ProChaoS 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Bardzo byłbym wdzięczny za pożyczenie lalek dla aczika i za pomoc przy zrobieniu aczika z prezentem na Livie. GT: ProChaoS360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Direkts 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam lalke garath'a ;d chetnie pomoge i licze na wypozyczenie lalek na chwile ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Co, nikt nie ma tych lalek? Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Panowie miałby ktoś pożyczyć wszystkie lalki na achiva ? Oddałbym odrazu i bym był bardzo wdzięczny. Mogę dać triala na 48h EDIT : Albo 2milliony golda w prezencie Edytowane 31 Stycznia 2009 przez BBGodzilla Cytuj Odnośnik do komentarza
ProChaoS 0 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Przyłączam się do prośby kolegi . W zamianę mogę oddać żonę z fable Cytuj Odnośnik do komentarza
czysty 1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 witam, mam na wymiane 3 sztuki 'Hero Doll' (golas z flaga na tylku ) gamertag: PureToretto pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Panowie miałby ktoś pożyczyć wszystkie lalki na achiva ? Oddałbym odrazu i bym był bardzo wdzięczny. Mogę dać triala na 48h EDIT : Albo 2milliony golda w prezencie up ? Dużo ludzi ma te laleczki , plz pofatygujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 czysty: Hero doll'e są bezwartościowe. Tu chodzi o takie lalki, które występują tylko raz w grze. (Garth, Łupieżca, Hammer, Teresa i Lucien) Jak ktoś chce to ja mam Hammera do wymiany na każdą z innych (prócz Hero Doll ofkoz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Jak ktoś chce pomocy w achiwach Fable 2, to mogę pomoc ;] Głównie chodzi mi o Omnibusa, i laleczki. Warunek to posiadanie DLC Knothole Island (wszytko jedno czy premium, czy free), bo inaczej się nie połączymy ;p GT: Drantzell Edytowane 9 Lutego 2009 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
mSzajba 0 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jeśli masz czas chętnie skorzystam z twojej pomocy przy Omnibusie i laleczkach Odezwij się na LIVE. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak ktoś chce pomocy w achiwach Fable 2, to mogę pomoc ;] Głównie chodzi mi o Omnibusa, i laleczki. Poświęcisz mi w niedzielę wieczór jakieś 5 minut? Z omnibusem podobno się nie uda ale moment kompletowania laleczek, chętnie bym podejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Cholera, mam chyba jakiegoś glitcha, zdobyłem ponad 50 000 sławy po ukończeniu gry i nie wpadł mi achievment Gwiazda. Jakieś podpowiedzi? Edyta: Robiłem trick z wyłączaniem konsoli by zaliczyc wszystkie 3 zakonczenia - moze to jest tego wina? Edytowane 13 Lutego 2009 przez MrSatan Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 milekp: W niedziele wieczór moge już konsoli nie mieć, bo ją pożyczam. Tak koło 17-18 dało by rade, myśle. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 OK. Chyba, że pasuje ci dzisiaj, w okolicach 19-20tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Prosiłbym z żoną (KathleenPL) o wypożyczenie kompletu laleczek na chwilę coby zdobyć tego achivmenta Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Opiszcie/dajscie screena kiedy trzeba zasejwowac gre kiedy wybieramy 1 z 3 "czegos" za ktore sie dostaje acziva by potem zrobic loada (nie chce tego przegapic i grac kolejny raz ) thx milekp Edytowane 15 Lutego 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Po rozwaleniu Luciena w Iglicy pojawia się Teresa. Nie podchodź do niej tylko zasejwuj. Gdy do niej podejdziesz dostaniesz od niej do wyboru trzy karty. Wybierasz jedną, dostajesz achiva i wtedy przez button uciekasz z gry. Wchodzisz w nią ponownie i jesteś znowu przed Teresą. edit: Drantzell - dziękuję bardzo za pomoc w kilku achivach Edytowane 15 Lutego 2009 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Ma ktoś komplet lalek lub ktoś by podarował jakąś z tych lalek: garth, łupieżca, lucien, bohater (?). z góry dzięki Edytowane 16 Lutego 2009 przez Brolly PL Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Prosiłbym z żoną (KathleenPL) o wypożyczenie kompletu laleczek na chwilę coby zdobyć tego achivmenta Ponawiam. Plus niech ktoś pokaże tego Duellista - Potrafię przejść pół planszy machając mieczykiem zapalonym na niebiesko i nic nie wpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4GjDYAq-LDs Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 MrSatan: Jak macie dodatek Knothole Island (obojętnie czy premium czy free), to możecie się do mnie zgłosić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ok, mamy premium Knothole, wdzięczni bysmy byli za laleczki. Dziś wieczór może być? http://www.youtube.com/watch?v=4GjDYAq-LDs Wgapiałem się w tem filmik cały wieczór, w końcu załapałem o co chodzi i w ten sam sposób mniej więcej przeszedłem chyba całą okolicę Jeziora Bower, mieczyk palił się cały czas i pupa blada. Cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Próbuj, próbuj w końcu załapiesz sekwencyjność wciskania X'a Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ale jeśli pali się na niebiesko cały czas gdy go wciskam, tak jak to jest pokazane na filmiku, robie z 50 powtorzeń (bez przerwy) a achiv nie wpada, to chyba jest coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 musisz chyba troszkę szybciej. Przedchwilą tez robiłem i tez nie chciało wpaść ale zwiększyłem odrobine tępo i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi