Opublikowano 10 listopada 200816 l Jest już temat o benzynie, ale myśle, że ten nikomu nie będzie wadzić. Na jakich stacjach zaopatrujecie się w benzyne/gaz/rope i dlaczego?
Opublikowano 10 listopada 200816 l Shell i Neste. Na tej pierwszej jak jade gdzies w dalsza trase to vpower zapodaje - widac roznice w spalaniu w dluzszej podrozy. Jak do miasta to na neste najtansza 95 leje.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Ja tankuje na malej prywatnej stacji, kiedys tankowali tam tylko autobusy i sam. sluzb takich jak policja, straz itp. a teraz ktos to kupil i raczej narzekac nie mozna, paliwo maja najtansze w okolicy a jest tez dobrej jakosci wiec OK. ^_^
Opublikowano 10 listopada 200816 l Ja na mullerze, czasem na orlenie. A jak nie jestem u siebie to wpadam na jakiegoś BP czy Shella bo wiadomo, że tam dobre paliwo - ale to tak jak mówie jak jestem z dala od swojej okolicy i nie mam rozeznania co gdzie leją.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie. tam gdzie ja tankuje jakiejs wielkiej roznicy w sumie nie ma. jak na neste kosztuje teraz 3,97 to na shellu obok 4,01, wiec nie jest zle
Opublikowano 10 listopada 200816 l niedaleko mnie jest stacja na ktorej jest 95'tka po 3.80, normalnie jest po ok 4zl ch/uj ze moze troche gorsze, wazne ze samochod jezdzi
Opublikowano 11 listopada 200816 l od ponad 3 lat niemal zawsze na BP, czasami zdarzy mi sie tez Shell, Neste i Orlen, ktory ma chyba proporcje woda-benzyna 50/50
Opublikowano 12 listopada 200816 l Ojciec tankuje przy Auchan, bo najtaniej. Mogą tam nawet gó/wno lać - ważne, by auto jeździło.
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Dotychczas tankowalismy na Bliskiej, ale teraz sie przerzucilismy na Łukoil - niewiele dalej, ale roznica cenowa jest odczuwalna (jakies 10 czy wiecej groszy na litrze).
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Ja tankuje na BP 98` stacje mam pod domem dlatego taki wybór. Czasami też na Orlenie.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Ja wam proponuje jeszcze zalozyc temat "LPG, ON czy tradycyjnie?" i "Po ktorej stronie macie wlew do baku?"
Opublikowano 7 grudnia 200816 l prywatna stacja o nikomu nic nie mówiącej nazwie Edytowane 7 grudnia 200816 l przez mlokon
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie. tam gdzie ja tankuje jakiejs wielkiej roznicy w sumie nie ma. jak na neste kosztuje teraz 3,97 to na shellu obok 4,01, wiec nie jest zle Kapelanka xD?
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie. tam gdzie ja tankuje jakiejs wielkiej roznicy w sumie nie ma. jak na neste kosztuje teraz 3,97 to na shellu obok 4,01, wiec nie jest zle Kapelanka xD? aleja pokoju
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie. A skąd ta pewność, że tam jest właśnie najlepsze paliwo? Jak sprawdzisz to, co lejesz do baku? :f Jakiś czas temu (więc ceny tutaj podane lekko wyższe) zajeżdżam pod dystrybutor na Statoil. Wysiadam i biorę "słuchawkę" a tam napis -nowość! benzyna bezsiarkowa- za 3.60 Patrzę dalej, standardowa 95 za 3.56 Chwila zastanowienia i mówię: co mi tu ściemę będą wciskać z bezsiarkową i w ogóle pewnie cud, miód i orzeszki. Może jeszcze samochód będzie mi latał? :f Odłożyłem i wziąłem tą za 3.56 (-_-)
Opublikowano 6 stycznia 200916 l przed chwila bylem zalac Hanie na BP. wszystki dystrybutory pozamarzane ;/. chooj by to strzelil. a cena byla dobra, 3,24zl....
Opublikowano 7 stycznia 200916 l Najczęściej na Shellu, tam jest najlepsze paliwo, ale też drogie. Również na BP i Orlenie. A skąd ta pewność, że tam jest właśnie najlepsze paliwo? Jak sprawdzisz to, co lejesz do baku? :f Zwlaszcza, ze pochodzi z Orlenu lub Lotosu bo z niemiec nikt tego nie zwozi.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l przed chwila bylem zalac Hanie na BP. wszystki dystrybutory pozamarzane ;/. chooj by to strzelil. a cena byla dobra, 3,24zl.... BP to najdroższa stacja u mnie Ale je.bane punkty mnie przekonują (i mniejsze prawdopodobieństwo chrzczonego paliwa), żeby ta tankować. A mnie aż ściska jak widzę 3,18, w porównaniu do takiego 3,08 na Bliskiej, czy Neste.
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Dzisiaj weszlo 20 litrow Vpowera - 3,39 w walbrzychu. Mathiu: na 10 litrach tracisz 1zl. Na 30 litrach tracisz jeden litr. Nie kupisz dwoch batonow lub jednej czekolady i wyjdziesz na to samo. Nie ma co przezywac. Edytowane 8 stycznia 200916 l przez Yacek
Opublikowano 8 stycznia 200916 l Ojciec tankował dzisiaj dziewięćdziesiątkę ósemkę przy Auchan - 2,99 zł za litr. Po(pipi)ało mi się, to była 95. Edytowane 8 stycznia 200916 l przez Grzehoo