Opublikowano 12 listopada 200816 l Panowie. Od piątku, chcę zrobić 10 rund jako lider w Guardianie(mam 9, więc szybko pójdzie) i przejąć 10 flag. Kto chętny?
Opublikowano 12 listopada 200816 l ja chętnie z kimś przejde gow 2 na insane, przeszedłem juz hardcore i najlepiej by było gdybym grał z kimś kto już grał. jestem codziennie w godzinach od 20 czasem wczesniej. przez siec tez z checia pogram lub jakąś ustawkę zrobie do osiągnieć do multi. Gt; lukaszNOREKpl
Opublikowano 14 listopada 200816 l Szukam chetnych do przejscia coopa na insanie lub hardcorze, najlepiej osob, ktore juz maja jakies doswiadczenie i wiedza gdzie sa te wszystkie przedmioty jak ksiazki, notatki itp Najbardziej by mi pasowalo zaczac jutro z rana i przejsc za jednym podejsciem Gt: KamilThc
Opublikowano 14 listopada 200816 l Autor Ja jutro z rana chetnie bym sie wzial za co-opa z kims,Tommo jak cos to mozemy razem,pierwszy raz przechodze ale przeciez GoW to prosta gierka.Potrzebuje przejsc 2 razy,hardcore,potem insane. Jak ktos chetny na jutro to wyslac mi friend invite
Opublikowano 16 listopada 200816 l Jak jest ktos chetny do pogrania w sieci to zapraszam moj nic raiders25.CHcetnie pzrejde tez z kims Coopa ,ale bitwy online przedewszsytkim... jestem noobek wiec latwe kunkty dla was :E
Opublikowano 19 listopada 200816 l Jestem chętny na meczyki (różne tryby i mapki, z wyłączeniem map z flashback mp), można śmiało słać invite'y jeśli jestem na xbl.
Opublikowano 20 listopada 200816 l chętnych do pykania w gyrosy, zapraszam do friend listy. gamertag: enori
Opublikowano 22 listopada 200816 l Byłby ktoś dzisiaj chętny na Horde,najlepiej pięciu albo co-opa najlepiej na Insane,choć może też być Casual,żeby szybko wpadły achivy
Opublikowano 22 listopada 200816 l A z chęcią. Jaki poziom trudności i o której? Pasowałby w okolicach 21-22 ? Na Casualu najlepiej xD szybciej pójdzie Wszyscy chętni pisać gamertagi ja wyśle zaproszenia Edytowane 22 listopada 200816 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 listopada 200816 l Dobra je. 21-22 jak najbardziej mi pasuje . gt: jakub93. Mapka rzeka może?
Opublikowano 22 listopada 200816 l Dobra je. 21-22 jak najbardziej mi pasuje . gt: jakub93. Mapka rzeka może? Nom dobra by była.Schowało by się w jednym z domków,podłożyło granaty pod wejściem i tylko czekać
Opublikowano 22 listopada 200816 l Ma ktoś z was może FBM? Świetnie tam się gra na gridlocku w horde.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Potrzebny jeszcze wam ktos do hordy bo tez wlasnie chciałbym achieva zrobić od razu
Opublikowano 23 listopada 200816 l Potrzebny jeszcze wam ktos do hordy bo tez wlasnie chciałbym achieva zrobić od razu Zagrałbyś jutro z nami? Jesteśmy na 48 fali,skończylibyśmy i najwyżej od nowa zagralibyśmy Byłby ktoś jeszcze chętny na horde jutro? Jeśli tak pisać na mój Gamertag: MYSZa7 PL albo GG:9095070
Opublikowano 23 listopada 200816 l Ja mam packa - dodajcie mnie do swoich znajomych - chetnie pogram w horde. Dobry jestem Pomimo niskiego GS Dziś będę po 18. Edytowane 23 listopada 200816 l przez Gresh
Opublikowano 23 listopada 200816 l Chcę przeprosić za moje wczorajsze wyjście na 48 hordzie, ale internet nawalił Za to dzisiaj trzeba to skończyć i myślę, że też tak o 21-22