Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 370,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

On cię podpuszcza.

Obczaj "Amer", nowa francuska rzecz, ale nie do końca w stylu tej nowej fali ekstremizmu, tylko taki tribute dla Dario Argento.

Opublikowano

najnowszy hit z gatunku redneckploitation

Opublikowano

Szukam jakiś filmów dotyczących walki jednostki z jakąś siłą wyższą. Przykładowo rząd wprowadza ustrój, w którym główną rolę spełnia policja, każdy obywatel jest przeszukiwany, ma naruszane prawa osobiste i nasz główny bohater chce się temu sprzeciwić. Znacie coś takiego? Strasznie się wciągnąłem w coś takiego po przeczytaniu "Małego Brata" Cory'ego Doctorowa ;)

Opublikowano

Wyspa też pasuję idealnie ale możliwe, że oglądałeś

Opublikowano

zapodajcie jakies dobre, mocne koreanskie kino. trylogie zemsty, chaser, memories of m., i saw the devil,  the man from nowhere i ichi the killer ogladalem

Opublikowano

Sprawdz koniecznie Mother, warto tez obejrzec Fighter in the Wind jesli lubisz "filmy karate" :) W troche innym klimacie jeszcze 3-Iron.

P.S. Ichi the Killer to film japonski.

Opublikowano

Fighter in the Wind też polecam ! Jet Li w dobrej formie, aktorsko też nieźle.Tylko ja zawsze myślałem że to jest made in China :mellow: .

Opublikowano

Sprawdz koniecznie Mother, warto tez obejrzec Fighter in the Wind jesli lubisz "filmy karate" :) W troche innym klimacie jeszcze 3-Iron.

P.S. Ichi the Killer to film japonski.

dzis biore sie za ogladanie, oprocz tego wyszperalem w necie takie tytuly jak: A Bittersweet life, A dirty carnivale, world of silence. znajdzie sie cos jeszcze?

Opublikowano

W Fighter in the Wind Jet chyba nie gral :turned:

No, poyeabalo mnie sie z "Fearless" :potter:

Opublikowano

dzis biore sie za ogladanie, oprocz tego wyszperalem w necie takie tytuly jak: A Bittersweet life, A dirty carnivale, world of silence. znajdzie sie cos jeszcze?

Jesli jestes zainteresowany komediami romantycznymi ktore Koreanczycy uwielbiaja to moge Ci jeszcze cos polecic, z kina "mocnego" made in Korea to juz wiecej nic nie kojarze. Sprawdz jeszcze Mad Detective, co prawda to z HK ale tez ma klimat koreanskich kryminalow.

Opublikowano

Zapodajcie coś od Lyncha. Mullholand Drive i Lost Highway już widziałem, teraz wolałbym coś z deko mniej mindfuckowego.

Opublikowano

Jesli jestes zainteresowany komediami romantycznymi ktore Koreanczycy uwielbiaja to moge Ci jeszcze cos polecic

Jak możesz to poleć, bo wypadłem z obiegu jeszcze za czasów My Sassy Girl i Sex is zero

Opublikowano

Jak możesz to poleć, bo wypadłem z obiegu jeszcze za czasów My Sassy Girl i Sex is zero

Ja tez juz jakis czas temu wypadlem z obiegu. W kazdym razie jesli nie widziales to sprawdz My Tutor Friend. Singles i My Boyfriend is Type B jeszcze kojarze z tematu ale te juz nie byly tak dobre.