Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resistance 2

Featured Replies

Opublikowano

Spróbowałem dziś online, rewelacja, choć się wkurzyłem już na początek, ustawione było na 1000 fragów, mieliśmy już prawie 900 i... i wywaliło mnie z sieci. Mam lagi czy ta gra tak ma, że trupy padają po sekundzie? :)

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie gdzieś przeczytałem, że trzeba wybierać "Play" aby zagrać w rankingowe mecze. Ale i tak dla mnie po ptakach, ciagle mnie wywala, jak nie błąd 00180000 to error to jeszcze innym razem wywali mnie z PSN x_x

Opublikowano

Jakieś spotkanie może, zeby nabic ten 35level w co-op? Bo zostały mi juz tylko 3 trofea..... niedługo platynka, więc wiecie ;]

na kedy wam pasi? za mnie moze bedzie grał kuzyn, ale ogarnia więc luz.

może piatek 22?

Opublikowano

30 lvl co-op panie Diabel ;)

mi zostalo tylko 800 kili w multi i na polke, koniec meki z tym gownianym multi

Opublikowano

no mi jeszcze 7 koła Kill'i... dodatkowwo końcówka tych inteli z co-opa i właśnie ten level

wiec kiedy by pasowało wam?;p

Opublikowano

powie mi ktos jak jest z tym klanem bo mam dosc grania samemu zwykle wrzuca mnie do klanu nieudacznikow i choc mam najleprze staty w teamie to i tak przegramy bo kazdy biegnie w swoja strone i ma gdzies czy wygramy...

Opublikowano

Szukam chętnych do gry w Co-Opa. Ja osobiscie gram Soliderem (level 17) mysle ze najlepiej to party 2 solidery , 3 spece 1 medyk ale oczywiscie mala party typu solid , 2spece + medyk też pasuje. Fajnie jakby to były osoby z HSami. Pozdro

Opublikowano

Ok dodam cie do listy na ps3 pisz jak bedziesz mial kogos ja mam ziomka ktory chyyba gra medykiem zapytam go

Założylem CLAN: MASTA KILLAZ SQUAD. Kazdy chetny niech wysyla invate na ps3

Opublikowano

Dobra, jako że sprawa powraca i chyba nikomu się nie chce za nią zabrać, proszę wszystkich zainteresowanym grą w klanie, aby się tu dopisali.

A, i nazwę wymyślcie, żeby potem nie było :P

Opublikowano
mysle ze najlepiej to party 2 solidery , 3 spece 1 medyk ale oczywiscie mala party typu solid , 2spece + medyk też pasuje.

Zartujesz...2 soldiery,3 spece i JEDEN medyk?No co ty?Medyk nie bedzie za wami nadanzal :blink: 1 soldier,2 spece i medyk=ok ale to pierwsze nie wyjdzie.W takim pt jak ten pierwszy co podales to musi byc conajmniej 2 medykow

Opublikowano

Ja gram ze specem we dwoch jak ja dobrze daje rade z tarcza to nikt nie traci hp wiec medyk by sie nudzi :)

Edytowane przez Shadow864

Opublikowano

Może w końcu uda się w tygodniu(w moim wypadku w grę wchodzą terminy od środy) zrobić ustawkę na Specter Officer?

E: @ Down, ok.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano
Może w końcu uda się w tygodniu(w moim wypadku w grę wchodzą terminy od środy) zrobić ustawkę na Specter Officer?

Jeśli co-op, to pisz do mnie gram medykiem. Jeśli ustalisz dobry termin, będę.

Opublikowano

Mi, ja jak co jestem cały czas online. dodawaj ;)

jeszcze ktoś chętny na dzis?

Opublikowano

Patch wyjdzie w pon. jedną ze zmian jest mniejsza ilosc expa uzyskiwana przez medyka.... a więc miśki- trza jutro, maksymalnie pojutrze zrobic ustawke i zdobyc wreszcie ten max level!!

kiedy wam pasuje? Jutro? 21? 20? 22? 19? 18?

ja będę bankowo, potrzebne minimum 3osoby. Mam HS!

edit: sry za double posta, ale trza się umówic!

Edytowane przez Devil

Opublikowano

więc jutro o 20? ja akurat cały dzień będę miał wolny, więc dostosuje się do was;]

we trzech damy już rade spokojnie ;]

mysle, że w 4 godzinki się wszyscy wyrobimy

jak ktoś jeszcze, to niech dodaje nas do friend....

macie HS?