Posted December 12, 200816 yr Brąz: Pod oppressor Destroy 10 mutalitaed pods in any one level of training grounds. Spidery Point Destroy the spider boss on Arachnophobia Tank Oppressor Destroy 20 tanks in sequence Srebro: Tank Sympathizer Destroy both Generators on Claustrophibia Without Killing a Tank Fly Swatter Destroy 3 Flypods within 5 seconds on any level of insect infestation Sneeky Incursion Detroy the boss without opening more than one outer door. Only 1 of the 3 outer doors may be opened to any degree Złoto: Wheel Collector Complete Level Fizz Wheels without killing a fizz wheel (the rollling wheels connected by a laser) Worm Tangle Destroy 3 Worms in sequence on The Ooze Edited January 15, 200916 yr by Kyo
December 12, 200816 yr 100% mam xD trofea się nie synchronizują i jest błąd w opisie jednego. Spidey point - zniszcz bossa [pierwszego xD], nie uszkadzając mu żadnych broni. Prościzna ogólnie, z 40minutek i mam wszystko. Teraz ludziska walczą z problemem synchronizacji xD. żal.
December 18, 200816 yr Synchroznizuje, bo pojawia się już w zakładce profilu twojego ID.... pograłem pare minut, narazie mam 1 trofeum LOL, btw spider bossa trzeba zabić bez niszczenia czerwonych kółek czy jak? ;p nie mogę padalca zabić...... xD normalnie żal.pl platyna w wipeout a tu lol....
December 18, 200816 yr Już się synchronizują, na początku był problemik. Taa, bossa bez niszczenia jego dodatkowych działek, tylko jak otwiera pysk Łatwa ta gra, na hard przeszedłem xD.
December 21, 200816 yr calak Sneeky Incursion Detroy the boss without opening more than one outer door. Only 1 of the 3 outer doors may be opened to any degree najtrudniejsze jak dla mnie :o
January 3, 200916 yr Moze ktoś napisać jak zrobić żeby ten pierwszy boss otworzył paszcze bo tylko skacze i strzela a mi sie czas konczy. Dzieki za odp. Edited January 3, 200916 yr by lesheq
January 3, 200916 yr Moze ktoś napisać jak zrobić żeby ten pierwszy boss otworzył paszcze bo tylko skacze i strzela a mi sie czas konczy. Lataj na chodniku po którym porusza się boss, bo jak latasz po brzegach to on specjalnie się nie otwiera .
February 17, 200916 yr Sneeky Incursion Detroy the boss without opening more than one outer door. Only 1 of the 3 outer doors may be opened to any degree Tylko jedne drzwi na całą walkę? Edited February 18, 200916 yr by hanry
February 17, 200916 yr Jedne na całą walkę, szczerze jest to bardzo łatwe trofeum, a z wykorzystaniem mechaniki gry - buga? - wpada za pierwszym razem.....
June 20, 200915 yr Można wiedzieć co to za bug? Też bym chciał wiedzieć...można prosić o wyjaśnienienie?