Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Będzie grzał ławę, no ale chyba przyzwyczaił się do tej roli już w reprezentacji Hiszpanii. Desperacka ucieczka byle wywalczyć jakieś trofeum i nieważne, że będzie miał przy tym znikomy udział. :rolleyes:

Edytowane przez Zwyrodnialec

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 787,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o transferze Sandomierskiego z Jagi do Genk :(

Opublikowano

A o Tytoniu w PSV ktoś pamięta?

Opublikowano

20090918dasdasftb_33.jpg

Radamel Falcao Garcia

FC Porto -> Atletico Madryt

40 mln euro + 7mln po spełnieniu dodatkowych warunków - najwyższy transfer w historii Porto

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Do tego doszedł także portugalczyk Ruben Micael,który kosztował 5 mln :)

Opublikowano

Jednak kupili Rubena? Kiedy czytałem potwierdzenie o transferze Falcao, to jeszcze była mowa o tym, że się czają, widocznie miałem jakieś kijowe źródło ;)

BTW jeszcze mają Pizziego z Bragi ściągnąć, więc solidnie się zbroją, musieliby jeszcze zostawić Forlana i byłoby nieźle.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

[media='']

[/media]

:(

Smutna to wiadomość; oby Porto nie wyprzedało kluczowych zawodników. Na miejsce Falcao jest już zastępca - Kleber, o transfer Hulka nie ma się co martwić.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Juan Mata i Luka Modric o krok od Chelsea :yahoo:

Opublikowano

:(

Llorente mógł już chociaż te z 30 mln wydoić od Abramowicza, z jednej strony szkoda bo to lider drużyny i ogromna strata dla zespołu, no ale z drugiej strony potencjał Valencii z przodu i tak jest ogromny i liczę na to że Bernat i Piatti zajmą miejsce Juana. Poza tym jest siano na jakiegoś super stopera, bo póki co w Valencii jest ich półtora.

Opublikowano

Transfer Eto'o do ruskich zawieszony, ponieważ prośbę o transfer ma złożyć Sneijder. Ten drugi nie brał udziału w dzisiejszym treningu oraz nie bierze udziału w meczu przeciwko Bari. Powodem jego nieobecności są sprawy osobiste.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli United naprawdę chce Sneijdera to niech podpiszą z nim umowę na dniach.

Opublikowano

Ale przecież wydoił 31mln euro za Matę - poprzednia oferta, czyli 25mln została odrzucona - jak już pisałem w temacie o La Liga - szkoda mi Valencii, bo jak zdążą się zregenerować, to im znowu wyrywają kończyny - Villa, Silva, Mata, już nie mówię o Joaquinie, bo to nie te lata.

A co do Sneijdera w United - gdzieś wyczytałem pogłoski, że podobno jest bardzo blisko i możliwe, że po zakończeniu tej kolejki w Premiership zasiądą do finalizacji, więc przy dobrych układach wszystko będzie zaklepane w okolicach wtorku, czyli wtedy, kiedy i Samir Nasri ma zostać oficjalnie przyklepany przez City ;)

BTW Wenger specjalnie pewnie wystawił dzisiaj francuza na L'pool, mając nadzieję na jakąś kontuzję, która mogłaby powstrzymać transfer ;)

Edytowane przez Linek

Opublikowano

No, do dupy.

Opublikowano

a po co ma zostac w Porto? Jesli chce sięgnąc po najwyzsze piłkarskie laury , splendor itp to nie w Portugalii raczej

Opublikowano

Tym bardziej teraz, kiedy Porto się wyprzedało, łącznie z trenerem, to ma małe szanse na ugranie czegokolwiek w Europie. Chociaż z drugiej strony u siebie ma pewny status gwiazdy, a w takim Realu byłby jednym z wielu, no i nie wiadomo, czy by się odnalazł, czy czasem nie byłoby sytuacji jak z Quaresmą (którego zresztą uwielbiam, ale szkoda mi tego, że mu tak kariera nie poszła)

Opublikowano

1313950464_extras_portada_0.jpg

Juan Manuel Mata

Valencia CF --> Chelsea

Opublikowano

Elegancko, jeszcze niech załatwią Modrica i będzie niezły skład ;)

Opublikowano

No, dokladnie. Patrzac na sklad Chelsea nie jest trudno wytypowac, gdzie trzeba dokonac wzmocniec. Widac, ze klub tez to widzi i moze byc naprawde niezle.

Opublikowano

6mln różnicy od wydatków MU tego lata. A w najbliższym czasie Fergie musi się spiąć z transferami, bo mu się ekipa starzeje, no i brakuje kogoś, kto wniesie trochę kreatywności.

Opublikowano

6mln różnicy od wydatków MU tego lata. A w najbliższym czasie Fergie musi się spiąć z transferami, bo mu się ekipa starzeje, no i brakuje kogoś, kto wniesie trochę kreatywności.

Chelsea aż tyle wydało? 6 czy 8 mln za młodego bramkarza, Mata 30, Lukaku aż tyle kosztował? MU na tercet De Gea - Jones - Young wydało ok. 60 mln euro. Co do starzającej się ekipy, to nie do końca wiem o czym piszesz. Na obronie w zastępstwo Vidica i Rio są młodzi Jones i Smalling, na bokach bliźniaki. Atak Rooney - Chicha - Welbeck + Berba, któy spokojnie jeszcze ze sezon, może 2 pogra(chociaż ja bym go tam puścił do PSG). W pomocy młodzi Cleverley(ok), Pogba(niewiadomoco) i Anderson(meh) + Fletcher, Park i Carrick, którzy też są młodzieniaszkami w porównaniu z Lampsem. Skrzydła - Young, Valencia, Nani - wszyscy zdrowo pod trzydziestką. Bramka - wiadomo. Wzmocnień potrzebuje tylko środek pomocy, no ale Fergie w tym sezonie chce dać szansę młodzieży, sam powiedział, że ma upatrzonego zawodnika na przyszłość(być może chodzi o Goetze).