Opublikowano 31 lipca 20186 l To, że siedział na ławce spowodowane było jego wcześniejszymi spinami z trenerem. Teraz zobaczył, że bez niego też jest życie w Juve i płaczu nie ma po jego odejściu to rurka zmiękła i jednak uznał, że fajnie jest grać o coś, mieć jakieś realne, wysokie cele.
Opublikowano 31 lipca 20186 l Real zlozyl oferte za Williana opiewajaca na 65mln funtow, a ten nie stawil sie na treningu, wiec chyba dealdone
Opublikowano 31 lipca 20186 l Za niego (a raczej na ławkę za Pedro, jeśli zostanie) Hudson-Odoi i git. Jeszcze Pedro mógłby sobie iść gdziekolwiek, ale wtedy trzeba już transferu. Mam jeszcze nadzieję na pozostanie Abrahama i odejście Cahilla, a Bakajoko na wypożyczenie. Kalasów, van Ginkelów i Piazonów nie ma co rozkminiać, bo i tak nie zostaną. Edytowane 31 lipca 20186 l przez Gość
Opublikowano 31 lipca 20186 l 8 minut temu, ragus napisał: No i git, byle nie do United. A kto tam w Czelskiej na jego miejsce jest?
Opublikowano 31 lipca 20186 l 19 minut temu, Qvstra napisał: Real zlozyl oferte za Williana opiewajaca na 65mln funtow, a ten nie stawil sie na treningu, wiec chyba dealdone xd ma problemy z paszportem, dlatego nie ma go na treningu
Opublikowano 31 lipca 20186 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: A kto tam w Czelskiej na jego miejsce jest? Możliwe, że Bernard z Szachtara, któy teraz jest wolnym zawodnikiem.
Opublikowano 31 lipca 20186 l 4 minuty temu, MYSZa7 napisał: xd ma problemy z paszportem, dlatego nie ma go na treningu Powazne zródła jednak mówią o transferze
Opublikowano 31 lipca 20186 l oprócz The Times kto jeszcze? Real nie da za 30 latka takiej kasy, obecnie celem Realu z Chelsea wydaje się być tylko Courtoisa, nikt więcej.
Opublikowano 31 lipca 20186 l Boski. No mysza ja nie wiem, mówię tylko co usłyszałem od ziomka z innego forum co jest into chelska a tak to wyje,bane. Lepiej będzie dla CFC żeby Willian został a Real opierał się na Bale'u i Benzemie będzie większa beka
Opublikowano 31 lipca 20186 l Sime Vrsaljko wypożyczony z Atletico do Interu. Na jego miejsce Atletico kupiło Santiago Ariasa z PSV.
Opublikowano 31 lipca 20186 l dostarczasz najpozniejsze info transferowe na jakie sie natykam, ale szanuje za wyrwalosc, w koncu sie uda krzyhu!
Opublikowano 31 lipca 20186 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: Boski. No mysza ja nie wiem, mówię tylko co usłyszałem od ziomka z innego forum co jest into chelska a tak to wyje,bane. Lepiej będzie dla CFC żeby Willian został a Real opierał się na Bale'u i Benzemie będzie większa beka na LM i drużyny z (pipi) lig Karim z Garethem stykają, ale jakiś napadziorek by się na krajowe podwórko przydał Edytowane 31 lipca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 31 lipca 20186 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: Boski. No mysza ja nie wiem, mówię tylko co usłyszałem od ziomka z innego forum co jest into chelska a tak to wyje,bane. Lepiej będzie dla CFC żeby Willian został a Real opierał się na Bale'u i Benzemie będzie większa beka Ja pyerdole ty się jeszcze a innym forum udzielasz? XD Edytowane 31 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 31 lipca 20186 l 24 minuty temu, Qvstra napisał: dostarczasz najpozniejsze info transferowe na jakie sie natykam, ale szanuje za wyrwalosc, w koncu sie uda krzyhu! No transferów było dzisiaj więcej, ale napisałem o tych dwóch konkretnych, bo uznałem je za istotne, a lepsze takie pewne i oficjalne info, niż "Eden Hazard jutro w Realu". To forum o gierkach jednak, masz Twittera i serwisy piłkarskie jak zależy ci na czasie (jakby to coś zmieniało).