Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Formula tematu prosta - wstawiamy linki o ciekawych aukcji, na ktorych mozna wychaczyc dobre ciuszki w dobrej cenie : ) Wspomagajmy sie! :D

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj licytowałem sweter Marks&Spencer kaszmirowy, nie kupuje ubrań przez internet bo wole najpierw założyc zanim kupie ale juz kiedys taki miałem wiec wiem co kupuje. Sweter był za 100 zł a w sklepie M&S online kosztuje 50 GBP. Jakis ch.uj w ostatniej sekundzie dal 1 zł wiecej bardzo sie przez to wkur.wiłem, oby zginoł w wypadku samochodowym, zeby pomoc nie nadeszła na czas. Jak mi jeszcze kupią dresik adidasa co też licytuje to wiecej nie kupuje ubran na allegro.

Opublikowano
Jakis ch.uj w ostatniej sekundzie dal 1 zł wiecej bardzo sie przez to wkur.wiłem

dla licytatorów - snajper.net ;)

Opublikowano
  • Autor
Jakis ch.uj w ostatniej sekundzie dal 1 zł wiecej bardzo sie przez to wkur.wiłem

E tam, zabija satysfakcje z wygranej aukcji ;p

Opublikowano

E tam, zabija satysfakcje z wygranej aukcji ;p

Lepiej płakać nad tym, że ktoś Cie przebił o 1zł i życzyć mu najgorszego ;]

Opublikowano

Pytanie troche nie na temat- a jeśli powiedzmy 5 osób skorzysta z tego snajpera :D?

Opublikowano
  • Autor

Ten ktory ustawil sobie najwyzsza cene - wygra, proste.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tragedia przez duże T. Napisy rządzą xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podaj wymiary : D

faf4834f.jpg

xD

wymiary mogą zawierać pewien błąd (1-2 cm) bo takie mierzenie robiłem pierwszy raz.

Opublikowano

Co sprawia, że ta koszulka jest warta 255zł !?

Opublikowano

Jest ładna.

Opublikowano

No to u mnie na aukcji masz przeciez taniej ;-)

Tzn. tak już na serio. To cena jest pewnie wywindowana tym, że to limitowana i dosyć ekskluzywana kolekcja. Jej reklamy są na stronach (czy były) GQ i innych takich. Normalnie t-shirt w pepe jest pewnie tanszy.