Skocz do zawartości

Resistance 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok;)

wiec jutro 20 ;]

mamy na zrobienie maks levelu cala noc, bo w pon. jest juz update ;d

Opublikowano

I jak graliście? Będziecie jeszcze grać? Bo już zaczyna mnie drażnić granie z ćwokami którzy nie mają pojęcia co robić, jak nie biegają w różne strony to stoją w miejscu w którym zaraz pojawią się tytani :/ Tylko nieraz się trafi niezła drużyna, że najwięksi padają w kilka chwil.

Opublikowano
I jak graliście? Będziecie jeszcze grać? Bo już zaczyna mnie drażnić granie z ćwokami którzy nie mają pojęcia co robić, jak nie biegają w różne strony to stoją w miejscu w którym zaraz pojawią się tytani :/ Tylko nieraz się trafi niezła drużyna, że najwięksi padają w kilka chwil.

Jeśli chcesz tan normalnie pograć, by wypełniać misję, to możesz ze mną grać, bo mam ten sam problem co Ty, brakuje dobrej drużyny.

Opublikowano

to niech wszyscy będą o 20

;]

ja juz online jestem jak co;)

pozdro

dodawac!!

devil-bufrs

Opublikowano

No ja niestety musiałem zwolnić telewizor, ale jutro chętnie dokończę. Mogę w zasadzie o każdej porze do 20. Trochę tam jeszcze zostało mi do nabicia, bo mam dopiero 13 level medykiem. Co prawda jutro wchodzi ten patch, ale na moje i tak będzie exp leciał aż miło. Mówię, ja jeszcze mam do nabicia sporo expa, także jakby ktoś się jeszcze chciał dołączyć, to uderzajcie śmiało. A panom, z którymi grałem dzisiaj byłbym wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Powoli zblżam się do 10 k do Killing Machine i już tylko Specter Officer będzie mi brakować do kompletu. A że już mi się nie chce grać co-opa, to byłbym naprawdę bardzo wdzięczny, gdyby ktoś zechiał mi pomóc nabić exp (900k, myślę że godzinka- półtorej gry). Oczywiście mogę się odwdzięczyć tym samym.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto pomógłby wbić trochę lvl w Co-op jakoś w tym Weekendzie?? Jak ktoś chętny niech mnie doda mój PSN to Dawidex_PL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na półmetku 10k kills trophy, jeżeli ktoś jeszcze chce zdobyć to trofeum, to zapraszam do wspólnej gry.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze trafiłem ale w co trzeba gra żeby nabijało mi kille bo od dłuższego czasu mam 409 i się nie zwiększa, chodzi mi o tryb compentive (czy jakoś tak).

Opublikowano

Jeśli chcesz zdobyć trofeum, to musisz grać w gry rankingowe. Nie wiem jak jest po patchu, ale jak ja grałem przed nim, to w rankingowe mecze można było zagrać jedynie wybierając competitive i potem play.

Opublikowano

ja zawsze dawałem find game i wybierałem to co mnie interesowało :) dzieki

acha i jak odblokować wszystkie dodatkowe zdolności jeśli się nie mylę to mam: widzenie chimery, orb, tarcza, extra życie, granatnik, pierwszego nie pamitam, samobójczy wybuch.

Edytowane przez Wiśnia San

Opublikowano

Musisz nabijać expa, dodatkowe zdolności pojawiają się wraz z wzrostem lvl postaci. Ostatnią zdolnością jaką otrzymasz powinno być Laark/Pulse Cannon, o ile dobrze pamiętam;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

dlaczego w trybie competive chyba tak sie to nazywa nie dostaje exp. i nie mam zadnych killi? po meczu, tylko włącza sie kolejn, gralem z 5 razy w tryb team deathmatch

Edytowane przez pspkowiec