pchelki. Co do numerka - powie szczerze ze nie pamiętam - jeden chyba coś kolo 150 był... Nie było mnie na losowaniu... Musze dopytać... Wiem tylko ze jeden ludek wygrał osobiście (tz odebrał), a drugi dostanie kurierem.
Opublikowano 28 listopada 200816 l Niech ktos napisze sklady i nazwy pozostalych teamow, mam jeszcze kilka filmikow z oczu H3ssie i nawet nie wiem jak sie nazywali i z kim grali a tez je pozniej moge wrzucic bo jest co ogladac :> Nie no, nie wrzucaj bo siara będzie Kciuk mi latał jak szalony, nie wiem czemu (możliwe, że to przez mixture Krzysia ). W miejscach w których stoje przez kilka sekund w jednym miejscu prawdopodobnie pomagałem Bubie przedrzeć się przez menusy.
Opublikowano 28 listopada 200816 l Tronic dzięki za zdjęcia dzięki nim dowidziałem się że jednak byłem na zdjęciu grupowym Zaraz wrzucę na coś zdjęcia Pchely. EDIT: Teraz nie znikną. Łapcie http://rapidshare.com/files/168309095/Zdj_..._cia_Pchely.rar EDIT2: Co zresztą zdjęć Mops, Dżedaj,? Tomish jest szansa że dasz zdjęcia w paczce? Edytowane 28 listopada 200816 l przez Krzys PL
Opublikowano 29 listopada 200816 l Mam prośbę... Jakbyście mogli gdzieś uploadnac mecze Delty... nie wazne czyj pov. Chodzi mi o mecze z T4 i LH.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l 1 cz. Pga traileru + cos tam z Malty http://pl.youtube.com/watch?v=_-xixOPsYPw&...re=channel_page Idiot. http://pl.youtube.com/watch?v=eoz3955zcoA&...feature=channel Reszta w nowym roku ;] Ps Zycze wszystkim Mega bibki na Nowy rok !!
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Reporter Buba mistrz !!xD, ale z tancem to troche nie wyszlo , za duzo alko Edytowane 30 grudnia 200816 l przez JuanMag
Opublikowano 30 grudnia 200816 l A gdzie wywiad z Panią kasjerką? "Taniec" wyszedł dobrze szczególnie jak padłeś na plecy I z niecierpliwością czekam na resztę. Edit: Jeszcze Barca przypomniał mi o wywiadzie z babcią klozetową. Edytowane 30 grudnia 200816 l przez Krzys PL
Opublikowano 31 grudnia 200816 l qrv.... z ta burdel mama przegiales troche a ta blondyna na poczatku to tak glupia ze az przestala mi sie podobac.