Opublikowano 27 stycznia 200916 l Bardzo byłbym wdzięczny za pożyczenie lalek dla aczika i za pomoc przy zrobieniu aczika z prezentem na Livie. GT: ProChaoS360
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Ja mam lalke garath'a ;d chetnie pomoge i licze na wypozyczenie lalek na chwile ;d
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Autor Panowie miałby ktoś pożyczyć wszystkie lalki na achiva ? Oddałbym odrazu i bym był bardzo wdzięczny. Mogę dać triala na 48h EDIT : Albo 2milliony golda w prezencie Edytowane 31 stycznia 200916 l przez BBGodzilla
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Przyłączam się do prośby kolegi . W zamianę mogę oddać żonę z fable
Opublikowano 1 lutego 200916 l witam, mam na wymiane 3 sztuki 'Hero Doll' (golas z flaga na tylku ) gamertag: PureToretto pozdro
Opublikowano 1 lutego 200916 l Autor Panowie miałby ktoś pożyczyć wszystkie lalki na achiva ? Oddałbym odrazu i bym był bardzo wdzięczny. Mogę dać triala na 48h EDIT : Albo 2milliony golda w prezencie up ? Dużo ludzi ma te laleczki , plz pofatygujcie się
Opublikowano 2 lutego 200916 l czysty: Hero doll'e są bezwartościowe. Tu chodzi o takie lalki, które występują tylko raz w grze. (Garth, Łupieżca, Hammer, Teresa i Lucien) Jak ktoś chce to ja mam Hammera do wymiany na każdą z innych (prócz Hero Doll ofkoz).
Opublikowano 9 lutego 200916 l Jak ktoś chce pomocy w achiwach Fable 2, to mogę pomoc ;] Głównie chodzi mi o Omnibusa, i laleczki. Warunek to posiadanie DLC Knothole Island (wszytko jedno czy premium, czy free), bo inaczej się nie połączymy ;p GT: Drantzell Edytowane 9 lutego 200916 l przez Drantzell
Opublikowano 11 lutego 200916 l Jeśli masz czas chętnie skorzystam z twojej pomocy przy Omnibusie i laleczkach Odezwij się na LIVE.
Opublikowano 12 lutego 200916 l Jak ktoś chce pomocy w achiwach Fable 2, to mogę pomoc ;] Głównie chodzi mi o Omnibusa, i laleczki. Poświęcisz mi w niedzielę wieczór jakieś 5 minut? Z omnibusem podobno się nie uda ale moment kompletowania laleczek, chętnie bym podejrzał
Opublikowano 12 lutego 200916 l Cholera, mam chyba jakiegoś glitcha, zdobyłem ponad 50 000 sławy po ukończeniu gry i nie wpadł mi achievment Gwiazda. Jakieś podpowiedzi? Edyta: Robiłem trick z wyłączaniem konsoli by zaliczyc wszystkie 3 zakonczenia - moze to jest tego wina? Edytowane 13 lutego 200916 l przez MrSatan
Opublikowano 13 lutego 200916 l milekp: W niedziele wieczór moge już konsoli nie mieć, bo ją pożyczam. Tak koło 17-18 dało by rade, myśle.
Opublikowano 14 lutego 200916 l Prosiłbym z żoną (KathleenPL) o wypożyczenie kompletu laleczek na chwilę coby zdobyć tego achivmenta
Opublikowano 15 lutego 200916 l Opiszcie/dajscie screena kiedy trzeba zasejwowac gre kiedy wybieramy 1 z 3 "czegos" za ktore sie dostaje acziva by potem zrobic loada (nie chce tego przegapic i grac kolejny raz ) thx milekp Edytowane 15 lutego 200916 l przez signap
Opublikowano 15 lutego 200916 l Po rozwaleniu Luciena w Iglicy pojawia się Teresa. Nie podchodź do niej tylko zasejwuj. Gdy do niej podejdziesz dostaniesz od niej do wyboru trzy karty. Wybierasz jedną, dostajesz achiva i wtedy przez button uciekasz z gry. Wchodzisz w nią ponownie i jesteś znowu przed Teresą. edit: Drantzell - dziękuję bardzo za pomoc w kilku achivach Edytowane 15 lutego 200916 l przez milekp
Opublikowano 16 lutego 200916 l Ma ktoś komplet lalek lub ktoś by podarował jakąś z tych lalek: garth, łupieżca, lucien, bohater (?). z góry dzięki Edytowane 16 lutego 200916 l przez Brolly PL
Opublikowano 16 lutego 200916 l Prosiłbym z żoną (KathleenPL) o wypożyczenie kompletu laleczek na chwilę coby zdobyć tego achivmenta Ponawiam. Plus niech ktoś pokaże tego Duellista - Potrafię przejść pół planszy machając mieczykiem zapalonym na niebiesko i nic nie wpada
Opublikowano 16 lutego 200916 l MrSatan: Jak macie dodatek Knothole Island (obojętnie czy premium czy free), to możecie się do mnie zgłosić ;p
Opublikowano 16 lutego 200916 l Ok, mamy premium Knothole, wdzięczni bysmy byli za laleczki. Dziś wieczór może być? http://www.youtube.com/watch?v=4GjDYAq-LDs Wgapiałem się w tem filmik cały wieczór, w końcu załapałem o co chodzi i w ten sam sposób mniej więcej przeszedłem chyba całą okolicę Jeziora Bower, mieczyk palił się cały czas i pupa blada. Cóż...
Opublikowano 16 lutego 200916 l Ale jeśli pali się na niebiesko cały czas gdy go wciskam, tak jak to jest pokazane na filmiku, robie z 50 powtorzeń (bez przerwy) a achiv nie wpada, to chyba jest coś nie tak?
Opublikowano 16 lutego 200916 l musisz chyba troszkę szybciej. Przedchwilą tez robiłem i tez nie chciało wpaść ale zwiększyłem odrobine tępo i się udało