Opublikowano 25 listopada 200816 l Tak więc, jak, że widzę temat o Chrono Trigger, to nie może też zabraknąc zbliżającego się wielkimi krokami arcydzieła SEGA (bynajmniej mam taka nadzieję). Jak na początek to gameplayem jestem zachwycony, nareszcie action RPG z prawdziwego zdarzenia. Link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=JXD6I3KByjE Co o tym sądzicie?
Opublikowano 25 listopada 200816 l Co o tym sądzicie? Awesome fuckin wowsome. Także czekam na PS Zero. Jestem zainteresowany tą grą od czasu tegorocznego TGS.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Bez wątpienia - wizualnie najbardziej zaawansowana gra na DS'a (prawdopodobnie), framrate póki co stabilnie wygląda a i jakość dźwięków niezgorsza (pewnie na devkicie odpalane, nie na samym DS'ie , więc ja proponuje sytuacje troche schłodzić ... a muzyka to już trrragedia). Z chęcią zagram w taką młóćkę na DS'ie, mimo że serii nie trawię.
Opublikowano 25 listopada 200816 l Autor Właśnie framerate.... to jest to o co mam największe obawy, co do muzyki to ujdzie. Ponoc będzie możliwośc grania przez wi-fi, co niewątpliwie jest ciekawym rozwiązaniem. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Premiera w Kraju Kwitnącej Wiśni za miesiąc, więc na europejskątrzeba będzie jeszcze poczekac... Mimo to, zacieram ręce i czekam!
Opublikowano 25 listopada 200816 l To, czy oprawa A/V ulegnie jakimś cudem regresowi jest dla mnie akurat kwestią drugorzędną, więc nie muszę się schładzać. PS0 ma o wiele ciekawsze ficzery w zanadrzu, a nie wszystko jeszcze chyba ujawniono. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Onrine. ; ) Edytowane 25 listopada 200816 l przez Enkidou
Opublikowano 26 listopada 200816 l A choćby online. ; ) Mogę sporządzić później listę informacji o grze jeśli ktoś jest tym zainteresowany (sam dla siebie tego robić nie będę), bo teraz mam trochę związane ręce. Sega ma duże nadzieje związane z PS0, zwłaszcza po sukcesie Phantasy Star na PSP. Jakiś czas temu stwierdzili nawet, że to ich najważniejsza gra na końcówkę roku.
Opublikowano 26 listopada 200816 l Myślę, że z Segą nie jest aż tak źle. Valkyria Chronicles, Phantasy Star Portable, podjęli współpracę z Platinum Games, z Image Epoch, dzisiaj 428 dostało 40/40 w Famitsu. Aż tak bardzo się chyba nie zatracili jeszcze niezależnie od tego czy chodzi o działalność jako producent czy wydawca. Believe! ; )
Opublikowano 27 listopada 200816 l Autor Ja bym chciał by to dobry hack n' slash wyszedł z konkretną fabułą i dużą ilością ekwipunku.... Marzenia.