andyhhc 0 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tak więc, jak, że widzę temat o Chrono Trigger, to nie może też zabraknąc zbliżającego się wielkimi krokami arcydzieła SEGA (bynajmniej mam taka nadzieję). Jak na początek to gameplayem jestem zachwycony, nareszcie action RPG z prawdziwego zdarzenia. Link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=JXD6I3KByjE Co o tym sądzicie? Quote
Enkidou 300 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Co o tym sądzicie? Awesome fuckin wowsome. Także czekam na PS Zero. Jestem zainteresowany tą grą od czasu tegorocznego TGS. Quote
Dr.Czekolada 4494 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bez wątpienia - wizualnie najbardziej zaawansowana gra na DS'a (prawdopodobnie), framrate póki co stabilnie wygląda a i jakość dźwięków niezgorsza (pewnie na devkicie odpalane, nie na samym DS'ie , więc ja proponuje sytuacje troche schłodzić ... a muzyka to już trrragedia). Z chęcią zagram w taką młóćkę na DS'ie, mimo że serii nie trawię. Quote
andyhhc 0 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Właśnie framerate.... to jest to o co mam największe obawy, co do muzyki to ujdzie. Ponoc będzie możliwośc grania przez wi-fi, co niewątpliwie jest ciekawym rozwiązaniem. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Premiera w Kraju Kwitnącej Wiśni za miesiąc, więc na europejskątrzeba będzie jeszcze poczekac... Mimo to, zacieram ręce i czekam! Quote
Enkidou 300 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 (edited) To, czy oprawa A/V ulegnie jakimś cudem regresowi jest dla mnie akurat kwestią drugorzędną, więc nie muszę się schładzać. PS0 ma o wiele ciekawsze ficzery w zanadrzu, a nie wszystko jeszcze chyba ujawniono. Ja osobiście i tak nie pogram w to z nikim, bo w mojej okolicy to nikt DS'a nie posiada tak więc bida. Onrine. ; ) Edited November 25, 2008 by Enkidou Quote
Guest coopa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 (edited) Edited June 25, 2011 by coopa Quote
Enkidou 300 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A choćby online. ; ) Mogę sporządzić później listę informacji o grze jeśli ktoś jest tym zainteresowany (sam dla siebie tego robić nie będę), bo teraz mam trochę związane ręce. Sega ma duże nadzieje związane z PS0, zwłaszcza po sukcesie Phantasy Star na PSP. Jakiś czas temu stwierdzili nawet, że to ich najważniejsza gra na końcówkę roku. Quote
Guest coopa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 (edited) Edited June 25, 2011 by coopa Quote
Enkidou 300 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Myślę, że z Segą nie jest aż tak źle. Valkyria Chronicles, Phantasy Star Portable, podjęli współpracę z Platinum Games, z Image Epoch, dzisiaj 428 dostało 40/40 w Famitsu. Aż tak bardzo się chyba nie zatracili jeszcze niezależnie od tego czy chodzi o działalność jako producent czy wydawca. Believe! ; ) Quote
andyhhc 0 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ja bym chciał by to dobry hack n' slash wyszedł z konkretną fabułą i dużą ilością ekwipunku.... Marzenia. Quote
Recommended Posts