Keii 0 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Oczywiście że 14-nastka nie dopisałem bo wszyscy od razu wiedzą że jestem gorącą napaloną 14-nastką xxxD Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Czyli odpada Velurian,Dante i Keii... ps.Keii po raz drugi rezygnujesz z turnieju,kiedyw koncu przyjedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) ps.Keii po raz drugi rezygnujesz z turnieju,kiedyw koncu przyjedziesz?? Jak skończy 15 lat, wtedy dziecko z jego związku ze starszą kobietą będzie mogło być uznawane jako podmiot prawny Edytowane 29 Października 2008 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Tym dzieckiem jesteś ty Bażant i nie zapominaj o tym xxxD Trochę wyrośnięty jesteś ale każdemu może się zdarzyć - no w końcu zamiast mlekiem matka koksem z euro-chemu cie karmiła xxxD Nie wiem kiedy się zjawię i CZY się zjawię...Niestety koszta przejazdu nie są małe a i czas jest zastraszający. Pozdro elo poćwicz i zacznij czesać się mielonym bo schabowe wyszły z mody xxxD Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Mysle ze auto na gaz przy pięciu osobach nie jest az tak straszna i kosztowna podroza Edytowane 30 Października 2008 przez fishbone Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Mysle ze auto na gaz przy pięciu osobach nie jest az tak straszna i kosztowna podroza Dawajcie, chłopaki, zrzucamy się na Poloneza, przerabiamy na gaz i jedziemy na tego tura! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Myślę że maluch wyjdzie taniej i nawet strefa zgniotu pozostaje na silniku , a i można by zamontować wyrzutnie rakiet V2 pod maską xxxD Edytowane 30 Października 2008 przez Keii Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Myślę że maluch wyjdzie taniej i nawet strefa zgniotu pozostaje na silniku , a i można by zamontować wyrzutnie rakiet V2 pod maską xxxD Junior, widzę że niewiele wiesz o motoryzacji... gdzie w maluchu zamontujesz zbiornik na gaz? W bagażniku? Dlatego upieram się przy Polonezie http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:FSO_Polonez.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ale rakiety V2 będą??Jak tak to ja się zgadzam xxxD A o motoryzacji wiem więcej niż o uzbrojeniu więc nie próbuj mi wmówić że gaz się tam nie zmieści skoro zmieści się V2 x2 xxxD Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 więc nie próbuj mi wmówić że gaz się tam nie zmieści skoro zmieści się V2 x2 xxxD Ale ten pojazd na zdjęciu, które dałeś, to nie maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Sory chlopaki zapomnialem ze nie macie jescze lat zeby miec prawo jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 każdy ma lata. Btw to ktos tam chyba prawko ma, tylko Łysy ma 14 lat i jeszcze nie moze zdawac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Sory chlopaki zapomnialem ze nie macie jescze lat zeby miec prawo jazdy. ..::pojazd roku::.. Dzięki, będe wiedział co odpowiedzieć jak ktoś mnie w budzie obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Hhehehe znacie w Łodzi jakieś Disco dla 10-14 latek, w Warszawie jest jedno ale trzeba mieć kilka stówek na wejściu. Chętnie bym ukuł jakąś młodą z podstawówy, oby se tylko myła fokę... Edytowane 30 Października 2008 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ten pojazd to poprostu jakiś ichni żuk z wyrzutnią V2 a chodziło mi tylko o zaobrazowanie wielkości tych rakiet i możliwości wciśnięcia ich pod maskę malucha xxxD OwneD... No u nas jest jeden klub do którego byś sie nadawał - poczekaj - chyba nazywał się Figloraj i jest kolorowy jak sny Sylvana xxxD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) ...serio się pytam. Łysy masz jakieś lokale ? W wawie na dzielnicy Jelonki, istnieje taki Pub jak KOKOS... piwo po 3zł i brak toalet. Poza tym można nauczyć się dialektów bałkańsko-tureckich Edytowane 30 Października 2008 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jest pare niezłych melinek w łodzi... Jak chcesz to cie kiedys oprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jest pare niezłych melinek w łodzi... Jak chcesz to cie kiedys oprowadzimy. Jest tylko pytanie czy ja tam pobzykam czy mnie pobzykają... bo 2 opcja nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Są szanse na obydwie opcje ale postaram się żeby do 2-giej nie doszło xxxD Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mimo że wczoraj z listy trzech ubyło to już dzisiaj mamy 3 nowych zawodników, zaznaczę że Waldi i Janek mieszczą się w kategorii Juniorskiej (o ile wogole bedzie). Ps. Nevan co z twoim udzialem na TCC6??? Velurian napisal ze cie nie bedzie,mimo to chcialbym zebys sam za siebie zabral glos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mimo że wczoraj z listy trzech ubyło to już dzisiaj mamy 3 nowych zawodników, zaznaczę że Waldi i Janek mieszczą się w kategorii Juniorskiej (o ile wogole bedzie). Ps. Nevan co z twoim udzialem na TCC6??? Velurian napisal ze cie nie bedzie,mimo to chcialbym zebys sam za siebie zabral glos. Jeśli to co podaje www.mapy.google.pl jest prawdą i z Wrocławia do Knyszyna jest 532km to chyba sobie jednak podaruję. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja to mysle ze taki poldek mogłby nie wytrzymać tej podróży, pozatym kto by nim pojechał tyle KM?? Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Znamy juz miejsce rozgrywania turnieju,po raz drugi z rzedu turniej odbedzie sie w barze u czarnego.ci co nie wiedza jeszcze gdzie to jest to mowie ze jesli znajdujesz sie w samym centrum knyszyna (park,dworzec,rynek) to poprostu nie da sie tego baru nie zauwazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztuka 0 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Wpisać Sztuka Postać Paul. Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pierwsze typy: 1. Chińczyk (może jako pierwszy uczestnik turnieju obroni tytuł) 2. Wentyl (poprzednie czwarte miejsce było dla niego troche za niskie) 3. Buluś (on i jego nowa postać robią wrażenie) 4. Koki (nie wiem w jakiej formie jest teraz,ale zapewne będzie w czołówce) 5. Młodzik (podobnie jak Buluś zrobił znaczne postępy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi